Gitmesi gerekenler

Başlatan krall55, 06 June 2006, 11:32:18

« önceki - sonraki »

krall55

arkadaşlar adnana fazla yükleniyosunuz. bu cocuk zaten varını yoğunu samsunspor için yıllardır veriyo ve formanın hakkını sonuna kadar verdi. artık mısyonunu tamamlamiştir adnanın milli takımda oynayabilmesi için buyuk bir takıma gitmesi lazım. aynı zamanda kulubumuze da iyi para kazandırır..biz adnan gibi oyuncularımızı omuzlarımızda uğurlamalıyız.

Amsterdamli

Sevgili Krall55, ilk once sunu belirteyim buyuk takim olan biziz baskalari degil. Duzen boyle oldugu icin Adnan´in milli takim formasina kavusmasi icin gitmesi gerekebilir. Fakat biz bu takimlara halen buyuk demeye devam edersek bu duzen degismez.

Ikinci bir husus ise batik sirket politikasi yapan yonetimin Trabzonspora soz vermesidir. Bu nedemek oluyor, madem okadar borcun var Adnan gibi yildiz bir futbolcunu en yuksek fiyata satmak zorundasin.

Bunca sene takimdan ayrilmamasi bana gore bizden daha cok kendine fayda saglamistir cunku zaten bi basari elde edemedik ve ligden dustuk. Formasinin hakkinida sonuna kadar verdi.

Ben Adnan´i cok seviyorum keske milli takima Samsunsporlu Adnan olarak yollayabilseydik onu ve segrederken gurur duysaydik ama eger cuzi bir fiyata Trabzonspora giderse ihaneti Adnan degil bu yonetim yapmis olur, bunuda cok iyi bilsinler. Ligden dustugumuz yetmiyormus gibi birde elimizdeki futbolculari bedavaya verirsek bunun hesabini nasil verecekler!!

krall55

sana katılıyorum samsunsporlu kardeşim ben sadece sitemizde adnan aleyğine bazı tutumlar gördüm sanki bir karalama kampanyası var ben 15 yıldır bu takımın taraftarıyım ve biz sadece vuralla celili samsunsporlu olarak milli takımda gördük.zaten takımın düzlüğe çıkması için az paraya çok işler yapacak futbolcu lazım bursasporu hatırlarsan kadrosunu korudu ama ilk yıl 2.ligde hayal kırıklığı yasadı gitmek isteyen gitsin kulube para lazım ve bence artık sefalar samatler emreler fatihler bu takımda oynamaya başlasın bize yeni yıldızlar gerek biraz geriye git samsunsporun bu yılki kadar yaş ortalaması yuksek bir takımı varmıydı? yoktu ayrıca sitede görüyorum yok en büyük samsunsporlu cenk işler felan biz elimnizdeki insanlara değer vermesini bilmiyoruz.....

krall55

ya madem çok buyuk samsunsporlu gelseydi samsunspora antlaşması bitmişti erciyesle gelecem ben oynayacam dedide gelme mi dediler cenk zamanında bu takımdan orumanın suratına mac esnasında kastı olarak top attiği için gönderildi son olarak şunu söylüyorum bu dünyadaki en büyük samsunsporlular bizleriz taraftarlarız...

krall55

senın imzana karişmiyorum sonucta ikimizde aynı renklere gönül vermiş aynı memleketin insanlarıyız ben sadece bu dunyadakı en buyuk samsunsporlu cenk işler demene üzülüyorum sonucta kişisel görüşün saygı duyuyorum ama bu dünyadaki enbüyük samsunsporlu benim deseydin o zaman seni takdir ederdimmmm.eskişehirden sevgilerrrr

sezer-55

bu dünyadaki en büyük samsunsporlu benim

jean

ne hallere dustuk artik kim samsunsporu daha fazla tutuyor kavgasina basladik

sezer-55

bende onu anlatmaya çalıştım zaten jean