Levent Eriş Samsunspor'da

Başlatan AllydeenleaR, 30 August 2006, 13:59:29

« önceki - sonraki »

hasselbaink

Alıntı yapılan: "oğuzhan55"Bu bizim göğüs reklamında ne yazıyor?Yanılmıyorsam sezon başında formada bir reklam yoktu.Reklam koyuldu koyulalı ne yazdığını okuyamadım.

Yeşilyurt yazıyor hem de yeşil-siyah... böyle bir renk armonsi iKocaeli'nin , Sakarya'nın formasında bile yoktur. Bizim kastettiğimiz Samsunsporluluk böyle şeyler işte. Basit gibi görünüyor ama bütün ayrıntılarda gizlidir. Menteşoğlu döneminin formasına bir baksınlar, ne renkmiş!

o reklam Ordu ve Elazığ'da yoktu. Diğer maçlarda maalesef var.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "canikli"
Yeşilyurt yazıyor hem de yeşil-siyah... böyle bir renk armonsi iKocaeli'nin , Sakarya'nın formasında bile yoktur. Bizim kastettiğimiz Samsunsporluluk böyle şeyler işte. Basit gibi görünüyor ama bütün ayrıntılarda gizlidir. Menteşoğlu döneminin formasına bir baksınlar, ne renkmiş!

o reklam Ordu ve Elazığ'da yoktu. Diğer maçlarda maalesef var.

Sonuna kadar doğru.Sakarya ve Kocaelinden örnek verince hatırladım.Malum üç istanbul takımından birinde de reklamı veren firmanın orjinal renklerinde değil kulübün kendi renklerine uyum sağlanarak göğüs reklamı bu şekilde formaya alınmıştır.Firmanın renkleri değil kulübün renkleri göz önünde bulundurulmuştur.

berusa55

her seyiyle rezillik ya!reklamın renklerine bak allah askına!su koskoca takıma bir cubuklu forma giyidremedik allahım ya!lan bu kadar mı zor yta bu kadar mıııııı?

MeL_55

bari cola turka yapsalardi malatya cola turka yapmis biz gittik boktan tövbe

berusa55

her konuda ama her konuda acizi ya yazık:(ah galip öztürk ah bari su takımın formasına metro yazısını koydursaydın!yoksa sana da mı engel çıkarıyor bu serfsz yönetim!

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "MeL_55"bari cola turka yapsalardi  yapmis biz

işte beşiktaş cala turka reklamını aldı formasının rengine göre bi tarafını siyah bi tarafını beyaz olarak  ayarladı.Normalde kırmızı beyaz olan kola turka siyah beyaz oldu.Dediğin gibi cola turkayı alsaydık hiç değilse bizim renklerimizle aynı renkte.Bizimkiler firmanın renklerini değiştirme zahmetine girmek istemezlerse bari o zaman hazır aynı renkleri olan varken onu alsınlar.

Tribün_ali

bu yavşak futbolculrda suc adamlar paraları beşin aldı ya götleri kalktı bunlara bir darbe yapmak lazım anca akıları başlarına gelir

MeL_55

yav futbolcular atilacak bukadar arkadaslar

Clint_Eastwood

Levent Eriş kariyerinde sadece Ege Bölgesi takımlarında başarılı olmuş. (İzmirspor ve Manisa) Bir de tutmuş diyor ki ''2.ligi çok iyi bilirim'' Bence Levent Eriş sadece Ege takımlarını biliyor. Ligi tanımadığı belli ama ya futbolu bilip bilmediği? Kim bu adamı getirmişse Samsun'a çok büyük kötülük etmiştir. Bu girdaptan ancak öz Samsunlular elele verirsek çıkarız. Özümüze dönmeliyiz...

veis

hocanın ne suçu var 5 yiyen hocamı alayı ruhsuz bunların adam ne yapsın bu takımı capello gelse kurtaramaz takım olmadıkdan sonra

bodensee55

bazilariniz burda yorum getirirken tipki gurcan bilgic gibi  getiriyor....siradan ve manasiz...kisacasi BOS.......eris kim ya...vestel sponsor olsun ben hakkariyide cikaririm....ypok neymis 2 ligi iyi bilyiormus bellio ya bilmesi demek ki 10 cekecekler..taktik teknik hepsi tras.......olim ege nere karadeniz nere.....egeliler light olur.....biz karadenizlyiz.....

bengülü

bakın arkadaşlar levent erişi eleştirebilirsiniz ama ben eleştirmiyorum ben levent hocayı sonuna kadar güveniyorum  bu iş hoca işi değil hala kafanız çalışmıyor sizin galiba diyoruz yönetimden başka problem yok takımın kafası hep orda yönetim gidince bakın her şey nasıl düzelecek

ngonge

Alıntı yapılan: "bengülü"bakın arkadaşlar levent erişi eleştirebilirsiniz ama ben eleştirmiyorum ben levent hocayı sonuna kadar güveniyorum  bu iş hoca işi değil hala kafanız çalışmıyor sizin galiba diyoruz yönetimden başka problem yok takımın kafası hep orda yönetim gidince bakın her şey nasıl düzelecek

yönetim diyorsunuz da var mı talip olan?

yönetici

sevgili ngonge, bir taraftar sitesi olmamıza rağmen bu konuda çeşitli mailler alıyoruz.  aslında yönetime bundan önce de talipler vardı, bunları hep takip ettik o dönemde.. resmi bir şekilde ortaya çıkmak biraz farklı.. özellikle de Samsunda iş yapan, ihalelere giren işadamlarının "birilerini" karşısına almak istememeleri doğal.. bir de geçen kongrede başkan değişse de, küme düşmemize -bir şekilde- vesile olan anlayışın görevi sürdürmesi ve durumu düzeltmesi beklentisi vardı.

ama inanabilirsin ki kimse olmasa dahi artık bu safhada Samsunspor'un sevenleri kulübü bu durumda bırakmazlar.

Lusage

Kocaelispor da geçen sezon başı bir taraftar grubu başkanı başkan oldu. Ve bir isim söyledi. O gelirse görevi bırakırım. Söylediği adam geldi aldı kulübü.

Böyle giderse bizdede bu olacak...