Kalecimiz : Akın Dağdelen

Başlatan samsunsporum55, 03 November 2006, 17:44:16

« önceki - sonraki »

samsunsporum55

BENCE SUPER Bİ KALECİ.....ŞAŞIRDIM DOĞRUSU BU KALECİYİ NASIL OLDUDA ALMIŞLAR..İNŞALLAH BOZULMAZ SENEYEDE SUPER LİGE CIKTIĞIMIZDA İŞİMİZE YARAR

Tribün_ali

evet gercekten süper ama bana fazla güven vermiyor maksic oynasa daha iyi olur biz bu adamı kulübeye otursun diyemi aldık

O.YILMAZ

Akın bu kadar formda iken formayı Maksic'e verilmesi taraftarı değilim. Geçen sezon o kadar paraya büyük umutlarla transfer edilen kalecinin nasıl hüsran olduğunu gördük. Tabi şunuda inkar etmemek lazım geçen sene bir türlü oturamayan/oturturlamayan defansımızın bunda büyük etkisi vardı!!!!

Sevgili samsunlu1965, biz Maksic'i kulübede otursun diye almadık elbetteki ama adamın formu kulübede oturmayı gerektiriyorsa varsın otursun. Zaten Hasan Hoca hakkında ne kadar olumsuz eleştiri olsada bu Maksic ve Kerem'in yanına birde Akın'ı aldırdı. Zaten Maksic gönderilecekler arasında idi. Ama Kerem'in kadro dışı bırakılması ile yedek kulübesinde kendine yer buldu. Oturuyo kulübede. Akın son 4 lig maçında sadece 1 gol yemiş. Oda bu dört maçlık serinin başlangıcı olan A.Sebat maçında penaltıdan yemiş. Yani bu Akın ağzıyla kuş tutsa sana yine de güven vermez gibi geliyor bana  :(

ngonge

ben kendisine güvenmiyorum, her an hata yapabilecek gibi. maksiç ondan daha emin duruyor kalede.

tam adı, sinan akın dağdelen bu arada.

edmontdante

Bence Akın yetenekli bir kaleci.Oynamış olduğu maçlardaki performansı ile gözdoldurdu.Ayrıca seyrettiğim bir kaç idmanda müthiş çalıştığını gördüm.Bu noktada Maksiç'ten çok fazlası var.Bu konuda çok azimli.O fizikle ,ilerleme kaydederse  bu takım için değişmez olur ve ben Akın'ın bu çalışma hırsıyla bu ilerlemeyi kaydedeceğine inanıyorum.Tabiki kaleci Antrenörümüz Çetin Hoca da ona tecrübesini aktaracaktır.Yıllar sonra profesyonel kariyeri olan  bir kaleci antrenörümüz oldu.(Kendisinin Düzce spor formasıyla  bir sezonda 3 gol yiyerek kırmış olduğu bir rekor var.Düzce 3.Ligde şampiyon olurken.)Saygılarımla

Sadece Samsunspor

bencede yani akın daha iyi şimdi adam çok formda onun için şuan için maksiçe gerek yok ben akın a güveniyorum

tuzlalı

Daha öncede bir konu başlığında değerlendirmiştik kaleci sorununu. Zaten bizim bu konuda sıkıntımız yeni değil. Aslında Stelea' dan sonra kim geldiyse önce o boşluğu dolduramayı başaramadı, sonrada görevini.

Kale bir takım için gerçekten önemli mevkii. Kalecinin müdafası kadar oyuna müdaheleleriyle sahadaki arkadaşlarının eksiklerini kapatma görevi de çok önemli. Sahayı teknik ekipten bile daha geniş açıdan gören kaleci eğer futboldan da anlıyorsa, maç içinde de, sonraki antrenmanda da takımına sağlayacağı katkı müthiş olur bence. Gerekli olan liderlik vasfının yanında kendisini kanıtlamışlığıda önemli.

Maksic gerekli forma ulaşırsa bu konuda daha dolu gözüküyor. Dil problemi motivasyon olarak etkiler ama izlediğim bir iki maçta arkadaşlarına yaptığı uyarılar ve topu oyuna sokma konusundaki başarılı tercihleri dikkatimizi çekti.

oğuzhan55

Akın ya da takımda yerli bir kaleci hangisi iyi olursa olsun diyecek bir şey yok ama yabancı kontenjanında oynayan ve göz ardıda edilmemesi gereken Maksiç'in durmu ne olacak?Yerli kaleciler form tutmaya başladı diye Maksiç böyle kulübede oturarak sözleşme süresi bitince kulübeden kalkıp gidecek mi?Bir şekilde Maksiç değerlendirilmeli ama kulübede oturan kıdemli sağlam bir yabancı yedek kaleci olarak değil.

kadir55ist

selam
bencede avrupa arenasına çıkmış bir kaleciye eziyet ediyoruz ya oynatalım yada satalım gitsin.
maksiç çok profosyonelmiş adama yıldız takıma bile gönderdiler geldiğinden beri sanki yansaniyi malı gibi hor görülüyor ama bir gün daha takım içinde huzur bozucu bir olayını dumadık ne idmanları terk etti ne samsunu bence helel olsun derim.
kaleye geçerse güven verir...

Shane_Falco

valla arkadaşlar Petkov'da Maksiç'de çok profesyonel insanlar adamlara yapmadıgımız kalmadı tekini aldık kiraya yolladık tekini pas'a mas'a gelip teki bile ağzını açmadı sorun çıkarmadı helal olsunn bence klubede otursalar bile bizim böle kaliteli insan ve futbolculara ihtiyacımız var.Her şey bi yana konu burda maksiç ve ben maksiç'in kaleciliginin çok iyi olduguna eminim uyum sorunu çekiyo veya çekti ama ben eminim çok iyi bi kaleci yıllarca kaleci sorunu çektik artık öle bi sorun yaşamamalıyız klübedede kaliteli isme ihtiyaç varr

piyanist

Ben Aslında İlk Başlarda Akına Pek Sıcak Bakmıyordum.Fakat İstanbulspor Maçında 2 Top Çıkarttı Yanıldığımı Anladım.Gerçekten İyi Kaleci Kalede Kalmasında Yarar Var Diye Düşünüyorum