Serkan : "Gitmemin sebebi yönetimdir"

Başlatan supporter, 13 June 2006, 12:27:32

« önceki - sonraki »

supporter

Serkan Aykut Samsunspor'dan ayrılmamın tek nedeni şu andaki yönetimdir dedi. Serkan Aykut kendisini 3 yıllığına Ankara Etimesgut Şekerspor'lu yapan imza sonrası içini döktü.

Serkan Aykut alt yapı dahil 16 yıl formasını giydiği Samsunspor'dan ayrılmak zorunda kaldığı için çok üzgün olduğunu söyledi.Aykut takımdaki son iki yıldaki performansındaki düşüşünün  o zamanki teknik adam Ertuğrul Sağlam'la başladığını ve o dönemde kendisine yapılanların psikolojisini bozduğunu belirterek,sürekli kadro dışı bırakılmam benim futbolumu da etkiledi dedi.

Samsunspor Sevgisi

Serkan Aykut Kayserispor maçı sonrası yaşanan tatsız olaylarındaki hatasını kabul ettiğini ancak bunun o anda ki içindeki Samsunspor sevgisinin verdiği psikolojiden kaynaklandığı hatırlatarak maçın hakemi Kuddisi Müftüoğlu'nun yaptığı büyük haksızlığa isyan ettiğini söyledi.Aykut o maçtaki verilmeyen penaltı zaten Samsunspor'un düşmesine sebep olduğunu kaydetti.

Serkan Aykut bu karşılaşma sonrası 10 maç ceza aldığını belirterek Adnan ölmez yönetiminin bu ceza karşısında hiçbir şey yapamadıklarını oysa İsmail Uyanık olsaydı kendisinin en fazla 4 maç ceza alabileceğinin altını çizdi.

Yönetim beni aramadı

Kaptan Aykut zamanında  Galatasaray'a transfer olurken kulübüne 7 trilyon para kazandırdığını ve bunun Samsunspor tarihindeki en büyük para olduğunu söyledi.Ayrıca şu andaki yönetimin kendisini 3 aydır aramadığını ve 6 aydır da kulüpten tek kuruş para almadığını iddia etti.

Serkan Aykut Şekerspor'a transfer olurken futbol hayatının son periyodunda kendini de düşünmek zorunda olduğunu vurgulayarak Samsunspor yönetimden kendisine ne bir teklif nede telefon geldiğini söyledi.

bengülü

bence haklı dün akşam celil kaptan olduğu için
sezon boyunca a.ölmezle bir kere konuşmuz yani samsunsporu içten yıkıyorlar vede yıktılar serkan gitmeyecekti para için samsunsporu ve taraftarlarını yanlız bıraktı bizde serkanlar celiller bitmez

supporter

Bence Serkan'ın söylediklerinde bu sezonla ilgili çok önemli ipuçları var. Yönetim ve bilhassa Ölmez siyasilerin tetikçiliğini yapmaktan kendini ne taraftara ne de futbolculara sevdirebilmiş. Bunları zaten görmemek mümkün değil.

Ama  Serkan biraz da bunları bahane yapmış gibi.. Ben pek tatmin olmadım.
Sabretse belki farklı bir yönetim portresi çıkabilirdi Temmuzda

Forvetim

Serkan çekip gideceğine Başkan adayı olsaydın neden adaylığını koymuyorsun, çok mu zor bi iş yapamazmıydın...Kapı kapı gez destek iste, inanıyorum adaylık düşünen varsa ondan fazla destek alırdın.

oğuzhan55

Serkan Aykut'un söylediği kendisine ait bir düşüşten bahsetmiş.Aslında bu düşüş takımın genelinde de iki sezondur yok muydu?İki sezon önce Erdoğan Arıca'nın hoca olduğu zamanda takım gsnin bir altında 7.sırada bitirmişti ligi.Ertesi sezon Ertuğrul Sağlam teknik direktör oldu ve 12.sırada bitirdik sezonu.Şimdi belki kızanlar olacak belki Ertuğrul Sağlam'a yine suç bulunuyor diye ama Samsunspor aslında şimdiki sportif anlamdaki durumunu o zamanlarda bu hocanın verdiği kadro dışı eserlerine borçludur.En büyük Samsunsporlu futbolcuları Samsunspor'dan soğutmasaydı birileri şimdi Serkan Aykut da Cenk İşler de süper ligde Samsunspor'da oynuyorlardı.Bir takım ancak o sezon bu kadar katledilebilirdi ve Serkan Aykut'un söylediği kendi iki sezonluk formsuzluğu işte takımında 2.lige gidişinin bir alt yapısıydı.Bu takımın düşüşüne sebep olan her kimlerse ve özellikle Samsunspor'da spor yaşantısını sürdürmediği halde sebep oldukalrı duruma rağmen "ben Samsunsporluyum Samsunspor'un başarısı beni sevindirir diyen" kimler varsa orjinal yalan söyleyen kişilerdir.Demekki Samsunspor'un başarısını istemek Samsunspor'a zarar vermekle oluyormuş.O zaman hiçbirimiz Samsunsporlu değiliz.

tunç güvenoðlu

serkan aykutun hiç kimse kusura bakmasın savunulacak tarafı yok.neymişte yönetim hiç aramamış boş versene bu palavralara.

radikal-fma

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "tunç güvenoğlu"serkan aykutun hiç kimse kusura bakmasın savunulacak tarafı yok.neymişte yönetim hiç aramamış boş versene bu palavralara.

yerden göğe kadar haklısın yönetim de suçlu ama paraya gittim demiyor

ali ihsan

Samsunspor sevgisi parayla ölçülemez.para için gittim demiyorda sağa sola bahane buluyor.Madem yönetimi suçluyor 1 temmuzdan sonra  adnan ölmez yok zaten ne işi var 2 b de.

tuzlalı

Serkan ın Samsunsporluluğu kesin. Bu adam yıllarca bize hizmet etti. Diğer şerefsizler gibi hüllelerle değil, kulübüne para kazandırarak transfer yaptı. Samsunsporun zararına kendi menfaatine olacak bir faaliyet içinde bulunur mu sorusuna çoğumuz hayır yanıtı veririz.
Tahmin ediyorum Serkanı süper ligden bir takım aynı şartlarla istese gitmezdi. Samsunsporun küme düşmesinde pay sahibi olarak, takımı 2. lige yollayıp kendisi süper ligde devam ediyor dedirtmezdi herhalde. Hem iyi para kazanıp hemde daha alt klasman bir takımda oynama teklifi cazip gelmiş olabilir. Bu adamında bir ailesi ve hayat standardı var. Elbette düşünmek zorunda işin maddi tarafını. Burda bence etik olmayan yönetim konusu netleşmeden bu kararı verip hatta imza atmasıdır.

Bir taraftan iyi oldu. Serkanın olduğu bir takımda hangi teknik adam genç oyuncuya fırsat verir. Verse de ne kadar olur. Yine genç,yetenekli adamları yıldız yaparız biz. hala günü kurtarmaya planlar yapmayalım. Yarınlara hazırlanmak lazım. Serkandan zaten istifade edemeyiz biz.
Yinede Serkan AYKUT' a bir gün Samsunsporun ihtiyacı olursa koşa koşa gelecektir.

köprülü

sadece SAMSUNSPOR tarihinin degil Türk futbol tarihinin en büyük golcülerinden biridir SERKAN AYKUT.SAMSUNSPORA çok hizmet etti.galatasaraya 7.5 milyon dolara gitmişti yanlış hatırlamıyorsam kulübümüze çok para kazandırdı unutmayalım bunları.kimse rahat oldugu bir ortamı terk etmez onun yerinde biz olsaydık gidermiydik diye düşünmeliyiz

mican 55

köprülü dogru diyorsunda kabüllenemiyoruz gitmesini işte insanın aklına kırk türlü şey geliyor.önce gitmiyorum diyor sonra bakıyoruz ki gitmiş hani samsunu 1. liğe çıkartacaktın. yönetim gelecek sene zaten yok onlara suç atması yanlış nasıl olsa onlarla işi kalmamıştı onları sevmiyor olsa bile adamlar zaten samsunu düşürdüler şimdide gidiyorlar

yönetici

AlıntıSevgili Ercüment Abi,Sizi uzun zamandır okuyorum.Gerek samsunsporluluğunuz ve gerekse objektif yaklaşımlarınız gerçekten takdire değer.
Samsunspor için şu zor zamanlarda bir şeyler yapma çabası içinde oolmanız onur verici.
Sizinle tanışıp Samsunspor üzerine daha yoğun ve derin konuşmak isterim.
İleride Samsunspora faydamızın dokunacağı bir oluşumun içinde olmak isteyen biri olarak tecrübelerinizden istifade etmek isterim.

Not: Hayatımın hiç bir döneminde hazıra konmadım konanlardan da haz etmedim.
www.samsunspor.biz adlı sitede sizin serkan aykut röportajınız alıntı belirtilmeden yayınlanmış bir kullanıcı tarafından,sitenin ilgili adminine bir ihtar vermenizi bundan sonraki yararlanmaların önüne geçilmesi açısından faydalı buluyorum. Yinede karar sizin.
Sevgilerimle

Bu topicin açılmasından sonra Ercüment Gül'e böyle bir mesaj yollanmış.
Aslında muhatap olup herhangi bir açıklama yazmayacaktım ama, bir çift laf etmeden geçmek yanlış olur yine de..

Şayet bu kişi, tanınmış insanlarla bu gibi iletişimler kurduğunda sınıf atladığını sanacak kadar kendinden geçmişse, bildiği yolda devam etsin, bizi ilgilendirmez.

Ama bu site için "yararlanma" "hazıra konma" gibi haset ürünü lafları eden biri, bunu kapalı kapılar arkasında yapmayacak! Çocuk gibi şikayet edeceğine, burasıyla bağlantı kuracaksın. Adam gibi meramını anlatsan, biz de belki hak vereceğiz. Ama maksat üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek tabi.. Gerçi takip eden biri olmalısın ama, burasının tamamen kendi imkanlarıyla yürüyen, kendi masraflarını ancak karşılayan ve son haberleri Samsunspor taraftarı ile paylaşmaktan başka bir amaç gütmeyen bir site olduğunu bilmiyorsan öğren!

Biz sanal ortamda da olsa taraftarımızın bir arada olması ve bir şeyler paylaşması için, Samsunsporluların sesini duyurmak için zaman harcıyor, kendi işimizden fedakarlık ediyoruz. Sanal alemi kişisel egolarını tatmin etmek için kullananlara pabuç bırakacak değiliz.

Not : Bu yazı, Sn. Ercüment Gül ile ilgili değildir. Kendisini yeni web sitesinden ötürü tebrik ediyoruz. Sn.Gül alıntı yapıldığı belirtilerek haberlerin yayılmasına izin verdiğini belirtmektedir. Bu sadece sitemiz değil, Halk ve Haber gazeteleri dahil olmak üzere herkes için geçerlidir. Sorun, kraldan çok kralcılık yaparak, bu siteye çamur atarak tatmin olmaya çalışan şahıstan kaynaklanmıştır.

bluegreen55

kime neyi şikayet ediyo bu herif anlamadım valla biz heryerden bir haber okuduğumuzda kopyalayıp buraya yapıştırıp yorum yapıyoz

saçmalamış
uğraşacak işi yokgaliba

yönetici

Alıntı yapılan: "bluegreen55"kime neyi şikayet ediyo bu herif anlamadım valla biz heryerden bir haber okuduğumuzda kopyalayıp buraya yapıştırıp yorum yapıyoz

saçmalamış
uğraşacak işi yok galiba

sağlık olsun, böyle tipler de çıkıyor
ama bizler burada neyi amaçladığımızı biliyoruz ya yeter..
teşekkürler..