Levent Eriş Samsunspor'da

Başlatan AllydeenleaR, 30 August 2006, 13:59:29

« önceki - sonraki »

bengülü

ne oldu hoca  son dakikada pürüzmü çıktı hiç ses seda yok

veis

umraım levent hoca başarılı olur

veis

umarım bazıları bu adamdanda para istemez böyle bişey varsa zaten biz hiçbiyere çıkamayız.

bengülü

arkadaşlar levent eriş gibi hocayı harcamayalım onuda harcarsak onun gibi iyi bir hoca bir daha samsuna gelmez levent hocamıza sahip çıkalıp adam stresten sabaha kadar uyuyamıyormuş adam ne yapsın sezon başında takım iyi kamp yapamadılar takımın bence motive kondisyon eksikliği var onun için diyorum levent hoca ya sahip çıkalım

ahmet

sana katılıyorum bengülü gerçekten dertlenecek adam adam gibi adam hocamıza sahip çıkalım.

hasselbaink

levent hoca elazığ maçından sonra da demişti zaten "4-5 hafta çok zor geçecek" diye. bence de bugünlerde destek verelim, karşılığını alacağımıza eminim. adam yeni bir kulübe geldi ve bazı konularda eli kolu bağlıydı.

Tribün_ali

hoca tabi sayip cıkacaz önemli olan takımdaki bazı papazlar gönderilöesi

MeL_55

bugün sabah stresten uyamamis  05.00 de yatmis ve sabah antremana katilmamis dinlenmis !!

kaynak... aa

MeL_55

levent bir savunma kuramiyor 5 tane gol yedigse kalecilerin yüzünden degil defansin yüzünden !! bence istifa  ........... DEFOL !!

maviay55

yeni gelince baştacıydı şimdi kötü mü oldu!! bu yavşak yönetimin getirdiği hocadan ne beklioz ki!! si..sin gitsin uyuyamıyomuşda bilmem neymiş sie 3kağıtçı alayı!!

önce yönetim sonra levent eriş İSTİFA!!

Yeniden bi yapılanma yeniden bi oluş gerek bu takıma
:twisted:  :twisted:

King Of The North

Bizim sağ taraftaki 2 numaralı topçumuza 75 dakika tahammül eden adamdan hoca olmaz kusura bakmayın.Adamın olduğu yer koridor oldu 2 gol yedik onun yüzünden 2 tane de kaçırdılar.Telekom halı sahada oynar gibi daşşak yaptı utandım ya.

MeL_55

ne savunma kurabiliyo nde orta saha ....forvet te

MeL_55

Yazıklar Olsun !

Samsunspor Teknik Drektörü Levent Levent Eriş, maç sonrası soyunma odasına giderken, Samsunsporlu futbolculara veryansın etti. Eriş, "Sizi bu takıma kim aldı? Sizden amatör topçu bile olmaz" dedi. Levent Eriş maçtan sonra görüş bildirmedi.Samsunspor Basın Sözcüsü Cevat Öncü,"artık söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzgünüm. İnanın konuşacak halim bile yok. "dedi. Öncü, bugün bir basın toplantısı düzenleyeceklerini açıkladı

Samsunspor.

Türk  Telekom karşısında alınan farklı mağlubiyet sonrasında  bugün, bazı yöneticilerin istifa edeceği öğrenildi.

Forvetim

şu güzide formada ki rezil reklama bakın bi kere,,bu pis reklam mı uğursuz geldi bize yoksa bilmem. artık herşeyden bişey çıkarır olduk. çıkarın lan o formaları sırtınızdan edepsizler, yüzsüzler...o albayrağım gibi formaya yakışmıyorsunuz,,o kepaze reklamda yakışmıyor.

oğuzhan55

Bu bizim göğüs reklamında ne yazıyor?Yanılmıyorsam sezon başında formada bir reklam yoktu.Reklam koyuldu koyulalı ne yazdığını okuyamadım.