Adnan Olmez´e donmesi icin baski yapilmasini istemiyoruz!

Başlatan Amsterdamli, 31 May 2006, 12:17:20

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Sevgili Samsunsporlular,

Bildiginiz gibi dort bir koldan Adnan Olmez aday olmayacagim demesine ragmen baskanliga geri donmesi icin ikna edilmeye calisiliyor. Yanliz su gercek varki bu dort kol´a taraftar dahil degildir.

Gectigimiz Pazartesi 29-5-2006 tarihli Spor 55 programinda mali As Baskan Naci Pinar´da Adnan Olmezi halen ikna etmeye calistiklarini acikca soyledi. Isin daha onemli yani ise sunucu Atilla Cebeci biz butun taraftarlar adina konusarak BIZ Adnan Olmezin devam etmesini istiyoruz dedi.

Burasi taraftar forumu ise ben siz degerli Samsunspor taraftarlarindan gercekten BIZ bunu istiyormuyuz istemiyormuyuz ogrenmek istiyorum. Kimsenin bizim adimiza bizim fikrimizi bilmeden konusma hakki yoktur. Ben sahsen programi izlerken Atilla Cebeci´nin bu lafi etmesini yadirgadim cunku bende Samsunspor taraftariyim ama ben boyle birsey istedigimi ve soyledigimi hatirlamiyorum. Bu yuzden bizler taraftarlar olarak gorusumuzu aciklamaliyizki kamuoyu BIZ taraftarlarin gercek dusuncesini ogrensin ve ona gore hareket etsin.

Geldiginden beri ben buraya zorla getirildim diyen bir kisiye ikinci kez SAMSUNSPOR BASKANLIGI icin baski yapilmasi ne derece dogrudur? Bir insan ikinci kez bir yere yine baski ile getirilirse nekadar faydali olur? SAMSUNSPORUMUZ sahipsizmide Olmezin kendide dedigi gibi 1,5 milyonluk sehirden bir kisi cikip baskanliga aday olmayacak!

Degerli Samsunsporlular lutfen bu konuda duzgun bir sekilde goruslerinizi bildirin ve bunlari kamuoyuna gosterelim, taraftarlar gercekten ne istiyormus insanlar bilsin!

akınyılmaz

ADAM GİBİ SAMSUNLU CIKMAZSA YAPACAK BIR SEY YOK.
GALİP ÖZTÜRK GALIBA OLMAYACAKMIS.

timofte

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"ADAM GİBİ SAMSUNLU CIKMAZSA YAPACAK BIR SEY YOK.
GALİP ÖZTÜRK GALIBA OLMAYACAKMIS.

Adam gibi Samsunluları Yusuf Ziya Bey kabul ediyor mu? Anlaşılan o ki kendisi sözünden çıkmayacak ve iktidar partisine yakın isimleri istiyor. Gerçi takım felakete gittiğinde ağzını açıp bir kelime etmiyor ama kongre süreçlerinde belirleyici oluyor. Her yerde şehrin futbol kulüplerinin belediyeden destek beklentisi olur. Bu destek bizim takımımız için şu aşamada daha da önemli. Ama bizde bu "kendi adamı" gelirse veriliyor.

Geçen dönemde kamuoyu önünde destek isteyerek aday olacağını açıklayan Galip Öztürk'e yapılanı unutmadık. Adamı işten soğuttular. Adnan Ölmez'i buldular oturttular. Sonuç hüsran ama bahane nasıl olsa çok. Böyle başkanlık ben de yapardım.

Şimdiden sonra da Samsunspor taraftarını karşısına almış, camia ile kimyası uyuşmamış bir adamda ısrar edilirse gerçekten yazık olacak. Samsunspor'u gerçekten seven insanlar da işe girişmek istiyor ama belediye-hükümet desteği yok. Ondan sonra kimse çıkmadı Samsunspor'a yine Adnan ölmez sahip çıktı denilecek. Yine burunlarından kıl aldırmayacaklar. Kafalarına göre insanları kıra kıra yola devam edecekler.

Ben Adnan Ölmez'i başkan olarak istemiyorum. Zaten başkanlığı kongreden bir gün öncesine kadar düşünmemiş ve zorla geldim diyen adamdan ne hayır gelir? Bize hayatı boyunca Samsunspor başkanlığını idealize etmiş insanlar gerek. Bu ve bunun gibi bir  yönetimi daha fazla kaldıracak halim kalmadı. Samsunspor siyasetin oyuncağı olmamalıdır.

tunç güvenoðlu

yazık çok yazık .adam gibi 30 kişi bulmadık demekki.yönetime gircek 30 kişi bulsak ve adam başınada 50 yada 100 bin ytl verseler beledıyenın destegıne ıhtıyac olmaz.
yok mu samsunda 30 kişi acaba.

nasıl olsa aynı türde başkanlı yapılcak haydi timofte bari sen adaylıgını acıkla.gerçekten ciddiyim bari hiç olmazsa küme düşşsek bile bilirizki timofte gerçekten mücadele etti ama olmadı deriz.
stanbul grubunda çok kaliteli işadamı olan samsunsporlu arkadaslarımız var asıl görev onlara düşüyor.çünkü samsundan anlasılan hayır yok kaldı geriye istanbulda bulunanlar.istanbul grubunun ya galip öztürk ikna etmeleri gerek yada kendi içlerinden birini başkan adayı olarak lanse etmeleri gerek.

Amsterdamli

Sevgili AkinYilmaz ve Tunc Guvenoglu,

Sorun 30 tane SAMSUNLU bulamamakta degil. Kimse ortaya cikmadi diyemi bu baski yapiliyor sizce?

Simdi aday yok diyemi Olmeze baski yapiliyor yoksa Olmeze baski yapildigi icinmi baska aday cik(a)miyor?

Sevgili Timofteninde dedigi gibi gecen secimlerde Galip Ozturk mesela adayliga sicak bakiyor diye haberler cikarken birden aday olmayacagi aciklandi.

O yuzden hicbir SAMSUNLU baskanliga aday olmadi diyerekten yola cikmayalim. Ben sizin yazilarinizdan baski yapilsin anlamini cikariyorum.

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Sevgili AkinYilmaz ve Tunc Guvenoglu,

O yuzden hicbir SAMSUNLU baskanliga aday olmadi diyerekten yola cikmayalim. Ben sizin yazilarinizdan baski yapilsin anlamini cikariyorum.

valla amsterdamlı sana inanamadım benim yazımda nerde adnan ölmeze baskı yapılsın anlamı çıkıyor allah aşkına.
ben kendi adıma yazayımkı ben küme düşürmüş bir adamın tekrar başkan olmasını istemem. isterimki galip öztürk olsun.
belediyenın destegıne ıhtiyac duymayacak bır yonetım listesi yapılırsa yusuf zıyanında yapacak bir şeyi kalmaz bence.cok cok beledıyenın ımkanlarını kullandırmaz .ben yonetım malı yonden guclu ısımlerden olursa dıyorum yusuf zıyanında yapacak bir seyı kalmaz dıyorum.

timofte

Alıntı yapılan: "jean"takim kayyuma kalacagina baskan geri donsun daha iyi hic degilse hatasini telafi etmeye calisir

Takımın kayyuma kalmasıyla Samsunsporlu olmayanlara kalması aynı şey.

SAMSUNSPOR SAHİPSİZ KALMAZ.
Yeter ki takımımız üzerinde siyasi hesaplar yapanlara,
takıma ancak "siyasi doğrultuda" ve "adamına göre" destek verenlere fırsat bırakmayalım.

merkez

ana sayfaya galip öztürkün açıklamaları biraz makaslanarak yazılmış.art niyet aramıyorum belki de yazı kısa tutulmak zorundaydı.ama galip öztürkün tam açıklama metninde belediye başkanının isteği ile kısa süre ile başkan olmaya niyetliydim diyor.o zaman nasıl oldu da belediye başkanı galip öztürkü istemedi...
haber gazetesinden değil halk gazetesinden alıntı yapıyorum,başkanın gazetesi olmasın diye...belediye başkanı açısından söylemiyorum ama aldığım çok öneli bir duyuma göre galip öztürk şirketinin ulusal bir boyutta olmasından dolayı başından beri başkanlığa sıcak bakmıyor.

Kırmızı- Beyazlı ekibimiz Adnan Ölmez'in önümüzdeki sezon için başkan olmayacağını açıklamasından dolayı genel kurul kararı aldı. Karar alındığından bu yana net bir başkan adayı çıkmazken, adı başkanlık için geçen Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, başkan olmayı düşünmediğini fakat Samsunspor'a her türlü desteğinin süreceğini söyledi.

'ÇOK TEKLİF GELİYOR'
Öztürk, "Benim bu zamana kadar Samsunspor'a birçok desteğim oldu. Çünkü bu takım hepimizin takımı. Şimdi Samsunspor İkinci Lig'e düştü, biz de düştük. Bu durumda birçok etken oldu. Şu anda net bir başkan adayının da çıkmaması üzücü. Bana başkan olmam yolunda çok fazla teklif geliyor. Ancak benim çok yoğun bir iş tempom var. Bir gün Konya'dayım, bir gün Rize'deyim. Bu tempo içerisinde başkanlık yapmam çok zor" dedi.

ÖZTÜRK GEÇEN YILI HATIRLATTI
Geçen sezon yapılan başkanlık seçimi öncesini hatırlatan Öztürk, "Geçen yılda benim takımı almamı istediler. O zamanlar belediye başkanının devreye girmesiyle takımı geçici bir dönem alabileceğimi söylemiştim. Ancak daha sonra başka adayların çıkmasının ardından ben takımı almadım. Başkanlık düşüncem o zamandı. Şimdi böyle bir şey düşünmüyorum" diye konuştu.

'DESTEĞİM SÜRECEK'
Başkanlığa aday olmayacağını fakat takıma her türlü desteğinin süreceğini belirten Öztürk, "Aday olmamam, takıma verdiğim desteğin bitmesi anlamına gelmiyor. Benim kapım Samsunspor'a her zaman açık. Her zaman destek vermeye hazırım. Yeni gelecek olan yönetime de maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazırım" dedi.

Kaynak : halk gazetesi Selçuk KAYA

yönetici

Alıntıana sayfaya galip öztürkün açıklamaları biraz makaslanarak yazılmış.art niyet aramıyorum belki de yazı kısa tutulmak zorundaydı.ama galip öztürkün tam açıklama metninde belediye başkanının isteği ile kısa süre ile başkan olmaya niyetliydim diyor.o zaman nasıl oldu da belediye başkanı galip öztürkü istemedi...
haber gazetesinden değil halk gazetesinden alıntı yapıyorum,başkanın gazetesi olmasın diye...belediye başkanı açısından söylemiyorum ama aldığım çok öneli bir duyuma göre galip öztürk şirketinin ulusal bir boyutta olmasından dolayı başından beri başkanlığa sıcak bakmıyor.

İyi ki art niyet aramıyorsunuz! Çok belli oluyor.
Galip Öztürk'ün adaylığı ile ilgili haber kaynağımız ajanslar ve yerel gazetelerle sınırlı değildir. Kaynak direkttir. Ana sayfada "belediye engel oldu" gibi bir ifade de yoktur. Yalnız belediye başkanının bu konuda etkisi olmadığı gibi bir ifadeyi ana sayfada görme arzunuzu gerçekleştiremediğimiz için üzgünüz. Bizler takım süper ligdeyken başkanlığı isteyen Öztürk'ün kırgınlığını haberimizde es geçmedik. Burada Belediye başkanının sorumluluklarını gizleme gibi bir derdimiz hiç olmadı, bundan sonra da olmayacaktır.

yusuf celebi

Değerli arkadaşlar, yaşanan hadiseler herkes gibi benide fazlasıyla yoruyor.Samsunspor'suz bir anımız geçmediği için yaşadığımız sıkıntılar normal yaşantımızı olumsuz etkiliyor.Bizler bu durumdayken acaba bu oyunun başroldeki oyuncuları ne yapıyordur acaba ve ne kadar üzüntü duyuyorlardır sizce.

Gelelim gündemdeki konuya,başkanlığı bıraktıktan sonra tekrar göreve gelmek isteyenlerin gelmeleri halinde nelere malolacaklarını düşünemeyecek kadar bu işi bilmedikleri ortadadır.

Ben bir insana kesinlikle ön yargılı bakmam onu tanımaya hal ve hareketlerinden yola çıkarak insanlar hakkında düşüncelere sahip olmaya çalışırım.

Ben şu ana kadar edindiğim izlenimle yorum yapıyorum ve Adnan Ölmez'in tekrar geri dönmesi " Samsunsspor'a en büyük zararı verir" düşüncesinde birleşiyorum.

Yaşanan hadiselerden dolayı bu yönetime çok büyük tepki görüyorum bu yorumu sadece bu sitede yazan arkadaşlardan referansla hareket etmiyorum dolayısıyla Adnan Ölmez'in icraatlarına olumlu bakan arkadaşlar üzerlerine alınmasınlar ama ben muhtemelen devam kararı çıkarsa bundan Samsunspor çok zararlı çıkacak kanaatindeyim.

Bu yönetim devam ederse şehirde büyük bölünmeler ve takıma sahip çıkma noktasında büyük zaaf oluşma ihtimali var.

Ben Samsunspor'u seven taraftarlarımızdan şunu rica ediyorum ,isimleri bir kenara bırakalım ve bir muhasebe yapalım.

Değerli arkadaşlar, bu oyunda başrol oynayanlar her zaman fayda sağlamışlardır ben bu faydayı sağlamalarına pek fazla karşı çıkmam fakat bu oyunda başrol oynayanlar öncelikle Samsunspor'a kendilerine fayda sağlamak için bizi kullanıyorsa bu hoş olmuyor , önce Samsunspor düşüncesiyle sonra fayda sağlamak amacı olsa bu normal derim,bu fayda sağlama reklamını yapma anlamında diğer şekillerde değil.

Belediyeden destek almadan şu ortamda Galip öztürk bile gelmiş olsa bu işin altından çıkamaz dolayısıyla aday olmak isteyenler öncelikle bu desteği almaya çalışır,belediyenin bu konularda belirleyici olması bundan dolayıdır ben bunu kesinlikle tasvip etmiyorum fakat maalesef olay buraya kadar getirilmiştir.

Ben aday çıkmayacak korkusunu yaşamıyorum,öncelikle Adnan ölmez aday olmassa kesinlikle aday çıkacaktır ve bu çıkacak kişilerde önyargılı bakılmassa gerçek Samsunspor'lu kişilerden oluşma ihtimalide vardır.

Belediye burada kendi kafasına göre adam aradığı için gerçek Samsunspor'lu insanlar haliyle ön plana çıkmayı istemiyor olabilirler.

Sanırım yarın çok şey belli olacaktır supriz ama bizi sevindirecek oluşumları görebiliriz burada her şey belediyeye kilitlenmiştir.

merkez

Sn Yusuf Çelebi;
Yorumlarınız gerçekten çok önemli,aslında bazı bilinmeyenler olayı biraz farklı mecralara kaydırıyor.Örneğin bu işte belediye başkanının bu kadar önemli bir rol oynadığını bilmiyordum mesela.
Belediye başkanı ya bıraksın karışmasın bu işlere park bahçe peyzajla ilgilensin ya da gerçek samsunsporluların önünü açsın.
 artık iş son noktaya geldi tek kurşunumuz var tabancada onu da doğru harcamalıyız.
Adnan ölmez ve Yönetiminin miadı dolduğu aşıkardır.Önümüzdeki seneyi kurtarabilmemiz için özsamsunlulardan oluşan samsunsporu bizler kadar seven insanların yönetim kurulunu oluşturması en büyük dileğimiz.
Verdiğiniz tüyolarla bizleri de heyecanlandırdınız artık güzel haberler için yarını bekleyeceğiz.
Umarım Herşey samsunsporumuz için hayırlı olur.

south_london

Anadolu takımlarının belediye desteğini almadan ayakta durabilmesi imkansız.bu sene o destek vardı ama olmadı.belediye başkanı bu senede aynı desteği vermek zorunda.tabi kendi adamları durursa verir onun karakterini herles biliyor.

Amsterdamli

AlıntıVali Güzeloğlu, Belediye Başkanı Yılmaz ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sakoğlu Samsunspor'a uygun başkan bulacak.

Samsunspor'da da başkent modeli uygulanarak "Memur Başkan" gündeme geldi. Ankaraspor'un yaptığı gibi bir yönetim oluşturmak isteyen Samsunspor, bunun için bir zirve toplantısı yaparak Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Sakoğlu'nun onayladığı bir ismi kulübün başına  
getirmeyi planlıyor.

İKİ GÜÇLÜ ADAY
Samsunspor'a "Memur Başkan" olacak isimler arasında yer alan Belediye Genel Sekreteri Kenan Şara ve şu anda yöneticilik yapan Kenan Soğancı'dan birinin kulübün başına başkan olarak geçmesi bekleniyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, her zaman olduğu gibi takıma desteğinin yeni yönetimin oluşmasından sonra da süreceğini söyledi.

GERGİN BEKLEYİŞ
Öte yandan Samsunspor'da futbolcular, tatile çıkmayıp, yeni yönetimi bekliyor. Kaptan Celil, hiçbir yöneticinin kendilerine bir açıklama yapmadığını, arkadaşlarının alacaklarının ödenmediği için tatile çıkmayıp kentte kaldıklarını söyledi. Celil, "Futbolcu arkadaşlarımı daha fazla tutamam. Ancak kimseyi bulup konuşamıyorum" dedi.

Buyrun Samsunsporumuz ne hallere dustu; demiyecegim cunku ben koskoca Samsunsporun son care olarak boyle bir cozum aramasina inanmam.

Yani simdi koca dunyada Samsunspor baskanligi icin hickimse yok oylemi!! Bu bana cok acik sekilde onceki yonetimin devamini saglayabilmek icin uretilmis bir fikir olarak geliyor. Adnan Olmez ben yokum demis olabilir ama sonucta kisi onemli degil burada. Belediyeden bir adam gelsin olsun bitsin. Varmi boyle birsey?

Tamam belediye disaridan her turlu destegini versin ama kulubun idaresine karismasin. Bugun Malatyaspora bile 3 tane baskan adayi cikiyor. Tamam bizde biliyoruz kulup bukadar borclu olmasa daha fazla insan cesaret ederdi baskanlik icin ama madem belediye bukadar ilgileniyor kulup ile kim cikarsa ciksin destek ve birlik sozu versin sehiri ayaklandirmak icinde valilik ve belediye onculuk yapsin bakalim neler oluyor!

timofte

Alıntı yapılan: "55teXas55"belediye başkanı bu senede aynı desteği vermek zorunda.
tabi kendi adamları durursa verir onun karakterini herkes biliyor.

bu mesajı okuduğumda, bu sefer "o kadar da olmaz herhalde" demiştim.

ama sevgili amsterdamlı'nın eklediği haber insanı kahrediyor..

böyle bir anlayış küme düşmemizle sonuçlanan bu sezonda, takıma hakim olan zihniyetin bir devamıdır ve bana göre Samsunspor'u adeta yok olmaya sürüklemektir.

merkez

okul kantini değil kulüp yönetilecek.Bunun farkında nasıl olmaz insan? Kenan Şara Da kim? Belediyede su işlerini idare eden adam! Ne anlar samsunsporu yönetmekten! Allah aşkına bu ne saçmalıktır.Yazık günah,2a dan da düşersek bu sefer zabıta müdürünü mü memur olarak atayacaklar.
Bu işin gönül işi sevgi işi olduğunu nasıl bilmezler.
Yusuf Yılmaz ve listesi başkanlık için adaylığını açıklamalı ve  bu işin atamayla değil seçimle olacağını göstermelidir.
Ben hiçbir aklı selim kongre üyesinin atanmış memura oy vereceğini sanmam,Samsunspor sevgisi ile bu işe talipli olanlar varken...