Hasan Şengün:Ordu mağlubiyetini bende beklemiyordum

Başlatan maviay55, 25 August 2006, 02:21:14

« önceki - sonraki »

maviay55

"Orduspor mağlubiyetini beklemiyordum"
Türk Telekom Lig A ekibi Samsunspor'un teknik direktörü Hasan Şengün, ''Orduspor mağlubiyeti benim de beklemediğim bir sonuçtu'' dedi.

Şengün Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında geçen hafta ligin ilk maçı Orduspor ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmadan alınan 2-1'lik mağlubiyete Samsunspor taraftarı kadar kendisinin de üzüldüğünü söyledi.

Bu mağlubiyetin uzun sürecek lig maratonu için belki de ''hayırlı'' bir sonuç olduğunu ifade eden Şengün, şunları kaydetti: ''Orduspor mağlubiyeti benim de beklemediğim bir sonuçtu. Takımın hala süper lig psikolojisini üzerilerinden atamadığını gördüm. Kendilerini hep havada gördüler. Bu mağlubiyetten ders alabilirsek bizim için daha hayırlı olacaktır. Gerçek lig bizim için bu hafta oynayacağımız Kocaelispor maçıyla başlayacak.''

Şengün, taraftarın mağlubiyet karşısında gösterdiği tepkiyi haklı bulduğunu, fakat ligin ilk karşılaşmasının 30'uncu dakikasında kendisinin istifasının istenmesinin haksızlık olduğunu belirterek, ''Daha ligin ilk karşılaşmasında gösterilen tepki beni üzdü. Bu kulüpte her teknik adama verilen şansın bana da verilmesini istiyorum. Samsun'un bir çocuğu olarak taraftarımızın desteğini bu hafta daha fazla bekliyorum'' diye konuştu.
Bu arada, Çaykur Rizespor'da forma giyen Gökhan Kaba'nın sezon sonuna kadar kiralık olarak Samsunspor ile anlaşma yaptığı öğrenildi...

hoca taraftara tepkili..zaman istiyor! :!:

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "maviay55"" Samsun'un bir çocuğu olarak taraftarımızın desteğini bu hafta daha fazla bekliyorum :

bu laf bana çok dokundu trabzonlu kendisini samsunlu gibi göstermeye çalışıyor

lucapicola

Hoca ilk haftadan da olsa uyarıyı aldı.Bence iyi oldu.Süper lig gibi değil burası.Sürpriz puan kayıpları dışında her maçı kazanmalıyız.Yoksa süper lig hayal.Kendisi de üst üste puan kayıpları halinde gönderileceğinin farkında.Acı ama gerçek.

Forvetim

SS kanununa göre çıkacaklar lige başka yolu yok. Bu takımı ben düşürmedim, kar çamur sıcak soğuk demedik her maça geldik, statta çin işkencelerine maruz kaldık sesimiz çıkmadı, kışın toptepede yol kapandı Samsundan Havzaya 4 saate geldik ama yine de yılmadık. Samsun aşkına Samsunspor sevdasına borç para bulduk yine maç kaçırmadık şimdi çok özür diliyorum ama seve seve çıkacaklar lige, kimse hiçbişeye ne bahane bulsun ne yakınsın. DÜŞTÜKLERİ GİBİ  Ç I K A C A K L A R .

Tribün_ali

bizde bu hoca varken bizden cıkmak hayal eger bu takım şampiyon olursa hasan hoca başarısıdır eger cıkamaz sa hasan hocanın yüzünden cıkamaz

yaman55

yav kafayı yiyecem en sonunda nasıl beklemiyordum mağlubiyeti kafadan niye oynatmıyon serkanı ya gökdeniz ayarında biri bence varsa takımda oynatacaksın kardeşimi ondan sonra demşcen beklemiyordum diye

yaman55

Alıntı yapılan: "yaman20"yav kafayı yiyecem en sonunda nasıl beklemiyordum mağlubiyeti kafadan niye oynatmıyon serkanı ya gökdeniz ayarında biri bence varsa takımda oynatacaksın kardeşim ondan sonra demicen beklemiyordum diye

AllydeenleaR

sen mustafa çiçek ve serkanı oynatma sonra beklemiyordum de sanki adamlar bize vereckler hiç mücadele etmeden
kardeşim alsaydın önlemini herşeye karşı sene sonunda biz böle şeyler baklemiyorduk dememek için hasanı hemen yollamak lazım