Lig A 9.Hafta | A.Sebatspor 1-3 Samsunspor

Başlatan bluegreen55, 09 October 2006, 11:14:17

« önceki - sonraki »

baha55

selam arkadaslar  hepimize hayırlı olsun..hepimiz  kendimize geldik adeta...inanın bu hafta o kadara  rahay uyuyacagım ki...inanın cok mutluyum ..birazdan iftar  sofrasına bile o kadar  mutlu oturucam ki bunu sizlerden baskasının anlamasına imkan yok...ama haftaya bayram günü  istanbulu yenemezsek bu galibiyetin hiç bir anlamı olmaz.. ama ben inanıyorumm  ezicezz...formasını   bayragını alanı maça bekliyoruzz.....

Harun55

Alıntı yapılan: "admin_"Maç bitti haftalar sonra kazandık, hayırlı olsun..

3.golümüzü Akçaabat'tan telefonla ulaştığımız arkadaş 9 numara yani Caner) attı diye bildirdi.
Yanılmış da olabilir, hayırlısı artık nasıl olsa kazandık.

Evet dedigin gibi Caner atmis.
Nedense, her site baska isim'e kaydediyor golü.

:lol:

samsunkral

EFSANEEEEE GERİİİİİ DÖNDÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!!!!!!

King Of The North

İnşallah devamı gelir de tesadüf olmadığını herkes görür.Bu takım 5'te 5 yaparsa ilk yarı ilk 3 içinde bitirebiliriz ligi.B.Şehir maçını heyecanla bekliyorum şimdi Ankara'da olmam sebebiyle maçı D spordan izleyeceğim umarım herşey düzelir.1 galibiyetle avunamayız biz bunu başlangıç kabul ediyoruz.

Rentboy

maça 10 dakika gecikmeli girebildim.girdiğimde 1-0 öndeydik ama skorboard olmadığı için arkadaşa sorunca anlayabildim olayı.ondan sonrası çorap söküğü gibi gelişti zaten.Samsunsporumuz devamlı atak oynayan takımdı 2-0 ve 3-0 yapmamız uzun sürmedi.

2.yarı yağmurla birlikte başladı.Hepimizde oluşan izlenim maçın 5-6 farkla biteceğine dairdi.fakat yağmurun etkisi ve %100 lük pozisyonları değerlendirememiz farkın dahada artmasını engelledi.

Galip gelemeyeceklerini anlayan AkçaabatSebatsporlu futbolcular özellikle Emre ve Ümit Ozan Kazmaz çirkeflikler yapmaya başladılar.Neticesinde penaltı kazandılar ama oyunu leyhlerine çevirmelerine yetmedi.

Maçın son dakikalarına doğru dışarıdan bizim tirübüne taşlar geldi.Ama bir sorun yaşanmadı.Tribünde yaklaşık 35-40 kişiydik ama tüm stad bizim sesimizi dinledi.

İlk yarı bittikten sonra Mazhar Başoğlu bizim tribüne geldi.Gol attığımızda alkışlayamadığını ve bizim yanımızda izleyeceğini söyledi.

Maçtan görüntüler aktaramayacağım sizlere fakat Rize'den gelen arkadaşlarımızda fotoğraf makinası vardı.Onlardan fotoğrafları alıp siteye aktarıp sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Güzel bir deplasman maçı oldu.Samsundan gelen yoldaşlarımızın ayaklarına sağlık.Umarım kötü gidişe dur dememizde bu maçın verdiği moral önemli olur...

maviay55

bu seride ilk maçımız olsun devamı gelsin..lideri yenelim haftaya samsunda!!
hayırlı olsun arkadaşlar..samsunsporumuzun yeri son sıralar diğil üst sıralar..
maçtan resimler gelcekmi acaba topice?
İNADINA SAMSUNSPORUM İNADINA! :)

Rentboy

Alıntı yapılan: "maviay55"bu seride ilk maçımız olsun devamı gelsin..lideri yenelim haftaya samsunda!!
hayırlı olsun arkadaşlar..samsunsporumuzun yeri son sıralar diğil üst sıralar..
maçtan resimler gelcekmi acaba topice?
İNADINA SAMSUNSPORUM İNADINA! :)
yarın arkadaşla irtibata geçip eklemeye çalışacam.3.golümüzün videosu da var görüntülerde.bir aksilik olmazsa yarın akşam eklenmiş olacak siteye...

oğuzhan55

Teletekse bir baktım Akçaabat 1-3 Samsunspor yazıyor."OOOOOOOOOH BEEEEEE" dedim.Gerçekten çok şükür.Artık devamını görmek isiyoruz.Haydi Samsun haydi Samsun haydi tam zamanı tam zamanı şimdi.

O.YILMAZ

İnşallah devamı seri galibiyet olur. Şampiyon olmadık bu maçla ama gazeteyi zevkle okumak, önümüzdeki maça galibiyet ümidi ile bakabilmek çok güzel bir şey...

Bu maçın seri galibiyet maçının başlangıcı olmasını diliyorum. :):):)

bengülü

çok güzel bir galibiyet aldık ben demiştim arkadaşlar lütfen karamsar olmayalım takımımıza şimdi sahip çıkalım her şey daha bitmedi biz lige yeni başlıyoruz bu hafta bizlere erken bayram sevincini yaşattılar futbolcularımızı kutluyorum  ibb samsunda seyirci baskısıyla yeneceğiz gerçek samsunspor adım adım hedefe doğru ilerliyeceğiz ve şampiyon samsunspor olucaktır ben güveniyorum l.eriş hocama ve ekibine

mehmet yılmaz

Maçın kırılma anı ilk dakikada Akın'ın kurtardığı goldü bence. Zira, o pozisyonda golü yemiş olsaydık yine skor olumsuzluğuyla başlayacaktık maça ve zaten tarumar olmuş olan özgüvenimiz yüzünden maçı çevirecek hamleler yapamayacaktık. Şimdi, Kasımpaşa maçının bir tekrarı olacak İst. Bld. karşısında; deplasmandan moralli gelen ve seyirci desteğini arkasında bulacak olan bir Samsunspor var. Umalım ki aynı kaderi yaşamayalım o maçta da...

Maçı seyreden arkadaşlardan takımın iyi pres yaptığını ve gerçekten de mücadeleci bir oyun ortaya koyduğunu öğrendik. M.Çiçek ve Adnan'ın orta alanda form tutması ve sürekli basmaları hem geriyi hem de ofansı olumul yönde etkilemiş gibi. Ancak Caner'in adeta tekrar gösterim havasına giren ve ani ataklarla bulunan pozisyonlardaki cömertliği farkı engellemiş.

Benim istikbale dair çok kuvvetli bir ümidim yok; bugün olması gereken oldu sadece. Bu takım taşıdığı formanın ağırlığını biraz da olsun ortaya koymalıydı ve koydu da...

Şükürler olsun; bu gece rahat bir uyku çekeceğim...

jean

hic umidim yoktu esasinda yanildim yeterki yanilimde samsunspor kazansin gecen haftaki maci alsak ikide iki super olacakti haftaya mutlak galip gelerek zirveye ortak olmamiz lazim hadi samsunsporum basarabilriz

timofte

Bu maçtan galip ayrılmak Samsunspor gibi bir takım için zaten olması gerekendir. Ama haftalardır kazanamıyorduk ve bir başlangıca ihtiyaç vardı. Şimdi bu galibiyetin arkasının gelmesi gerekiyor. Haftalar sonra nihayet mutluyuz ama bizim için önemli olanın istikrarı yakalamak olduğunu unutmamalıyız.
Şu an malesef liderin 14 puan gerisindeyiz. İnşallah bu moralle haftaya İstanbul'un belediye takımını buradan puansız göndeririz.

mercury

Pazar günü maçtaydım. Trabzon'da kaldığım için takımımızı ilk kez izleme fırsatı buldum. Oynadığı futbol ile ligde bulunduğu yer arasında bence dağlar kadar fark var. İzlediğim Samsunspor inançlı, sürekli pres yapan, oyun disiplininden kopmayan, ayağa pas yapan kısacası futbolun gerektirdiği hareketlerin hepsini yerine getiren bir takımdı. Ligde neden bu kadar dipte anlayamadım ama bence gelecek için umut vaad eden bir takım görüntüsünde. İnşallah sahasındaki maçta takımı yalnız bırakmazsanız alacağı galibiyetle kendine olan güvenini artırıp seri galibiyetlerle üst sıralara yükselecektir.

Bu arada sebat maçındaki Samsunspor taraftarına da bir kaç sözüm var. Takımlarını 90 dakika boyunca hiç durmadan destek oldular. Ağızlarından tek bir kötü söz duymadım. İstiklal Marşı'nda bile koskoca statdan sadece samsunspor taraftarlarından yükses ses geliyordu. Onları da kutluyorum. Tüm Samsun'a selamlar.

Akçaabat Sebat 1-3 Samsunspor / maçtan resimler

Samsunspor sahaya çıkıyor..

Maçtan bir enstantene..

Sebatspor kalesi önündeki pozisyon.
Kale arkasında "Canikli Mekansızlar" pankartı ve Samsunsporlu taraftarlar..

Samsunsporlu futbolcuların gol sevinci.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "mercury"Pazar günü maçtaydım. Trabzon'da kaldığım için takımımızı ilk kez izleme fırsatı buldum. Oynadığı futbol ile ligde bulunduğu yer arasında bence dağlar kadar fark var. İzlediğim Samsunspor inançlı, sürekli pres yapan, oyun disiplininden kopmayan, ayağa pas yapan kısacası futbolun gerektirdiği hareketlerin hepsini yerine getiren bir takımdı. Ligde neden bu kadar dipte anlayamadım ama bence gelecek için umut vaad eden bir takım görüntüsünde. İnşallah sahasındaki maçta takımı yalnız bırakmazsanız alacağı galibiyetle kendine olan güvenini artırıp seri galibiyetlerle üst sıralara yükselecektir. Bu arada sebat maçındaki taraftarada bir kaç sözüm var. Takımlarını 90 dakika boyunca hiç durmadan destek oldular. Ağızlarından tek bir kötü söz duymadım. İstiklal Marşı'nda bile koskoca statdan sadece samsunspor taraftarlarından yükses ses geliyordu. Onları da kutluyorum. Tüm Samsun'a selamlar.

eyvallah mercury. resimler için de çok sağol.
maçı yerinde seyredenlerden birisi olduğun için görüşlerin bizim için çok değerliydi. ayırca Samsunsporumuzu bu sıkıntılı günlerinde yalnız bırakmadığın için de teşekkürler. inşallah güzel temennilerin gerçek olur!
Samsunspor'u desteklemeye giden Canikli Mekansızlar ve münferit şahısları da hem tezahüratları hem de olgun tavırlarıyla şehrimizi en iyi şekilde temsil ettikleri için kutluyorum. Ah be, Samsunspor; böyle oyna yolunda koşmaya devam edelim! Bir bilsen ne çok sevenin var senin... bu arada superspor.comun maç başlığı da çok hoşuma gitti; "Samsunspor geri dönüyor: 1-3"