F.Sube Sorumlusu E.Uzun : Iskeleti Bozmayacagiz

Başlatan cagdasahmet, 12 June 2006, 13:38:50

« önceki - sonraki »

cagdasahmet

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun, yönetim kurulunun kararıyla transfer komitesinin başına getirildi. Uzun, "normalde transfer komitesinin başında başkan bulunuyor. Ancak Başkamızın Adnan Ölmez yurtdışında olacağı için transfer komitesinin başında futbol şubesi yetkililerinin bulunmasını istedi. Bu yüzden komitenin başına ben getirildim" dedi.Takımdan ayrılan futbolcuların durumlarına da açıklık getiren Uzun, "Şekerspor' la anlaşan Tamer Tuna'nın sözleşmesinin feshedilmesi için 100 Bin YTL getirmesi gerekiyor. Eğer bu parayı getirirse sözleşmesi feshedilir ve takımdan ayrılabilir. Serkan Aykut'un da bilindiği gibi sözleşmesi bitmişti ve o da Şekerspor'la anlaştı" şeklinde konuştu.Ceyhun, Mehmet Polat ve Musa'nın da sözleşmelerinin sona erdiğine işaret eden Uzun, "Takımımızda devre arasında transfer edilen Ceyhun ve Mehmet Polat'ın da sözleşmeleri bitti. Ancak bu iki futbolcumuzda herhangi bir takımla anlaşmış değiller. Önümüzdeki günlerde teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda bu futbolcularla görüşülecek" açıklamasında bulundu.Şu anda sözleşmesi olan hiçbir oyuncunun kendilerine 'Ben gitmek istiyorum' demediğini söyleyen Uzun sözlerine şöyle devam etti; "Biz de teknik heyetimizin bize yarın vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Teknik heyetle görüştükten sonra çarşamba günü çalışmalarımıza başlayacağız. Bizim ilk amacımız sözleşmesi olan hiçbir oyuncumuzu bırakmamak".Uzun, "Teknik heyetimizle görüşüp, yarından itibaren bütün transfer işlemlerini başlatacağız. Onların isteği doğrultusunda takımdan gidecek ve alınacak oyuncuları belirleyeceğiz. Yine teknik heyetimizin vereceği raporla takımda kalacak üç yabancı isim de belli olacak" diye konuştu.

MUSA Samsunspor'a sicak bakiyor

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun, sözleşmesi sona eren Musa Aydın ile görüştüğünü söyledi. Süper Lig takımlarından Erciyesspor ile anlaştığı söylenen genç futbolcunun Samsunspor'da kalmaktan yana olduğunu belirten Uzun, "Sonuçta Musa Samsun'un çocuğu. Tabiki bizimle devam etmesi kadar doğal bir şey olamaz" diye konuştu.Musa ile şartları konuştuğunu belirten Futbol Şube Sorumlusu Uzun, "Önümüzdeki günlerde kendisiyle görüşmelerimiz devam edecek. İnşallah genç oyuncumuzla ortak bir noktada buluşup, yeniden sözleşme imzalayacağız" diye konuştu. Bu arada diğer oyuncularla da tek tek görüşmelerin başlayacağını ifade eden Uzun, takımın iskeletini bozmayacaklarını söyledi.

kaynak: Samsunspor Resmi Web Sitesi

jean

hayirlisi yarisi kalsa takimin yeter ceyhun musa kalirsa hele super olur

maraton

kusura bakmayın ama ben anlamıyorum birden bizim tüm arkadaşlara ceyhun cu oldu... hayır geçen sezon maçları seyretmesek inanacağım adama koş diye bağırmaktan biz tribünde kilo verdik.. biz birazda hatayı kendimizde arayalım yıllarca kendi öz evlatlarımızı küstürüp elalemin adamlarını başımızda taşıdık işte şimdi faturasını ikinci ligde altayı beldiyeyi orduyu seyrederek ödeyeceğiz..eskiden üç büyükler buraya korkarak gelirdi şimdi kasımpaşa gelecek varın biz bu kafayla daha hangi amatörleri seyrederiz siz düşünün.. geçmişte nice evlatlarına sahip çıkmamış taraftar cenkin gidişine sessiz kalmış taraftar şimdi ceyhun ceyhun deyip celile sırtını dönüyor.. ben celil gidip ceyhun denen adam kaptan bandı ile maça çıkıp koşmadığında sövenlere hatırlatacağım sonra..fazla beklemeyiz en çok üç maç

cem and naz55

Alıntı yapılan: "maraton"kusura bakmayın ama ben anlamıyorum birden bizim tüm arkadaşlara ceyhun cu oldu... hayır geçen sezon maçları seyretmesek inanacağım adama koş diye bağırmaktan biz tribünde kilo verdik.. biz birazda hatayı kendimizde arayalım yıllarca kendi öz evlatlarımızı küstürüp elalemin adamlarını başımızda taşıdık işte şimdi faturasını ikinci ligde altayı beldiyeyi orduyu seyrederek ödeyeceğiz..eskiden üç büyükler buraya korkarak gelirdi şimdi kasımpaşa gelecek varın biz bu kafayla daha hangi amatörleri seyrederiz siz düşünün.. geçmişte nice evlatlarına sahip çıkmamış taraftar cenkin gidişine sessiz kalmış taraftar şimdi ceyhun ceyhun deyip celile sırtını dönüyor.. ben celil gidip ceyhun denen adam kaptan bandı ile maça çıkıp koşmadığında sövenlere hatırlatacağım sonra..fazla beklemeyiz en çok üç maç
senin öz çocuğun serkan takımı bu halde bırakıp PARA İÇİN 2BYE GİDİYORSA ceyhunda hiçbir kulüple anlaşmayıp kongreyi bekliyorsa o adam kaptan da olsun bu takım onla sözleşme de yapsın zaten kimse ceyhun u kaptan yapmaz ama bu olaydan sonra eğer kalırsa 2.kaptanlık yakışır bu takımdan adnan ında gittiğini var sayarsak

55ertan

ceyhun ilk geldiginde ceza aldi felan ama son 4mac mükemmeldi teknigi hele süper bencede gitmesin dedigim bir kac futbolcular arasinda

AllydeenleaR

bozuldu bile futbolcular kongreyi mi beklicek zaten  1 ay sonra kamp olayları başlıcak herkes bi yere kapak atmayı düşünüyor
adnan tamer serkan maksiç m.çiçek tolga m.polat musa celil gueye caner bunların yarısı kesin ayrıldı yarısı da teklif alıyo
ben ceyhunun kalması taraftarıyım canı istediği zaman tutulmuyo

Gurbetci Bülent

Arkadaslar bence CEYHUN cok önemli bit futbolcu ve mutlak kalmasini istiyorum , birakin artik bu samsunun öz evladi yok üve evladi futbolcular buna bakmiyor paraya bakiyor (tabi hepsi degil ) ben samsunspor icin en hayirli olan gelsin diyorum ister mardinli olsun ister izmirli olsun benim takimim icin mücadele etdikten sonra nereli olursa olsun.

jean

kalamsi lazim 2.lig hizli bir lig genc oyuncular fazla bizede hizli kosan adam lazim

KotuCocuk55

la ikinci lige düşmüsüz hala kımseye topçu beğendiremiyoz,beğenirdik beğenmezdik anlamıyosunuz galiba elimizde alternatif yok ceyhunu beğenmeyenler biliyoki ceyhun giderse yerine ondan daha iyisi gelmiyecek,
arkadaşın dediği canı istediği zaman esiyo,bide ikinci lig tecrübesi de var,kalsa fena mı olur,ne kadar sövsem de mehmet polat da kalsın,mümkünse herkes kalsın!

deli 55

iskelet kadromuz bozulmazsa harika olur.o zaman rahat bir şekilde döneceğimize inanıyorum.

cagdasahmet

Bozmayacaklarmis.....Musa Adnan Tamer ve Serkan gitti bile........ yerlerine gelende simdilik yok........
biz zor cikariz bu sene.....

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: "cagdasahmet"Bozmayacaklarmis.....Musa Adnan Tamer ve Serkan gitti bile........ yerlerine gelende simdilik yok........
biz zor cikariz bu sene.....

celil tolga m.çiçek de %80 gider zaten takımda sikelet yokdu hiç kalmadı