Eski Yöneticiden Şok açıklamalar ''Mirası Bitirdiler''

Başlatan merkez, 30 May 2006, 12:45:36

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"belgesi olmayan bir seyın mahkemesi olurmu hiç.
ama serkan ve erman konusunu sende cok iyi biliyorsun.

Alin size belge

[/b]

supporter

şirinler 1965, amsterdamlı arkadaşımız o resimleri transferin yapılmış olduğuna dair bir belge olarak gösteriyor sanırım sen yanlış anlamışsın. Serkan aykut transferi ile ilgili g.saray içinde kendi yöneticilerine kızıyorlar orada büyük zarar etti adamlar bizim bir zararımız olmadı o satıştan gelen taksitler y.ziya yılmaz döneminde de bu kulübün kasasına girdi.

Amsterdamli

Kim size cahil dedi, bu fotograflari belgesi olmayan birseyin mahkemesi olmaz denildigi icin koydum. Bizim elimizde defter felanda yok biz taraftariz, onu baskalarina soracaksin.

Yani kagit ustunde Serkan Samsunspordan Galatasaraya transfer olmamis diye birsey olamaz. Ha tek birsey olur oda defterlerde Samsunspor Galatasaraydan para almamis gozukebilir. Iste ozaman bazi seyler sorgulanir.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"defteri gösterin resmi bende biliyom o kadar cahil degiliz

forza şirinler zaten sorun defter kayıtlarında olmaması. erman nın transferınde 900 bin doların sadece ismail uyanıkla serdar bilgili arasında sözlü olması. sorun zaten burdan kaynaklanıyor.defter kayıtlarında 900 bin dolar gözükse sorun olmayacak ki.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"bende o paranın kulube girmedigini temlik oldugu için o para borçlulara gitti diyorum

bide o kişi nasıl kulubun defterinde olmadıgını biliyor detferi o mu tutuyor saçma saçma konuşmayın yetkili dese okey de bu adam yöneticiligi bırakalı 15 sene olmuş

ii o zaman eski yönetici suat çalık çıksın adnan ölmez belediyeden 10 trilyon para aldı ama defterde yok ona da iananmak zorundasın o zaman

O PARA HİÇ GELMEDİKİ TEMLİGE GİTSİN.BİR DE BU OLAYI ANLATAN KİŞİ LİĞ TV DE BİZZAT İSMAİL BAŞKANIN KENDİSİDİR.SERDAR BİLGİLİ, GİTTİ BİZ 900 BİN DOLARI ALAMADIK DİYE.KENDİ ARALARINDA SÖZLÜ ANLAŞMA YAPMIŞLAR ERMAN İLK 11 GİRERSE SAMSUNA 900 BIN DOLAR DAHA ODENECEK DIYE AMA KAGIDA DOKULMEMIS SERDAR BILGILI ISTIFA EDINCE DE BESIKTAS  YAZILI ANLAŞMA OLMADIGI ICIN ÖDEME YAPMADI.İŞTE BENIM DEDIGIM BU OLAYI NIYE SOZLU YAPARDA YAZILI YAPMAZ ...
SÖZLÜ OLDUGU ICINDE ACABA SERDAR BILGILI BU ODEMEYI NASIL YAPACAKTI KENDI CEBINDEN MI.NIYE SAMSUNSPORDA BUNUN BIR EVRAGI YOK ...YOK SA ISMAİL BASKAN CEBINE ATTI YADA ATACAK TI DIYEN YOK.SADECE NIYE YAZILI YAPMAZ O ANLASMAYI DIYEN VAR.

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"o kadarınından başka olay yok zaten olan olmuş
ama sen benim osn suat çalık ile ilgili yazıya bir cevap versene

İKİSİ COK FARKLI BIR OLAY BIRINDE İSMAİL BASKAN KENDISI SOYLUYOR BIZ BOYLE BIR ANLASMA YAPTIK PARAMIZI ALAMADIK DIYE..DIGEINDE BIRISI ORTAYA BASKASI ICIN BIR LAF ATIYOR.ADNAN ÖLMEZ DESEKI BEN BELEDIYEDEN ACIKTAN PARA ALACAKTIM SAMSUNSPOR ICIN ALAMDIM DESE OLURDU.

timofte

İş yapan hata yapar.
Bu son günlerdeki tartışmalarda Engin Bey'in bu yönetimi savunurken kullandığı bir söz..
Ama herkes için ve bu arada ismail başkan için de bu geçerli.
Bu anlaşmanın yazıya dökülmemesi hususu böyle bir şey..
Zaman zaman hatıra, güvene binaen de bazı işlemler yapıldığını hepimiz biliyoruz.
Elbette bir hatadır ama yüzlerce hata yapıp takımın küme düşmesine neden olan insanlar için zorunlu olmadıkça tek kelime etmeyip burada art niyet aramak hiç adil değil..

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "timofte"Elbette bir hatadır ama yüzlerce hata yapıp takımın küme düşmesine neden olan insanlar için zorunlu olmadıkça tek kelime etmeyip burada art niyet aramak hiç adil değil..

YA TIMOFTE BEN ADNAN ÖLMEZ NIYE LAF ETMIYORUM BILIYORMUSUN.ÇÜNKÜ HAKKINDA YORUM BILE YAPILMASINI ABES GORUYORUMDA ONDAN. YORUM BILE YAPILCAK BIR KUME DÜŞÜRME İŞİ VAR ONADA YORUM BILE YAPILMAZ..
VE ŞİRİNLER HARBIDEN KUFUR ETMEDEN ADAM GIBI TARTISTIN HELAL OLSUN VALLA.CİDDEN DİYORUM ÖZELDEN SENDEN MESAJ BEKLEDIM AMA ATMADIN...