Rafael, Manisa'da ve Samsunspor'dan dört transfer!

Başlatan mehmet yılmaz, 01 September 2006, 18:58:09

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

herkes çok iyi diyo tufan için inşallah yararlı olur bize

KotuCocuk55

internet olmayınca lig a nın sonuclarını ogrenmek çok zor oluo,hele bu transferleri öğrenmek...
bugun bi gazete alım de bakalım bız noolmuş die heycanlı çevirdim sayfaları,ve gerçekten çok şaşırdım hiç sevinmedim gerçekten hissettiğim sevinç değildi..

şimdi forumumuz aracılığıyla bir çok bilgiye ulaştım,ligden dusunce samsunsporumdan değil ama spordan futbol dan futbol programı spor haberlerinden soğudum o yusden eskisi kadar yazasım da gelmioyr....

Ama bu galibiyet,bu transferler ve sizlerinde heycanlandığını biraz morallendiğini gormek benımde umutlarımı yeşertiyo.......

supporter

Alıntı yapılan: "Ercüment Gül"Samsunspor Rafael'e karşılık 1.5 milyon dolar artı Serkan Dökme ve Tufan alarak daha düne kadar akılların ucundan bile geçmesi mümkün olmayacak  karlı bir alış-veriş gerçekleştirdi.Samsunspor böylece bu yılki transfere harcadığı  tüm  parayı da buradan çıkardı sanırım.Hem de kulübün bu ekonomik zor günlerinde...Hoş olmayan üzücü Alex Meduna olayı Samsunspor'a yaradı.Kısmet diye buna denir  işte...

E.Gül köşesinde bunları yazmış. Kulübün içine girebilen birisi.
Demek ki bir miktar para 1,5 milyon dolar. Gerçekten de karlı iş.

Bu arada yine sitesinde Ercüment Gül tesisleri Mehmet Ali Yılmaz tesisine çevireceğini söyleyen birinden söz ediyor ama isim veremiyor.. Birkaç aday var tabi bu lafı söyleme olasılığı olan..

Amsterdamli

Ben 1,2 milyon Dolar diye duymustum. O Mehmet Ali Yilmaz yazisini benimde cok kafama takildi.

hasselbaink

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"O Mehmet Ali Yilmaz yazisini benimde cok kafama takildi.

Alıntı yapılan: "supporter"Bu arada yine sitesinde Ercüment Gül tesisleri Mehmet Ali Yılmaz tesisine çevireceğini söyleyen birinden söz ediyor ama isim veremiyor.. Birkaç aday var tabi bu lafı söyleme olasılığı olan...

Bu M.Ali Yılmaz Tesisleri ifadesi nerede geçiyor? Şayet Rafael yazısıysa ben göremedim. Acaba kaldırılmış mı daha sonra yazıdan?

Biraz konuyu açarsanız sevinirim. Hangi tesislerin adını M.Ali Yılmaz yapacaklarmış? Kimmiş bu akıl fukarası, basiretsiz, niteliksiz insanlar? Hangi akla hizmet edip de böyle bir şeyi bırakın yapmayı düşünmüşler? Oldu olacak renklerimizi de bordo-mavi yapalım!

Bugüne değin hep sağduyulu davranmaya çalıştım ama böyle bir şeyin söylentisinin bile çıkması iğrençtir!

Amsterdamli

Adamin teki "bu kulübü Mehmet Ali Yılmaz tesislerine çevireceğim" demis. Bu kisi kulubumuzun icinde olan bir kisi muhtemelen.

Bunu Ercument Gul taraftar kosesinde yaziyor. Ancak bu kisinin kim oldugunu bazi nedenlerden dolayi aciklayamiyormus yada aciklamak istemiyor. Bunu Engin Uzuna gelen yogun protestolar uzerine yazi olarak eklemis. Adi gecen kisi Engin Uzunmu bilmiyorum bence baska birisde olabilir. Trabzonsporlu yonetici mevzusu uzerine yapilan bir aciklama.

kerem55

ercument gül bunu kim olduğunu açıklamalı böyle birşey diyen hem aptal hem adidir ama ercüment gul bunu açıklamzsa yanlış yapar dedikodu yapar gibi yazılmaz

veis

arkadaşlar bu konu kapansın çünkü ercüment gül engin uzun hakkında methiye dolu yazısını yazdı bırakın bu muhabbetleri allahın kulu o ismi veremez biliyoruz.ama haluk ulusoyu kabulleniyoruz bu çelişkili bizim efsane menteşoglu dururken müjdat dururken bu isimlere ne gerek var.kimse bunu başaramaz merak etmeyin

mehmet yılmaz

Rafael Marquez, Manisaspor formasıyla oynadığı 2 maçta 4 gol attı. Açıkçası bu benim için sürpriz olmadı. Rafael biz de neden bu kadar fazla gol atamadı da Manisa'da golleri sıralıyor diye düşününce cevap olarak şunu görebiliyoruz;

1- Rafael küme düşmeme mücadelesi veren bir Samsunspor'a gelmişti ve henüz 20 yaşındaki bir topçunun kaldıramayacağı bir baskı altına girdi.
2- Takımın hücum gücü tıkanıklık gösteriyordu.
3- Genç bir oyuncu olduğu için olumsuzluklardan çok çabuk etkileniyordu.
4- Manisaspor sürekli hücumu düşünen bir yapıda ve oyuncu kalitesi de buna imkan sağlıyor.
5- Manisa'da seyirci ve sıralama baskısı yok.

Neticede Rafael'in attığı her gol sonrası aklımıza Samsun'daki günleri gelecek ama bu genç adam bizde harika bir performans çizemese bile giderken dahi Samsunspor'a kazandırdı! İNşallah seneye Süper Lige döneriz de Vestel maçında Rafi'yi tribünlere çağırıp alkışlarz.

supporter

Çıldırmamak işten bile değil.
Bu ne adammış ya, demek ki sorun bizdeymiş.
Az önce Ntv'de G.Birliği-Vestel maçının özetini izleyip kafayı yedim.
Gençleri tek başına Rafael bitirmiş. Üstelik Tuna iyi bir defans oyuncusu! İlk kırmızı kartı da diğer sarı kartları da Rafael'i durdurmak için görmüşler.

Gerçi iyi de para kazandırdı bize ama neler kaybetmişiz anlamaya başlıyoruz.

Tek tek bakınca şimdi de oyuncular iyi ama kulüpte bir sorun var demek ki, bizden giden adeta döktürüyor. Ama biz şu statta ağız tadıyla maç seyredemiyoruz.

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "samsuni"Rafael Marquez, Manisaspor formasıyla oynadığı 2 maçta 4 gol attı. Açıkçası bu benim için sürpriz olmadı. Rafael biz de neden bu kadar fazla gol atamadı da Manisa'da golleri sıralıyor diye düşününce cevap olarak şunu görebiliyoruz;

1- Rafael küme düşmeme mücadelesi veren bir Samsunspor'a gelmişti ve henüz 20 yaşındaki bir topçunun kaldıramayacağı bir baskı altına girdi.
2- Takımın hücum gücü tıkanıklık gösteriyordu.
3- Genç bir oyuncu olduğu için olumsuzluklardan çok çabuk etkileniyordu.
4- Manisaspor sürekli hücumu düşünen bir yapıda ve oyuncu kalitesi de buna imkan sağlıyor.
5- Manisa'da seyirci ve sıralama baskısı yok.

Neticede Rafael'in attığı her gol sonrası aklımıza Samsun'daki günleri gelecek ama bu genç adam bizde harika bir performans çizemese bile giderken dahi Samsunspor'a kazandırdı! İNşallah seneye Süper Lige döneriz de Vestel maçında Rafi'yi tribünlere çağırıp alkışlarz.

sana aynen katılıyorum samsuni
manisa tam rafaellik bir takım gitmei her iki takıma da hayırlı oldu rafael 2.ligde pek kendini gösteremeyecekti istediği topları alamayacktı

lucapicola

İlk geldiğinde çok iyi kumaşa sahip olduğu belliydi.Ama bizde patlama yapacak ortam bulamadı. Manisa da kendini gösterdi.En azından para kazandık.Şimdi elimizdeki diğer oyuncuların kıymetini bilip bir takım oluşturmalıyız.Artık sıra Levent Eriş te .

kadir55ist

selam
rafael rafael rafael geldiği günden beri bu çocuk kendinden bahseddirecek diyordum.
babamla dayımla bile rafael yüzünden tartıştım ama bir tek ersun hoca olayı çözebildi daha çocuk yaşta boy desen pres desen mücadele desen herşey var bizdeyken son vuruşları zayıftı onuda düzelttiği zaman işte
RAFAEL
helal olsun sana seni izledidikçe gurur duyacağız inşallah bir gün tekrar geri dönersin hem sempatik hemde iyi niyetli bir insan belki sende unutulmazlar arasında yerini alırsın...

KotuCocuk55

Arkadaşlar bu sitede rafaele en çok guvenen ve onu en çok destekleyenlerden olmama ragmen,şimdi yorumlarnızı biraz abartılı buldugumu söyleyebilirim!

Rafaelin samsunspor forması altında çıktıgı birinci yada ikinci maç olan manısa maçını canlı olarak izledim,daha o maçta,rafaelin rakip defans oyuncularına ragmen top indirmedeki üstünlüğü hemen göze çarpıyordu,hatta o maçta stadta olanlar,uzuna atın uzuna o indirir yada yaw atın adamın kafasına indirsin sözlerine çokça sahit olmuştur,ben bile yanımdakı arkadasıma olm adama bakla her topu ındırıo demiştim!

Zamanla rafaelin bu özelliği ortadan kayboldu,rafael güçsüz ve cılız bir görüntü verdi,bunun da tek sebebi çalışmamak yada çalıştırılmamaktı,tabıkı!

O İlk maçta ve daha sonraki maçlarda izlediğim rafael,gerçekten bitiriciliği son derece düşük bir oyuncuydu,boş kaleye topu yuvarlayamamasına bir deil bir kaç kez sahit oldum ve bu şansızlık olamazdı,bu anlamda yeteneksizti.

Onun için 2. sınıf bir hakan sukur demiştim,hakan sukuru ne kadar beğenırsınız,sıze göre nasıl bır topçudur bılemem ama rafael onun bi gömlek altıdır!

Bir çok futbolcu gibi,oda eriyip giderken,bu kadar iyi paraya verilmesi bence karlı bir transfer oldu!
Samsunspora transferini saglayan kısı bile bundan daha fazlasnı veremez ve kazandıramazdı dediğine göre üzülecek bişe yok,manısa da şimdi bir gazla,zaten hucum oynayan bır takımda gollerini atıyor,ama onun bır yıldız olduunu dusunuyorsanız yanılıyorsunuz!
Ersun yanal'da böle dusunuyorsa,oda yanılacak!
Ama plan olarak fizik gucunu kullanarak,pozisyon yaratsın,denk gelirse gol atsın mantıgındaysa belirli bi fayda sağlıyacaktır!

Tribün_ali

celile niye kızacaksın veis adam haklı gitti başta trabzonlu yöneytici olunca durmaz tabi adam samsusporlu allahına kadar