Bizim topçular ne mi yapıyor ?

Başlatan Serkan, 08 August 2006, 22:51:04

« önceki - sonraki »

Serkan

sevgili adnanımız ve ertan

galiba adnan bjk ve ts gidemedi için efkardan kendini alkole verdi hergün hürol da içiyor tabi yanında gaztelerde gördğümğz kankası kimse o herif )(araştırdım geçen sene gazi belediyede oyanayan tekkeköylü birisiymiş )yanlarındada diğer kankaları ertan iç adnan iç alkole vur kendini bu takımı düşürdünüz sesimizi çıkarmadık ama bizimde sabrımız taşıyooo bu şehir herşeyi kaldırır ama ihaneti asla
gözünüzün önünde bir tanju örneği var ama sen onun kadar kaliteli bir topçuda değilsin unutma yarın bir gün unutuldunda gazetecileri ararsın bir röportaj yapalım die

hem kendini hep takımını düşün adnan  bu takımın sana seninde bu takıma ihtiyacın var...

recai

içer abi adam sana ne!! Bırakın bu ayakları ya!! Adam gezip tozup eglenmeyecekmi?? Sahada naaaptıına bakın adamın.. Orda burda naaptıgına degil..
Sabrın tasınca naapcaksınız merak ediyorum.. Bide herkez biz diyo,, sabrımız diyo taşacak diyo.. Siz kimsiniz birader??? Ayıp valla.. Kulhanbeyi agzıyla ole..

supporter

recai bu kadar sert tepki vermen doğru değil bir taraftar sonuçta futbolcusunu içki içerken görmek istemez
içer sana ne diyorsun. sabrımız taştı lafını da tehdit olarak anlaman yanlış. çünkü sabır taşınca ille bir zarar verecek değil, ama tepki gösterebilir taraftar.. sahadaki futbola bak diyorsun ama her akşam içen bir futbolcunun sahada gerçek performansını yansıtabileceğini düşünmüyorsundur herhalde

hasselbaink

bazı mesleklerin toplumdaki yankısı farklı oluyor. Adam market sahibidirİ çer ama kimse bununla ilgilenmez. Ama öğretmen, imam, subay vs. basit bir hadiseye de karışsa önce özel kişilkileri değil meslek grupları ön plana çıkartılır.

Futbolcu cumaya gitse, okul açılışına katılsa, ne bileyim işte ramazanda fakire fukaraya yardım etse sıradan bir kişinin yaptıklarını yapsa yani, nasıl ki toplumda övgüyle anılırsa bir sporcunun aleni bir şekilde içmesi, sigara kullanması, ulu orta küfür etmesi de toplumda olumsuz yankı bulur.

bence sporcu hiç içmemeli ama içecekse de bu kadar aleni yapamamlı.

Adnan'ın performansına gelince; takdirle izliyoruz ve kendisine zorlu Lig A sürecinde çok güveniyoruz. Ama olur da alakasız bir sebepten ötürü formdan düşerse bunlar önüne serilir.

Adnan'ın başarılı olmasını belki biz ondan bile çok istiyoruz!..

sezer-55

yaman55

adam gibi oynasında isterse her akşam içsin

kadir55ist

selam
ya yapmayın arkadaşlar bu kadar rahat olmayalım içerse içsinmiş ya biz bu hale gelecek toplummuyuz.
samsunumuza bir şey söylense kendimizi parçalarız ama futbolcumuzu barda görsek alkışlarız galiba.
bence barda içen gezen tozan karı kız ayağında olan futbolcu belki çok iyi olabilir ama sonu pek iyi olmaz (ilhan mansız) gibi.
inşallah adnan ımız ve diğer topçularımız samsunsporluluk duygusunu anlar ve sorumluluklarını bilirler.
toplum olarak tepki göstermeyi öğrenmeliyiz...

recai

Tabi ki içmesin.. Ama adam zil zurna sarhos olacak şekilde içmiyosa bence sorun yok.. İçtigini gormediğimiz ama bildigimiz futbolculara kimse bisey demiyor.. Kim olduklarını biliyoruz..
Bide sert cıkısımın nedenı külhanbeyi agzına benzer agızla konusulmasıydı. Ama sanırım yanlıs anlamısım. Özür dilerim. Vandalizim, holiganlık biz samsunspor taraftarına yakısmaz diye dusunuyorum..
Saygılar

Serkan

sitede recai adlı arkadaşımız bizi yalış anlamış ve samsunsporlulumuuz yargılamış içer adam sanane demiş içsin abiii beni topçular ilgilendirmez samsunspor ilgilendirir bu ayaklarıda bırakırız sn merak etme saprımız taşıncada bişe yapamayız ama bide demişsinki siz kimsiniz biz taraftarız abiii öle böle değil her cafayı çeken bu takım için aç susuz deplasman giden sen bilmezsin beki aman bilen bilir kadıköyh deplasmanıda stada gircez die bir simiti 4 kişi yiyen o simitin karın dokluyla  kamyon kasasında samsuna gelen adamız abi biz onun için bizim kim oldumuzu yadırgama abiii biz bu takım için çokşeyden fedakarlık ettik neyse ben daha bu sitede hiç bir şekilde topişc açmamaya akrar verdim bütün renkdaşlarım kendinize iii bakın allaha emanetsiniz

serkan..

supporter

Forza Alvin kardeş sen doğrusunu yaptın bu başlığı açmakla..
En azından bazı yanlışlıkların taraftarlarca görülebildiğini ortaya koydun, bizler de senle aynı fikirde olduğumuzu söyledik. Bardağın dolu tarafına da biraz bakıp bir ya da birkaç kişi farklı düşünüyor olabilir buna bakarak moralini bozmamalısın. konuyu tartışmış olduk. Nasıl bir taraftar olduğunu anlatırken söylediklerine inan duygulandım. Daha nice topiclerini bekleriz.

hasselbaink

@Forza Alvin

yazdıkların gerçekten manalı şeylerdi. bu forumdaki herkes Samsunsporlu ve Samsun'u seviyor. Zaman zaman görüş ayrılıklarımızın olması normal zaten Recai de vaziyeti lisan-ı münasiple anlattı sen de içindekileri yazdın. bence gayet medeni ölçülerde halledildi mesele. ikinizin de üzlmesini istemem; zaten şurada kaç kişiyiz ki?
bu nedenle hem yeni topiclerini hem de yorumlarını bekliyorum. Aynı şekilde REcai'den de!.. [/quote]

Tribün_ali

içsin bakalım nereye kadar inşallah maclar bir ufak içipte cıkar

recai

Forza Avinli kardeşim..
Kabul hiçbir maca giderken oyle anlattıgın kadar kahır cekmedim.  Ama kahrımı ben takım her yenildiginde cektim.. Sevincten agladım, uzuntuden agladım.. Herkes bi kahır cekiyo eger bu takımı gercekten seviyosa.. Ama herkes farklı cekiyo. Seni gucendirmek istemedim.. Zaten 2. msjımda ozur diledim yanlıs anladıgım için seni.. Topik acmamak ne demek. Samsunsporluyuz hepimiz, birbirimizi kırmadan, medenice konusucaz, tartısıcaz.. Ne basında yeterince haber var ne tvde samsunsporumuzla ilgili.. Hepimiz baska sehirlerdeyiz.. Burada bulusup konusup beraberce dogruyu, guzeli bulup taraftar olmanın, bir yurek olmanın keyfini, guzelliğini yasıycaz..
kırdımsa tekrar ozur dilerim.
Saygılar..

recai

Bir sey daha.. siz kimsiniz derken ben samsunsporluluguna bise demedim kardesim.. Sizkimsiniz, mafya mısınız anlamında soyledim. Bu lafıda yanlıs anlasılma uzerine soyledim zaten.. Kuzura bakma.. Bu sitede hiçkimse diğerinden daha samsunsporlu değil.. Samsunsporlulugu samsunu yüreginden seviyorsa sayet.. Ne haddime oyle bisey demek..
Saygılar..