Musa'nın timsah gözyaşları...

Başlatan merkez, 18 June 2006, 02:01:51

« önceki - sonraki »

merkez

Samsunspor Futbol Şubesi Sorumlusu Engin Uzun  Musa Aydın'ın Sakaryaspor'a transferi ardından yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Engin Uzun sezon bittikten sonra Musa Aydın'ı  iki kez bizzat kendisinin aradığını ve her defasında "sen merak etme ağabey  ben Samsunspor'dan başka bir kulübe imza atmam" dediğini ancak buna karşın Sakaryaspor'la anlaştığını belirtti.

Engin Uzun özellikle Sakaryaspor'la anlaşma yapmadan bir gün önce Genel Kaptan Ercan Kol tarafından da arandığı ve Musa Aydın'ın Samsun'un Taflan'daki yazlıklarında olduğunu söylediği ancak kendisinin o anda Sakarya'da bu kulübün yöneticileri ile bir araya gelerek mukavele yapmakta olduğunu öğrendiklerini söyledi.

Engin Uzun Samsunspor alt yapısından yetişmiş bir Samsun evladının kulübünü en zor günlerinde bırakıp gitmesinin son derece üzücü bir durum olduğunun altını çizerken bir de çıkıp yönetimin kendi transferi konusunda geç kaldığını söylemesi ve suçlamasına anlamam veremediğini vurguladı.  

kaynak samsun.gol

jean

gercektende ayip etti biraz hadi istanbul takjimina gitse firsati kacirmak istemez dicem gittigi takim sakarya buna uzuluyom

55ertan

istanbul takimlarina hep kafa tutmus takim buzamanda kendi taraftarlarindanda kücümseniliyor negünlere geldik

mican 55

eger söylenenler dopgruysa çok ayıp etmiş.gitmenin bile bir yolu yordamı var.neyse öyleleri hakkında çene yormaya degmez cehennemin dibine kadar yolu var

AllydeenleaR

eğer doğruysa bu adam en geç 2 seneye bize tekrar dönmek isteyecek ve bizde geri alacaz bu yüzsüzübunlar doğruysa allah belasını verir inşalllah

55samsunlu55

Sakarya'da dikiş tutturamaz ve tekrar Samsun'a gelmek isterse "o bizim evladımız. kapımız sonuna kadar açık" diyecek yönetici istemiyorum. Gittiğiyle kalsın. Arkadaşın dediği gibi cehennemin dibine gitsin.

köprülü

gerçek bir SAMSUNSPORLU olsaydı takımını zor gününde yalnız bırakmazdı.ama sakaryada dikiş tutturamadıgı zaman takıma geri dönmek ister o zaman kapıyı suratına çarpmak lazım bunun gibilerin

jean

ne samsunsporlusu ya gecen ayz samsunda izindeyken sordum nerelisin diye trabzonluyum dedi hangi takimlisin diye sordum siritti arabaya bindi samsunsporla alakasi yok

supporter

hiçbir zaman Samsunspor ruhunu gözlemlemediğimiz bir futbolcu..
gidenin peşinden kötü de konuşmak istemiyoruz hizmetleri için teşekkür ederiz diyeceğim ama zaten yetenekli bir futbolcu değildi, aynı zamanda heyecansızdı ve kendine bakmıyordu. son bu hareketi ile bazı şeyleri de ortaya koydu. pek bir şey kaybetmedik.

AllydeenleaR

Ş_E_R_E_F_S_İ_Z!!!!!
hemen sattı

55samsunlu55

Musa hadi bu takımı satacaktın, bari adam gibi çıkıp ta ben 2. lig takımında oynamam deseydin, niye benimle kimse görüşmedi diyorsun, seninle defalarca konuşmuşlar ya? demek sende erkeklik de yokmuş. senin gibilerine k.ncık derler.

köprülü

evet çok güzel açlklamış 55samsunlu55. k.ncıklar öyle yapar

deli 55

musa şerefsizin önde gideniydi zaten..onu bu takımdaykende hiç sevmiyordum..sonra işleri yolunda gitmeyince tekrar samsuna dönmek ister o zaman onun .. farz olur