Emin Samsunspor'da!!!

Başlatan AllydeenleaR, 02 August 2006, 16:18:42

« önceki - sonraki »

AllydeenleaR

Denizlispor'dan 1 yıllığına kiralanan golcü futbolcu resmi sözleşme imzalamak için bugün Samsun'a gelecek .Samsunspor eksik bölgelere  transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip son olarak Denizlispor'un golcü futbolcusu  Emin ile yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağladı. Golcü futbolcu, Kırmızı-Beyazlı ekip ile resmi sözleşme imzalamak için bugün öğle saatlerinde Samsun'a gelecek.
Samsunspor'a faydalı olabilecek transferleri yapmaya devam ettiklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun, "Bugün Denizlispor'dan Emin'i kiralık olarak kadromuza katacağız. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda başka mevkiler için görüşme halinde olduğumuz futbolcular da var" dedi.

Shane_Falco

tanımıyorum kimdir bu arkadaşş

AllydeenleaR

bende bilmiyorum kimdir bu adam
transfer olsun die adam almaya başladık hayırlısı... :?

darknESS

geçen sene inegölsporda oynadı ve sezon başı denizliye gitti ama teknik direktör hakkında olumsuz rapor verince kendine takım bulması istenmiş. B kategorisinde fena değildi. bizle olan maçlarında çok iyi oynadı denemez ama uğraşırsa belki daha iyi olur fakat şimdilik direk ilk 11de oynicak bi oyuncu değil gibi. en azından Samsunspor gibi bi takımda. hayırlı olsun size.

kerem55

Emin Aladağ (İnegölspor)dan alındı Darkness'in dedikleri doğru
kupa maçında inegölle oynamıştık
oradan beri izleniyor olabilir

katkısı olur mu simdilik pek belli değil ama belki de bir sürpriz olur ve iyi olur
bakacağız

maviay55

kim bu emin valla ilk defa duydum  :roll:

deli 55

anlaşılan yine transfer olsun diye topçu alıyoruz.barii ii çıksa da işimze yarasa

oğuzhan55

Mevcut kadroyu biraz olsun koruyabilseydik bu transferlere pek ihtiyaç duymazdık ama olmadı.Herhalde o açıkları kapatmak için uğraşıyorlar.

Tribün_ali

hayırlısı olur inşallah

beşnumara

Alıntı yapılan: "deli 55"anlaşılan yine transfer olsun diye topçu alıyoruz.barii ii çıksa da işimze yarasa
sen dünkü maçı izleseydin emin hakkında böyle konuşmazdın ben çok beğendim takımda adnan aydın ve emin en iyi oynayan topçulardı :lol:

MeL_55

ünye maçında gol attmış

ngonge

kiralık olması kötü.

MeL_55

Alıntı yapılan: "ngonge"kiralık olması kötü.

niye kiralik ??

ngonge

Alıntı yapılan: "allydeenlear"Engin Uzun, "Bugün Denizlispor'dan Emin'i kiralık olarak kadromuza katacağız. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda başka mevkiler için görüşme halinde olduğumuz futbolcular da var.

valla ben yalancısıyım.

darknESS

Alıntı yapılan: "MeL_55"
niye kiralik ??

geçen sezon inegölde oynadı emin ve sezon biter bitmez  denizliye transfer oldu.
denizli heralde alıp hemen göndermek istemedi.