Bu rezillik ne??

Başlatan MeL_55, 26 June 2006, 19:13:54

« önceki - sonraki »

MeL_55

www.samsungol.com da anket de

bu sonuclari görünce sasirdim .... anketin sorulari:

HASAN ŞENGÜN TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE DEVAM ETMELİMİ?
.:EVET   32 oy             10,63 %

.:HAYIR  251 oy            83,39 %

.:OLABİLİR    18 oy        5,98 %

anlamadim adam bizim takimiza ruh gertirirken baskalari
ne ^^^^^^^ düsündügünü anlamadim... baska teknik direktörlügü ne kim gelebir söyleyin bakim ^^^^^^ zaten hic biri gelmez bosuna sevinmeyin

deli 55

yaa arkadaşım bu senin görüşün olabilir ama bende hasan şengünün teknik direktör olarak takımın başında kalmasına son derece karşıyım.çünkü bunun birçok sebebi var.takım dobi hoca geldiğinde düzelmedi takım zaten o geldiğinde düzelmek zorundaydı.ondan takıma ruh geldi.ayrıca dobi hasan fanatik bir trabzonsporludur bunu da onu bilen herkes bilir.yani ben kesinlikle istemiyorum onu

jean

abi bende bu basligi okudmu birsey oldu sandim rezilik birsey yok ben evet diyorum ama hayir diyen diyeblir rezllik niye olsun hayir diyenler eminim hasan hoca yeterki basarili olsunda biz yanilalim diyorlardir her ser samsunspor icin

roligan

Yaşı müsait olanlar hatırlar. Son maçımız Mersin İdman Yurdu'yla deplasmanda. Maçı kazanamıyoruz, küme düşüyoruz. Tanju Çolak takımda, fırtına gibi... Herkes onu konuşuyor. Ama, bir futbolcu "Ben İkinci Lig'de oynamam" diyerek, Trabzonspor'a gidiyor. Kim mi bu? Bilmem, siz bulun:) (Tabii, dün dündür, bugün bugündür demiyorsanız. Fenerbahçe maçından sonra kalasla bizim futbolcuları kovalayan Sedat'ın daha sonra Kırmızı-Beyazlı formayı giydiğini de gördük biz. İlkesizlik bizi bugüne getirdi; yarınlara yine ilkesizlikle gideceksek, boşuna Kırmızı-Beyaz diye haykırmayalım, hepimiz toptan Barcelona ya da Chelsea'yi tutup, mutlu olalım!)Saygılar

sezer-55

EVET O MAÇI NASIL UNUTURUZ SAMSUNSPORA BERABERLİK BİLE YETİYOR DAKİKA 89 MERSİN İDMANYURDU 1-0 ÖNDE GERÇİ KENDİLERİDE KÜME DÜŞTÜ ALTAY LİGDE KALMIŞTI.O MAÇTA BİZİM STOPER NAİM MAÇTAN SONRA DOBİYİ KOVALAMIŞ O MAÇTA ADAMIN KOŞMAKTAN DUDAKLARI PATLAMIŞ
VE SAMSUNSPOR O SENE KÜME DÜŞTÜ BİZİM DOBİDE ÇOKTAN TRABZON İLE MUKAVELE İMZALAMIŞ.TAMAM BUNLAR PROFESYONELİKTE OLAN ŞEYLER AMA BEN TAKIMIN BAŞINDA DAHA TECRÜBELİ BİR TEKNİK ADAM GÖRMEK İSTİYORUM.

berusa55

100 kişiden 82 ü hayır demisse bunda bir sey vardır!bu arada evete de hayıra da saygılı olalaım!

mican 55

dobinin başarılı olacagına inanıyorum. önemli olan takımı başarıya götürecek kişilere görev verilmesidir bu trabzonlu olmuş samsunlu olmuş ya da yabancı farketmez.dobi trabzonsporda şampiyonluk yaşadı onun yerinde kim olsa takım liğ düşmüşken şampiyonluga oynayan takımdan gelen teklife  hayır der bunlar profesyonelliğin geregidir

MeL_55

Alıntı yapılan: "mican 55"dobinin başarılı olacagına inanıyorum. önemli olan takımı başarıya götürecek kişilere görev verilmesidir bu trabzonlu olmuş samsunlu olmuş ya da yabancı farketmez.dobi trabzonsporda şampiyonluk yaşadı onun yerinde kim olsa takım liğ düşmüşken şampiyonluga oynayan takımdan gelen teklife  hayır der bunlar profesyonelliğin geregidir

dogru diyorsun katiliyorum... trabzon da oynadi diye küfür ediyorlar... yok böyle birsey ..tmm gitse kim gelecek.... samsun'nun verdigi paraylan kimse gelmez... aricayi getirler ancak... aricayi getirip 1. lige cikarisiniz.... hasan geldi 1 yenilgi aldi 8-9 macta

jean

samsunspor dergisinde okumustum aciklamasi vardi ortalikta dolanan ben 2.ligde oynamam sozu bana it degil ben samsunspora hicbir zaman hainlik yapmadim diyordu

AllydeenleaR

bende iyi bir hoca olduğuna ve samsunspora faydalı olacağna inanmıyorum
zaten geçen sene vereceği pek de taktik yoktu çıkın öle böle maçı alın dese yine farketmicekti bence yeni yönetim başka bir hoca bulmalı

MeL_55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"samsunspor küme düştügü zaman ben ikinci ligde oynamam diyen ve trabzonspor a imza atan bir kişi samsunspor ikinci ligdeykende hoca OLAMAZ SAMSUNSPORUN İLK İDMANINDA GEREKENİ BEN SÖYLECEM

yav tmm sen öyle söyle seni kafasina mi takcak

MeL_55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"
Alıntı yapılan: "MeL_55"
yav tmm sen öyle söyle seni kafasina mi takcak

ben söylimde bak o zaman takıyor mu takmıyor mu

valllah büyük adamsin harbiden   :D

supporter

MeL ikili diyaloğa, polemiğe hiç gerek yok bence..
isteyen tepki gösterir isteyen de tepki gösterilmesinin yanlış olduğunu söyler ama şahsi muhabbete dönüştürmeyin..

ölümüne 55

ihanet edip kaçmayanlarıda gördük zamanında...boşverin dobi lig A dan bizi süper lige çıkaracaksa (ki bunu zaman gösterecek) trabzonlu olması falan filan boş işler..bizi küme düşüren yönetimin başındakinin aslı nereliydiki... :evil:
boşkoyun dobi takımda bence olumlu bi hava yarattı

MeL_55

Alıntı yapılan: "supporter"MeL ikili diyaloğa, polemiğe hiç gerek yok bence..
isteyen tepki gösterir isteyen de tepki gösterilmesinin yanlış olduğunu söyler ama şahsi muhabbete dönüştürmeyin..

yA TMM BEN BISEY DEMIYOM KI O BASLADI YA