2006-2007 sezonu kadrosu

Başlatan Amsterdamli, 16 July 2006, 20:51:55

« önceki - sonraki »

sezer-55

Mevcut kadroya bir ön libero ve orta sağın soluna süper lig tecrübesi olan bir futbolcu lazım bu transferi yönetimde teknik heyette biliyordur. Nevşehir kampındaki maçlardan sonra transferi düşünüyorlardır heralde.Bu transferlerin muhakkak yapılması lazım çünkü takımı kontratağa kaldıracak çok hızlı bir futbolcumuz yok ve bunun yanında iyi bir ön libero bu takıma gerekli.Gönül isterki paf takımdan gelen kardeşlerimiz bu yerleri doldursun.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "sezer-55"Mevcut kadroya bir ön libero ve orta sağın soluna süper lig tecrübesi olan bir futbolcu lazım bu transferi yönetimde teknik heyette biliyordur. Nevşehir kampındaki maçlardan sonra transferi düşünüyorlardır heralde.Bu transferlerin muhakkak yapılması lazım çünkü takımı kontratağa kaldıracak çok hızlı bir futbolcumuz yok ve bunun yanında iyi bir ön libero bu takıma gerekli.Gönül isterki paf takımdan gelen kardeşlerimiz bu yerleri doldursun.

Takimda su an zaten Marciel, Adnan ve Mustafa Cicek on libero buna Sameti´de eklersek 4 ediyor. On libero belkide en saglam mevkimiz.

Sol tarafa PAF takimindan Sercan´in solak oldugunu dusunursek onun alabilecegini zannediyorum. Bu tabi gosterecegi performansa bagli. Celil ve Ayari gittikten sonra o bolgeye takviyede yapilmadi.

Su hazirlik maclari bi baslasa guzel olacak cunku kadronun nasil sekillenecegini cok merak ediyorum.

mavi__ruya

bence takım güzel sadece mac oynarken takım ruhunu ortaya koyalım önümüze real madrid bile gelse yeneriz

Amsterdamli

Yeni sezonun hazirlik doneminde takimimizi gazetelerden takip ediyorum. Bu yonden biraz endiseliyim.

Okuduklarima bakarsam bazi futbolcularimiz yine eskisi gibi fazla verimli olamayacaklar gibi gozukuyor.

Bunlarin basinda Serkan Aykut ve Rafael geliyor. Ercument Gul kose yazisinda forvete takviye sart diye bir yazi yaziyor ve bu yorum yerindeyse bence halimiz cok kotu.

Futbolcularin verdiklere demeclere bakiyoruz, bu sene gol sikintisi cemkeyecegiz gol krali bizden cikacak hatta sadece kendi aramizda yarisacagiz gibi iddiali laflar ediliyor.

Simdi forvettede sikinti cekeceksek artik bazi seyleri sorgulamanin zamani gelmis demektir. Ama simdilik acele etmeden su Samsunda oynanacak hazirlik maclarini bekleyelim ve bakalim ne durumdayiz.

Kalede Kerem banko gibi. Akin ve Seyhun yedekler.
Sol bekte Muhammed iyi gorunmeyenler arasinda. Celalin kapasitesi nekadar bilemem.
Defansin gobeginde Kenan ve Evren, bir ihtimal Petkov ve Emre Balak var. Aydin kadroyu zorlayamaz bana gore.
Defansin saginda Baris fakat yedegi kim olur bilemiyorum.

Orta sahada geriye donuk Adnan yine cok iyi, Mustafa Cicek ve Marciel 2. mevki icin savasir. Samet bence yedek bekler.
Sol kanada Serkan Ozdemir dusunuluyor. Sercan fizik gucu olarak pek hazir olmayabilir, biraz zaman tanimak lagzim.
Sag kanada Serkan Yildik var ama o sakat hem kalitesini hic bilmiyorum. Baska alternatifler kim olabilir?
Ileri donuk orta saha bilemedigim icin kimseyi yazamayacagim ve bu buyuk bir acik. Bize bir orkestra sefi lagzim.

Forvette Caner, Serkan Aykut, Rafael, Eren, Fatih Aytekin, Sefa. Artik buradada sikinti cekersek diyecek birsey bulamam.

Hakan Kocarslanin mevkisini bilmedigim icin yorum yapamadim ve Muzafferi yazmiyorum cunku bana gore bu takimda yeri yok.

sezer-55

Mevcut kadroyu izleme fırsatım olmadı fakat basından takip ettiğime göre iyi bir ön libero,takımı yönlendirecek çok iyi bir orta sağa ve halen celil'in yokluğunda orta sağın soluna futbolcu transfer edilemedi.Alınan futbolcuları ve gençlerin durumunu açıkcası bilemiyorum bu takımın o bölgelere transferi muhakkak şart.

timofte

Ünyespor hazırlık maçını izledim. Geçen yıl Ünye ve Giresun takımlarıyla yapılan hazırlık maçlarına oranla biraz daha fazla seyirci vardı. Böyle bir maçta bile polisin üst araması yapması, maraton tribüne oturan taraftarları oradan kaldırmaya çalışması falan yadırganacak görüntülerdi. Bir dostluk maçı oynanıyor, ve insanlar sakin bir şekilde takımını izlemeye gelmişken bu tür görüntüler yakışmadı.

Takım bana göre kötü bir görüntü vermedi. Eski ve yeni oyuncuların kaynaşmış olduğunu görmek sevindirici idi. Serkan tecrübesi ve futbolu bilerek oynamasıyla takımı yönlendirirken, Adnan hem genç hem başarılı bir oyuncumuz olarak dikkat çekti. Marciel kilo almış haliyle vasatın da altındaydı. Buna karşılık geçen yıl zaman zaman bizlere saç baş yolduran Rafael'in 2.ligde takıma büyük katkısı olacağı izlenimini aldım. Yeni transferler Aydın ve Emin başarılıydılar. Formalarda artık isim yazmadığı için bazı futbolcuları malesef tanıyamadık ama onlardan da beğendiklerim oldu. Sol kanattaki 15 numaralı oyuncunun adını bilmiyorum ama çok iyi bir futbolcu olacak diye düşündüm. Bir de tüm bu olumlu izlenimlere karşılık biraz da takımı 2.lig havasında gördüm. Belki psikolojik bir durum, belki olması gereken bir şey ama Samsunspor'un şu an bulunduğu konum içimizi burkmaya devam ediyor.Hala alışamadık.

mehmet yılmaz

maç izlenimleri için Timofte'ye tesekkür ediyorum
şehir dışındaydım ve gelişimle maç saati arasındaki uyumsuzluktan dolayı ünye maçını izleyemedim

timoftenin yazdıkları samsun dışında olan arkadaşlar için de iyi bir referans oluşturmuştur diye düşünüyorum

rafael ile iligili yorumuna da katılıyorum
fizik gücünü kullandığı ölçüde lig A'nın pivot santraforu olmaya namzet bir isim rafael...

cagdasahmet

Samsun-Ünye maçında üzücü olay
Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nden Samsunspor'un B Kategorisi'nden Ünyespor ile oynadığı hazırlık maçı, 3-1 Kırmızı-beyazlı takım lehine devam ederken, Ünyespor'dan Mehmet Ali'nin 85. dakikada beyin travması geçirmesiyle sona erdirildi.

Ünyespor'un 14. dakikada Kemal'in golüyle 1-0 öne geçtiği Samsun 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmada Samsunspor, 18. dakikada Adnan, 27. dakikada Barış ve 38. dakikada Rafael'in golleriyle 3-1'lik skoru yakaladı. Zaman zaman sert geçen karşılaşmanın 85. dakikasında Ünyesporlu Mehmet Ali, Samsunspor'un atağını engellemeye çalışırken kendi takımının kalecisi Kerem ile çarpıştı. Kafası Kerem'in dizine sert bir şekilde gelen Mehmet Ali, beyin travması geçirdi. İlk müdahalesi Ünyespor kulüp doktorları tarafından yapılan futbolcu, ambulansla Samsun Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Mehmet Ali'nin beyin travması geçirmesinden dolayı karşılaşma hakem İlkay Aydın tarafından sona erdirildi.
Kaynak : IHA

Bu oyuncuya acil sifalar diliyoruz...

maraton

takımda hangi yabancıların kalacağı hala kesinleşmedi mi.. sanırım 2 yabancı hakkımız var ama hocamızın kafasında hala hangisini tutacağı belli değil mi yani.. petkov şişko marce, simitci rafael, kova kaleci hangi ikisi bu sene bizi günaha sokacak bu sene bilen varsa yazsın

cagdasahmet

Alıntı yapılan: "maraton"takımda hangi yabancıların kalacağı hala kesinleşmedi mi.. sanırım 2 yabancı hakkımız var ama hocamızın kafasında hala hangisini tutacağı belli değil mi yani.. petkov şişko marce, simitci rafael, kova kaleci hangi ikisi bu sene bizi günaha sokacak bu sene bilen varsa yazsın

bildigim kadariyla Kaleci Maksic ve Guaye gönderildi.

Rafael ve Marciel kalacak olanlar.

Petkov hakkinda bilgim yok.

mehmet yılmaz

Lig A'daki statü 2+1 şeklinde
Yani kadronuzda 3 yabancı bulundurabiliyor ancak en fazla ikisini sahada tutabiliyorsunuz...

bu nedenle iki Brezilyalı ile Petkov kalacaktır.

Gueye gitti zaten, Maksiç de yolcu!..

Yalnız ben Ayari meselesini çözemedim; bizimle mukavelesi bitmiş miydi? Gittiyse de nereye gitti acaba? Bonservis alabildik mi? Hiçbir şey duymadım bunlarla alakalı.

supporter

Alıntı yapılan: "samsuni"Yalnız ben Ayari meselesini çözemedim; bizimle mukavelesi bitmiş miydi? Gittiyse de nereye gitti acaba? Bonservis alabildik mi? Hiçbir şey duymadım bunlarla alakalı.

Birkaç gün önce yerel bir gazetede Ayari ve Gueye nin idmanlara katılmadığına ilişkin noter tespiti yaptırıldığı yazıyordu..

Bence Maksic-Petkov-Rafael kalmalı.

yönetici

Samsunspor'un başvurusu üzerine TFF bu sezon Lig A takımlarında da sabit forma numarası sistemine geçti. Formalara futbolcuların isimleri de yazılacak. (2006-2007)
Takımımızda forma numaraları şu şekilde belirlendi..

1 - Kerem İnan
4 - Evren Kürkçü
5 - Kenan Yelek
6 - Muhammet Şeker
8 - Rafael Margues Mariano
9 - Caner Altın
10 - Serkan Aykut
11 - Serkan Özdemir
13 - Adnan Güngör
14 - Hakan Koçarslan
15 - Samet
17 - Barış Durmaz
18 - Sercan Temizyürek
19 - Aydın
20 - Sefa
21 - Emin
22 - Akın Dağdelen
23 - Mustafa Çiçek
24 - Seyhun Türe
26 - Emre Balak
27 - Fatih Aytekin
28 - İbrahim Aydemir
29 - Eren
30 - Yordan Petkov

Tribün_ali

hasselbaink

Alıntı yapılan: "admin_"
Takımımızda forma numaraları şu şekilde belirlendi..

1 - Kerem İnan
4 - Evren Kürkçü
5 - Kenan Yelek
6 - Muhammet Şeker
8 - Rafael Margues Mariano
9 - Caner Altın
10 - Serkan Aykut
11 - Serkan Özdemir
13 - Adnan Güngör
14 - Hakan Koçarslan
15 - Samet
17 - Barış Durmaz
18 - Sercan Temizyürek
19 - Aydın
20 - Sefa
21 - Emin
22 - Akın Dağdelen
23 - Mustafa Çiçek
24 - Seyhun Türe
26 - Emre Balak
27 - Fatih Aytekin
28 - İbrahim Aydemir
29 - Eren
30 - Yordan Petkov

eğer gökhan kaba transferi doğruysa bu listeye onu da eklemek lazım

öcelikle yoıllardır süper ligde alıştığımız serbest forma numarası ve isimden dolayı mutluyum.

takımın acilen sol kanada iyi bir oyuncu alması lazım

muhammet şeker alternatifsiz

Celil ve Ayari gitti sol kanat felç