Taraftar olarak görevimiz

Başlatan recai, 30 August 2006, 23:59:26

« önceki - sonraki »

recai

Arkadaslar.
Belkide liglerde en cok cefa ceken, her mac sonrası moraller sıfıra inmiş şekilde stadı terkeden taraftar biziz.. Ama su da bir gercekki bizler, samsunspor taraftarları, amsunsporlu dogduk samsunsporlu öleceğiz.. Ne kadar kotu olsada durum, takımımız amatöre düşsede bizler yine samsunsporlu olacagız..
Benim önerim ve dogru buldugum su.. Takımımız 5 yesede kotude oynasa asla yuhlamayalım, ıslıklamayalım.. Hp destek tam destek olalım.. Her mac her futbolcuya tazahurat yapalım.. Hepsini tek tek tribüne cağıralım.. Onlara her an destaek olalım.. Mactan sonra, ne olursa olsun hepsini alkışlayalım.. Hadi! diyelim hadi bizim için oynayın.. Ne olursa olsun kötü  teazhurat küfür vs.. etmeyelim!!
Son macta Arsini lkıslayıp bizimkileri yuhalamımızın futbolcular uzerinde yarattıgı etkiyi bir dusunun arkadaslar.. Evet, biz uzuluyoroz am ence bu takım için bu takımla sevinmek ne kadar guzel ve heyecanlı se, bu takımla bu takım içi uzulmekte o kadar keyifli ve heyecanlı.. Taraftar olmakta bu değilmi zaten..
Nacizane önerim ve düşüncem budur.. Saygılar..

hasselbaink

@Recai
söylemek istediklerini anlıyorum haklı olduğun yönler de var ama madem empati kuruyoruz o halde topçular da bizi anlamaya çalışsın bugün stada gelen insanlar gerçekten Samsunspor'u seven insanlar eminim şehirde bugün Arsinsporşla kupa maçı olduğunu bile bilmeyen bir çoğunluk var ama biz işimizi gücümüzü bırakıp Samsunsporumuzda bir ümit ışığı- evet bir ümit ışığı görmek için gittik stadımıza.

Arsinspor gibi çapı belli olan bir takıma karşı bile oyunu yıkamamak, varyasyon geliştirememek açıkçası bizi derinden yaraladı.

görüşebildiğim hiçbir topçu yok ama birilerini görsem şunu söylerim; seviyoruz biz sizi hem de çok seviyoruz ama bilin ki üzerinizdeki formalar için seviyoruz.

Futbolcu arkadaşlarımız maç sonrasını kafalarına takmasınlar; bize bir ışık yaksınlar avuçlarımız kanayıncaya dek alkışlayalım onları!..

yaman55

bugün son gün 1 oyun kurucu almamız lazım

recai

evet katılıyorum.. benimde gorusebildigim bir futbolcu yok.. Tek gorusebildigimiz yer stad.. Bu yuzden ilk adımları biz atmalıyız.. Onlar da bunu anlayacaktır. Ölümüne samsunpor diyoruz ya.. Hayat boyu her an samsunspor demeliyiz aslında.. Bence bu bagı kurabiliriz ve kurmalıyız.. Samsunspor sadece takımdan,futbolculardan olusmuyor.. Bizlerde bunun bir parcasıyız..
Bunu biz baslatalım.. Eminim anlayacaklardır futbolcular da yönetimde.. Türkyenin en basarılı klubunun taraftarları olamayabilitriz ama bence en baglı , takımını en cok seven destekleyen taraftarları olabiliriz!!
Varmısınız arkdaslar??

supporter

Taraftar olmanın bir koşulu da yeri geldiğinde tepkisini gösterebilmektir. Tepkisiz taraftarın takımına katkısı olmaz. Takıma sahip çıkan, tezahüratla destek veren taraftarın, gayretsizliği  protesto etmeye hakkı vardır. Bunun ateşleyici etkisi bile olur. Ama bunu yaparken futbolcuları küstürmemek dengeyi sağlayabilmek de önemlidir orası öyle..

Sonuç olarak taraftar olarak görevimiz her şeye de eyvallah demek değildir.

Tribün_ali

arkadaşım bunların hepsini uıllarca yaptık alkışladık ama nereye kadar kardeşim yeter artık ya bizimde canımız varda admların sanki samsunspor umrunda adam aldıgı milyarlara bakar

veis

tek görev destek vermek yapacak bişey yok.yönetime kızıp takıma zarar vermemek lazım.

samet

görevimizi sonuna kadar yapıyoz daha ne yapaalım...tarftar olarak her yere gidiyoz destek veriyoz...

supporter

Bu insanlar Arsin maçını zor kazanan takımı ıslıklarken bir bildikleri vardı..
Taraftar görevini biliyor da keşke başkaları da öğrense !

veis

arsin maçında ıslık oldu ve hemen yararıda oldu kasımpaşaya 10 tane atdık dimi.arkadaşlar konu bu degil bu adamlar para için oynuyor ve bunlara dehşet para cezası vermek lazım

supporter

Alıntı yapılan: "veis"arsin maçında ıslık oldu ve hemen yararıda oldu kasımpaşaya 10 tane atdık dimi.

veis seninle anlaşamayacağız kendinle çelişiyorsun: futbolculara kızıyorsun ama tepki verilmesine karşılık böyle bir mesaj yazıyorsun. üslubun da en iyi ben biliyorum havasında.

taraftarın bir bildiği vardı diyoruz çünkü ortada futbol yoktu arsin maçında. insanlar robot gibi maçı izleyip çekip gidecek değil. taraftar böyle tepki verir yönetim başka türlü verir. herhalde taraftar futbolculara para cezası verecek değil..

sen en iyisi benim mesajlarıma cevap yazma da bir de bunlara canımızı sıkmayalım.

veis

dostum bu yanlış anlamanısamsunun içindeki kötü duruma yoruyorum ama beni yanlış anladın.bunlar para için oynuyor.tepki verince çok akıllıca olmuyor zaten 2 damla top oynuyorlar ondanda vazgeçecekler diye korkuyorum.çtepki vermesende olmuyor.anlayacagın durum kötü.sana msj yazmama konusundada sen bilirsin ayrıca ben herşeyi bilirim edasında degilim ama içinden çıkılmaz bi durumdayız tepkim o.ama konu samsun ve samsunsporsa bilgim had safhadadır.

veis

spoeter ben topigin birisinde otobüsün camlarını kıralım tesisleri basalım msj okudum asıl cvp ona idi ama sen üstüne alındın.ben samsun kasımpaşa maçının sonucunu ögrenene kadar elinde tırnak kalmayan birisiyim haa sende öylesindir ona yorumum olmaz ama beni yargılama tek sorun samsunspor olsun.asıl sorun ne biliyormusun başarısız sonuçlardan sonra herkesde bende dahi gerginlik oluştu tüm sorun bu.

supporter

ne kadar bilirsen bil, ıslık yapıldı da 1 tane mi attık gibi mantık dışı bir şeyi söylemeni yadırgadım. ıslığın amacı 10 atmak değil, yönetime de topçulara da bu izlediğimizin adı futbol değil mesajını vermek. ben de senin takımın durumuna üzüldüğünü fark ediyorum ama kavramları karıştırıp insanları bozmanın ne anlamı ne de gereği var. neyse forumu ikili diyaloğa çevirmeyelim görüşümüzü yazdık sağlık olsun.

Tribün_ali

hoca dedik hocayı gönderdik yönetim en tranferleri gercekleştirdi şimdi hata kimde bu futbolcularda ruh yok kardeşim ya