Bütün taraftarlar bu sitede aktif olmalı !

Başlatan fatih55, 10 June 2006, 11:45:53

« önceki - sonraki »

fatih55

ARKADAŞLAR  HERGÜN BU SİTEYE  GİREREK YOGUN İLGİ  VE DESTEGİN OLDUGUNU  KAMUOYUNA   GÖSTERNELİYİZ..ADMİN ARKADAŞIMIN ŞİKAYETİDE  BUYÖNDEN
BİZE  GENE  BUYUK GÖREVLER  DÜŞÜYOR  HİÇBİRŞEY YAPAMIYORUZ BARİ  SİTEMİZİ  AKTİF  BİRŞEKİLDE  KULLANALIM.........BÜYÜK SESGETİRECEKTİR EMİN OLUN.......

yaman55

valla göründüğü kadarıyla sürekli siteyi kullanan 30 kişi kadar ancadır

34 SS 1965

bende katılıyorum sıteye devamlı gıren toplasan 30 gecmez kı

bluegreen55

en azındanhaftada 1 kere giren aktif kaç kişi var bende merak ettim

admin anket gibi bişey yapsın giirenler adını yazsın görelim kaç kişi var aktif.

köprülü

ben yeni üyeyim ama siteyi uzun zamandır ziyaret ediyorum hemen hemen her gün. bir aksilik okmadığı müddetçe de hergün ziyaret edeceğim.erzincanda dogdum ankarada büyüdüm samsuna hiç gelmedim ama her zaman samsunluyum dedim. samsunsporda bir başarı görmediğim için daha önceden hiç ilgilenmezdim ama pişmanım artık sadece SAMSUNSPORLUYUM ve daha aktif bir taraftar olacagım.en kısa zamanda samsuna gelmeyi düşünüyorum inşallah güzel bir şehirdir gidip görenler çok güzel diyorlar. dualarım samsunspor için.

deli 55

katılıtorum bu görüşe arkadaşlar.bence de sitemiz daha aktif olmalı.bende haftanın en az 4-5 günü sitedeyim ama daha fazla ilgi göstermemiz lazım..hiç yoktan online olan kişi sayısı biraz daha artmalıdır

yönetici

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"DEDİM BEN SİZE SİTE ADMİNLERİ BİR AÇIKLAMA HAZIRLASIN BENDE BASINDA YER ALMASINA YARDIMCI OLİM benim elimden gelen bu arkadaşlar

sağol, yalnız bunun üyelerin tamamına yakınının benimsediği bir metin olması gerekiyor ama arkadaşlardan bu yönde fazla isteklilik gelmedi kulüp belediyenin belirlediği bir başkanı seçmeye doğru gidiyor yine. beklemedeyiz şu aşamada. biz belediyenin ya da tüm kentin bir adamı belirlemesinin değil bunu kongreye bırakıp, kim gelirse gelsin desteklemesi gerektiğini vurgulamalıyız diye düşünüyorum. bu benim şahsi düşüncemdir.

mican 55

siteyi sürekli kulananlar az bencede 25-30 kişi sürekli kullanıyor. ama samsunspor web siteyi günde 1100 kadar kişi ziyaret ediyor bunlardan sadece otuz kadarı samsun storeye bakıyor. taraftar bölümünde pek ziyaretçi yok

King Of The North

köprülü

biz varoldugumuz sürece SAMSUNSPORA destek vermekten bir an bile geri durmayacagız ölümüne SAMSUNSPORLUYUZ.Kupa kazanmasanda şampiyon olmasanda her zaman her yerde biz seninleyiz SAMSUNSPOR