Levent Hoca'dan Samsunspor.Biz'e açıklamalar ...

Başlatan kerem55, 10 November 2006, 16:41:17

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

helal sana lavent hocam artık bizi kimse tutamaz hele birde hocamızın tesilere samsunspor store acmak istemeleri cok iyi olur en azından kimse için zorluk olmaz herkez tesisleri bilidigi için dışarden gelenle daha rahat alır hemde futbolcularla görüşme zamanıda olur

yusuf celebi

Bu ropörtajda emeği geçenlere teşekkür ederim.

Tuttuğu takımın hocasını tanıması taraftarın çok önemli.

Ben kısaca şunu söylemek isterim.
Devre arası yapılacak transferler konusunda ben hiç bir zaman umutlu olmadım çünkü alınacak oyuncunun nasıl bir oyuncu olduğu ve iyi bir oyuncu alma düşüncesi varsa iyi bir oyuncuyu bize neden satsınlar,ikincisi alınacak oyuncu Evren'in Sercan'ın yada diğer genç ve gelecek vaadeden oyuncuların önünü kesecekse ben buna kesinlikle karşıyım bir diğer konu ne kadar yararlanacağımızın belli olmadığı bir ortamda bu oyunculara verilecek paramız olmasa gerek.

Bu hassasiyetin gösterilmesini bekliyorum.

taylan gezgin

Levent hoca ' nın geldiği günden beri bir ağırlığı var bu belli. Ayrıca son Uşak maçı da bunu gösterdi. Yiğidolara sahayı dar etti Samsunspor. Sözleri evrensel futbolu özetler nitelikte. Yorumlardan da taraftarın yavaş yavaş gönlünün aralandığı görünüyor. E hadi hayırlısı...

lucapicola

Bu ropörtajda emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Gerçekten hocanın düşüncelerini öğrenmek çok iyi oldu.Çok olumlu düşünüyor.Atıp tutmuyor,makul ve mantıklı konuşuyor.Keşke sezon başında gelseymiş , açık ara şampiyon olurduk.

hasselbaink

tek.dr. levent erişle güzel ve detaylı bir röportaj yapılmıştı orada serkandan celile yeni transferden sercana forma reklmanıdan brandaya kadar herşeyi sormuşlar ve hoca da cevaplamıştı orada serkanın durumu yazıyor bir daha her konu için topic açmanın lüzumu yok.

arkadaşlar aklımıza esen her mevzuda topic açmayalım. burada konuşulnlar levent hocaya aktarılmış işte. daha neyi tartışıyoruz.

serkan sakat ve müzmin. bize fayda yok maalesef dmiş hoca.

piyanist

Adam Harbi Samsunsporlu

Dikkat Ettiğimm Noktada Şu.Diyorkiö Ben Hep 2.Ligte Çalıştım.Acaba Süper Lige Çıkarsak Bizi Bırakırmı?Yoksa Yönetim Kardeşim Senin Süper Lig Tecrüben yok Güle Güle Mi Der?Böyle Derlerse Yanlış Olur

Bence Bu Adamı Artık SAMSUNSPORLA ÖZLEŞTİRMEK Zamanı Gelmiştir.Yani Süper Lige Çıksak levent Hocayı Göndermemek Lazım.Bunun için Her Baskıya Hazırlıklı Olmamız Gerekiyor.Adam Takımı Nerden Aldı Nereye Getirdi[/quote]

kerem55

hocanın açıklamaları dolu doluydu. emeği geçenlere teşekkürler.