Samsunsporumuz'a Mars yazacagim demistim

Başlatan cagdasahmet, 06 September 2006, 20:47:52

« önceki - sonraki »

cagdasahmet

Evet Sevgili Samsunspor taraftari.Nihayet birtakim sorunlar cözüldü ve kayitlara baslayabildim.Kisa bir süre sonra bitecek insallah Marslarimiz.Tesekkürler.

bluegreen55

beşnumara

bengülü

tşk ederiz inşallah çok güzel olmuştur sabırsızlıkla bekliyoruz

MeL_55

veis

arkadaşım umarım güzel olur yoksa şuanki marş tambi fiyasko.bide  samsunsporun stadda anons yapan adama bi önlem alması gerekiyor.gol olunca artık o adamın sesini duyacaklar diye millet korkar oldu.çok hızlı konuşuyor.geçen seneki samsun denizli maçında statdaydım inanın takım kadrosunu saydı ben 3 veya 4 kişiyi zorbela anladım.

Tribün_ali

inşallah güzel olur sabırsızlıkla bekliyorum

cagdasahmet

Tesekkürler calismalar devam ediyor insallah Sampiyonlugu bu marslarla kutlayacagiz.

samo055

kadir55ist

selam
inşallah hayırlı olur samsunumuz için sanada allah kolaylık versin

veis

dostum bide çabuk olursan sevinirim çünkü bize süper bi marş şart oldu.ama unutma sana tavsiye vermek haddime degil ama akılda kalan kolay kelimeler olsun ki herkes samsun diyince marşı söylesin

cagdasahmet

Hepinize cok tesekkür ederim.Hersey Samsunsporumuz icin.

Tamer55

öyle bir marş yazki topluca söylemesi kolay olsun marş ı sözleri herkesin titretsin futbolcularımızı ateşlesin kolay gelsin

55ertan

Alıntı yapılan: "veis"arkadaşım umarım güzel olur yoksa şuanki marş tambi fiyasko.bide  samsunsporun stadda anons yapan adama bi önlem alması gerekiyor.gol olunca artık o adamın sesini duyacaklar diye millet korkar oldu.çok hızlı konuşuyor.geçen seneki samsun denizli maçında statdaydım inanın takım kadrosunu saydı ben 3 veya 4 kişiyi zorbela anladım.

marsimiza laf yok :)))))))
samsun geliyooor samsun
samsun geliyooor samsun :))))))))

O.YILMAZ

İnşallah güzel olmuştur. Kolay gelsin..  :wink: