Levent Eriş Samsunspor'da

Başlatan AllydeenleaR, 30 August 2006, 13:59:29

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

İsim vermekten kaçınan Başkan Mazhar Başoğlu ise yarın bir basın toplantısı yaparak yeni teknik direktörü açıklayacaklarını söyledi.

Türk Telekom Lig A'ya iyi bir başlangıç yapamayan Samsunspor, ilk iki haftada alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Hasan Şengün ile yollarını ayırmıştı. Yeni teknik direktör arayışları içerisine giren yönetim, Ziya Doğan, Hikmet Karaman, Rıza Çalımbay, Giray Bulak ve Samet Aybaba gibi tecrübeli teknik adamlarla anlaşma sağlayamadı. Bir çok isim üzerinde çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar aradığı teknik direktörü Diyarbakır'da buldu. Diyarbakırspor ile sorunlar yaşayan Teknik Direktör Levent Eriş ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Samsunspor yönetimi, yarın bir basın toplantısı ile yeni teknik direktörün ismini açıklayacak.

Diyarbakırspor ile sözleşmesi bulunan Eriş'in yönetimin teklifini kabul ettiği ve güney doğu ekibinin yöneticileri ile bir görüşme yaparak sözleşmesini karşılıklı olarak feshedeceği belirtildi. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ilk iki haftada alınan sonuçların ardından istifa eden Hasan Şengün'den boşalan koltuğa Levent Eriş'i getirileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Mazhar Başoğlu, yeni teknik direktörün ismini yarın yapacakları basın toplantısı ile duyuracaklarını söyledi. İsim vermek istemediğini, bunun daha sonradan sakıncalar doğurduğunu belirten Başkan Başoğlu, "Türk futbolunun yakından tanıdığı bir teknik direktör ile anlaşmaya vardık. Yarın kendisi Samsun'a gelecek. Yapacağımız basın toplantısı ile hepiniz yeni teknik direktörümüzü göreceksiniz. Samsunspor bu sezon yeni hocamızla birlikte beklenen hedeflere ulaşacaktır. Taraftarımız biraz sabırlı olsun" dedi.

CÜNEYT DUMLUPINAR TEPKİSİ
Diğer taraftan Hasan Şengün'ün yardımcılığını yapan antrenör Cüneyt Dumlupınar'ın takımdan gönderilmemesi bazı yöneticilerin tepkisini çekti. Hazırlık kampı döneminde parasını alamadığı için şehri terkeden Dumlupınar'ın halen görevinin başında olması taraftarları da isyan ettirdi. Yönetimin yeni teknik direktörün raporu doğrultusunda Cüneyt Dumlupınar konusunda karar vereceği belirtildi.

AllydeenleaR

ben bu adamı hiç sevmiyorum
inşallah pürüzz çıkar da gelmez
hasan şengül kadar değeri var

supporter

Hale bakın yahu bu haberin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.
Tanju konusu inada bindi herhalde başka herkesin adı geçiyor.

Hadi o olmasın risk olmasın diyorlarsa o kadar riskli adamlardan o kadar alakasız isimlerden bahsediliyor ki pes doğrusu! ruh istiyoruz ruh ruh!!

bodensee55

hehehe hic gulesim yokdu adnan pisiirkdi..mazhar tam bi tiyatrocu.....ulan adam sorarlar sende mercedes var sen söför olarak...murat 131 kullanmis adama teslim ediyosun mercedes...yer mi yemez tabi....hedef bence bu takim bu hoca adaylarilya ve basda mazharin yonetimindeki ekiple ..lig hedefei 11.lik bence....>

hasselbaink

aynı haber metni başka ajanslara da yollanmış. açıkçası büyük bir sürpriz oldu bu isim. Levent Eriş yıllarca İzmirspor'da top oynayıp, kaptanlığını da yapmıştı. V.Manisaspor'u Lig B'den Lig A'ya oradan da Süper Lige talımıştı. Ancak Süper Ligde alınan istikrarsız sonuçlardan sonra görevine son verildi. Tipik bir Ege'lidir; Karadeniz'e ne kadar uyum sağlayabilir, bu takıma neler verebilir, hiç bir fikrim yok! Haber kesin mi onu da bilmiyorum...

Tamer55

takip ettiği kadar bir takım da fazla çalışamamakta evliya çelebi misali takım takım dolaşan hocalardan

veis

beyler abartmayın.levent hoca iyidir.rıza çalımay ankaraspor rize spor gibi takımlarda ne yaptıda samsunda iş yapsın.zaten alayı 2 lige gelmek istemiyor.bizi istemeyeni bizde istemeyiz.levent eriş aynen teyfik lav gibi.egeli ama manisa ve altayda başarılı oldu.bence hikmet hocadansa levent hoca çok iyi.ama enönemlisi ben olsam ziya doganı alırım çünkü çok hırslı ve saldırgan futbol oynatıyor.ama kim gelirse gelsin takıma sol beke ve orta sahanın göbegine adam almassak capelloo bile yalan olur.

roligan

ender

Bakiyorumda bizimkiler nokta transferlere devam ediyor.

veis

umarım kim gelirse gelsin samsunumu ve samsunsporumu uçursun artık istanbul dar geliyor artık

bengülü

arkadaşlar adam 2.ligi tanıyan süper bir hoca levent eriş eskiden samsunsporda top oynamış bir futbolcuydu ben aslında sezon başında erişi düşünüyordum çünkü bize kurt hoca lazımdı o da L. erişdi hayırlı olsun diyelim samsunspor adam gibi takım olucaktır inşallah

hasselbaink

evet Bengülü abi
Levent Eriş Samsunspor'da top oynamıştı
kötü bir tercih sayılmaz mustafa denizli'nin dünyanın parasını harcayıp da çıkaramadığı Manisa'yı Süper lige çıkarmıştı.
Hikmet Karaman, Rıza Çalımbay, Levent Eriş çok da farketmez; yeter ki birlik olalım.
Bitsin bu cefa.

bengülü

Alıntı yapılan: "canikli"evet Bengülü abi
Levent Eriş Samsunspor'da top oynamıştı
kötü bir tercih sayılmaz mustafa denizli'nin dünyanın parasını harcayıp da çıkaramadığı Manisa'yı Süper lige çıkarmıştı.
Hikmet Karaman, Rıza Çalımbay, Levent Eriş çok da farketmez; yeter ki birlik olalım.
Bitsin bu cefa.

evet haklısın öncelikle taraftar ve yönetimin barışması şart her zaman birlik ve baraberlik diyorum başarı ancak böyle gelir

Tribün_ali

başka adm mı yok kardeşim ya bulabula bu admımı buldular

AllydeenleaR

hiç yoktan iyidir
2.ligi iyi tanıması avantaj

ama yinede daha iyisi olabilse çok iyi olurdu