İkinci ligde hangi yabancılar?

Başlatan supporter, 13 June 2006, 12:31:58

« önceki - sonraki »

köprülü

ya kais nerede beyler konyaya kiralık mı gitti yoksa satıldı mı.şimdi nerede

55ertan

ayari ayari ayari ayari kesinlikle kalmali yada en azindan kiralik gönderilmeli
en sevdigim futbolcular ayari kais krita
kritayi satdik kaisi ceyhunla takas etdik bide ayari gitmesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neden hep benim sevdigim futbolcular yollaniyor
bi yerde okudum ayari göndermek istedikleri yabancilar arasindaymis :evil:
beyler tunus ispanyayi yenmek üzereydi tunusun 10no.lu kaptani kim?

Vural temiz

Alıntı yapılan: "allydeenlear"rafael gueye ayari kalmalı diğerleri bence iyi değil
ayari dünyakupasında kendini gösterebilirse satılabilir onun yerine petkov
ayrıca 2. lig de yabancı kaleciye gerek yok

Evet dün Tunus´un macina (ARD Alman Programi) baktim Ayari mükemmel oynadi ve sibiker onu cok metetti vede bir kac kere Ayari´nin Samsunsporda oynadigini söyledi o anda acayip oldum, Samsunspou duyunca.

Ayari cok hirsli oynadi ilk yarida bir sari kardi vardi onun icin ikinci yarida takimda yoktu, ilk yari Tunus 1-0 önde kapatdi

jean

dunde fransiz sibiker turkiyede oynuyor dedi ayari icin bekledim samsunspor desi diye demedi **** zaten ayari kalmaz artik mecbur satacaz

55samsunlu55

Ayari gerçekten çok klas bir oyuncu. Tunus'un varı yoğu Ayari idi İspanya maçında. Keşke kalsa. :)

AllydeenleaR

bence takımda genç adamlar tutulmalı
ayari 23-24 yaşında
rafael 23
bide gueye kalırsa sırtımız yere gelmez
samsunspor zaten ayariyi kaç seneden beri isteyenlere vermiyor şimdi de vermemesi lazım
bence petkova gerek yok kenan ve m.polat bizim defansa yeter ama solda adamımız yok muhammet her maçta sakatlanıyo veya çok hata yapıyo
gueye de takıma alışabilseydi bize çok yaralı olacaktı
bence rafael ayari gueye kalmalı

Amsterdamli

Hollandali spiker ustune basa basa belki 5 defa Samsunsporlu Ayari demistir. Ama Ayari kalmaz, 2 yabanci hakkimizi onemli mevkilerde kullanmaliyiz. Sol bek okadar onemli bir mevki degil o yuzden yabanci hakkini o tarafta kullanmak yazik olur. Ayari´nin yerine genc bir yerli futbolcu alinmali.

Ayariyi kiralik verebilirler seneyede cikarsak geri gelir bize.

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Hollandali spiker ustune basa basa belki 5 defa Samsunsporlu Ayari demistir. Ama Ayari kalmaz, 2 yabanci hakkimizi onemli mevkilerde kullanmaliyiz. Sol bek okadar onemli bir mevki degil o yuzden yabanci hakkini o tarafta kullanmak yazik olur. Ayari´nin yerine genc bir yerli futbolcu alinmali.

Ayariyi kiralik verebilirler seneyede cikarsak geri gelir bize.

samsunsporun sol tafaında hiç adam yok muhammet zaten sol bek adamı değil
ayrıca samsunspor ayari kadar ii bir sol bek bulamaz ve onun yaşında

kadir55ist

selam
arkadaşlar bencede ayari takımda kalmalıdır kendisi samsunu da seviyor artık samsuna alıştı bizde ona alıştık bence geleceği olan bir futbolcu ilerleyen senelerde avrupaya iyi paralara satılabilir.
rafael zaten kalacak birde petkov olursa iyi olur.

carsambali55

bence de ayari kalmalı yada kiraya verilmeli.çunku çok yetenekli.İspanyaya karşı mukemmel oynadı.Gelecek vadediyor.İleride işimize çok yarar.Çok iyi bir talibinin çıkacağınıda umuyorum.

supporter

Kaleci Dejan Maksic ve Bulgar defans elemanı Petkov takımın gelecek hafta yapacağı kamp kadrosuna alınmışlar. Dün akşam alınan karar bu futbolculara telefonla iletilmiş..

Bence çok isabetli bir karar oldukça sevindim bu habere..