Celil Malatyaspor'da..

Başlatan MeL_55, 04 July 2006, 20:13:11

« önceki - sonraki »

dr_ahmet

Bilgi olsun diye yazıyorum; Ertuğrul aynı konuma düşmemişti,tribünlere çağrılıp alkışlanmıştı ta ki son kayseri kaçışına kadar...O zaman gözden düştü sahtekar.

King Of The North

Ben de onu kastetmiştim hocam son Kayseri maçımızı.Kayseri Samsun'a gol attıkça Ertuğrulun sevinç çığlıklarını unutmadım ben.

55_power

yaziklar olsun sana celil,lanet olsun!!!

samsunsporum55

bu konu hakkında yorum yapmak içimden gelmiyo celil bir gün samsunspora başkan olacam demişti olmasın yaa onun bu takıma ihtiyacı yoksa bizim ona hiç ihtiyacımız yok akayına isyan inadına samsunspor

kadir55ist

selam
celil celil celil başka birşey yok haftalardır gazeteler celil diyor samsundan bahseden yok ya bu kadar samsunu seviyorduda neden gitti hadi gitti anlarızda malatyaya nasıl gidersin birde söylediği sözler celil 3.lige gitseydinde malatyaya gitmeseydin be bari gitdiysen sus konuşma bir dahada samsuna gelme bizi sen mi ayakta tutuyordun ki tamam hizmet ettin ve çektin gittin ilhanda tümerde hizmet etmişlerdi şimdi samsunlular onları güzel(!) anıyorlar.
korkma bu şehir herkesin hakkını hakkıyla verir.

sezgin

merhaba arkadaşlar celil SAMSUN SPOR taraftarının  gönlünde taht kurmuştu ertuğrul gibi ama gidişleri SAMSUN SPORlu gibi olmadı celil gidiyorsun madem süper lig takımına git aslında pek üzülmedim çünkü geçen sezon lig başlayacak adam kamp filan yapmadı ondan önceki senede aynı herene pproblem iyide herkes para alırken hep sana mı para vermiyorlar yolun açık olsun

senol55

arkadaslar tamam malatyaya gitmemeliydi ama birakin da gitsin.
samsunspor parasini veremiyorsa (600 bin dolar)cekip gider tabi.

Serkan

burda kimse celilin nie gittini tartışmıyo malatyaya gitmesini tartışıyooo celil gitmiş gitmemiş önemli değil zaten celil bitmişti

ama niçin malatyaya gitti...

samsunspor olmasa velil şimdi ebn fazla bir bakkal dükyanı işletiyooo olurdu.. şimdi trilyonlara oynuyosa bu samsunspor sayesindedir

celil şu dakika bile hala samsunun ekmeğini yiyo sahildeki cafesine hiç bir samsunsporlu gitmwesin

south_london

Alıntı yapılan: "FoRZa_AlviN"ama niçin malatyaya gitti..

bende merak ediyorum yönetim geçen sene bütün oyuncuların taksitlerini ödediğini her hafta açıklamıyormuydu?celilde geçen seneden alıcaklarını almadığını söyledi.o zaman yanlış bişeler var.

Serkan

haber gaztesi devamlı yazıyodu celil şimdi alıcamı alamadım dio madem öelydi celil nicçin o zaman paramı alamadım demedide şimdi yabancı arkadşalar aldı ben alamadım dio açıklasın

55.hakan

geleceğe ait borçların ödendiği dün açıklandı.celil bu paraların yatacağını bile bile gittiyse söylenecek kötü sözlerden başka bişey yok...

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "hakanelgun"geleceğe ait borçların ödendiği dün açıklandı.celil bu paraların yatacağını bile bile gittiyse söylenecek kötü sözlerden başka bişey yok...

Celil'i alacaklari fazla oldugu icin gondermeyi daha uygun buldular. Celil kalsaydi inanin bana alacaklarinin hepsi hesabina yatmis olmayacakti.

Birde Celil takimdan ayrilarak alacaklarinida sildirdi yani aslinda zarari kendi faydasi kulube oldu.

ngonge

adamın 500.000 dolar alacağı vardı neredeyse.

ama malatya ona herhalde uçuk bir teklif ile geldi belli ki.. ondan süper ligi falan umursamadı...

AllydeenleaR

1 senelik 1 trilyona anlaşmış

55.hakan

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"
Celil'i alacaklari fazla oldugu icin gondermeyi daha uygun buldular. Celil kalsaydi inanin bana alacaklarinin hepsi hesabina yatmis olmayacakti.

Birde Celil takimdan ayrilarak alacaklarinida sildirdi yani aslinda zarari kendi faydasi kulube oldu.

zarara girmeye göze alacak kadar samsun da oynamayı istemiyorsa gitsin tabi..celil in iyi niyetli olduğunu düşünmek istiyorum yine de ben..