Samsunspor'a bağış!

Başlatan senol55, 23 May 2006, 21:06:48

« önceki - sonraki »

deli 55

bir kampanya bizi tekrar eski günlerimize dönderebilir

politan_55

arkadaşlar.bu işleri cidden iş adamlarımızı araya sokarak akaryakıt istasyonu veya buna benzer satış gıda türü sektör yaratmalıyız.geliri olduğu gibi samsunsporumuzun olsun.mesela samsunspor giyim ve gıda marketleri açalim.gima iş yapıor.migrosda yapıo.samsundakı bütün hemşerelerimiz samsunsppor marketinden aliş veriş yaparlar.diye düşünüyom.açtınmı büyük olacak .market.vallahı para basar diye düşünüyorum.nedersiniz arkadaşlar.şehrin tam göbeğine açtıralım büyük samsunspor marketini.içinde cinema cafe ne ararsak olmalı.türkiyede tarihe geçeriz bu iş sayesınde.futbol artık endüstriyel hale gelmiştir.düşünsenize tüm türkiye hatta dünya bizi konuşacak.reklam yapmiş oluruz.aslında hayal değil bunlar ama iyi bir organizasyon gerek...düşüncelerinizi bekliyorum..

King Of The North

Bence Türkiye genelinde bir organizasyon yapılmalı hatta Avrupa da olabilir.Bir hesap numarasıyla bir bankayla anlaşma yapılıp bağışta bulunmak isteyenler diledikleri kadar parayı o hesaba yatırsınlar.Bu klübü yaşatmalı ve başarıdan başarıya koşturmalıyız.Ama öncelikle iyi bir Samsunsporlu başkan gelip herşeyiyle taraftar gibi yüreğini ortaya koymalı emekler boşa gitmemeli.

akınyılmaz

vallahi hepimize yazıklar olsun..
dogru dürüst ne bir bağış var ne bir kampanya..
valla bravo hepimize...
nerdeler samsunsporla reklam yapıp servetlerini onlara katlayanlar...
nerdeler samsunsporla yatıp samsunsporla kalkanlar...
nerdeler samsunsporluyum diyenler...
nerdeler samsunsporda başkanlık yapanlar ulusoylar hakkı tomaçlar fehmi saglamerler ismail uyanıklar adnan ölmezler ...
nerdeler samsunsporda yöneticilik yapıp reklamlarını yapanlar. isimlerini samsunsporla duyuranlar...
NERDESİNİZZZZ....

bluegreen55

bari biz başlatalım
samsunspora bağış hesabı açılsın
bu siteden bizler başlayalım
beki sonrabirileri utanır zamanla bişiler olur..

ama ayın 15 ini beklemek lazım =)

ugrasfaruk55

Alıntı yapılan: "guzelce"oldu valla. ismail uyanik yapsin borclari adnan olmez yapsin borclari sonra biri birakip gitsin digeri takimi dusursun gitsin sonra borcu samsun halki odesin. oh be ne guzel is. o iki beyefendi beraber gelsinlerde bu kulubu nasil borclandilarsa oyle borclari temizlesinler.
yaw ne kadar bilion yaa gördük ismail uyanık gitti taklm 2. ligdeeee  :evil:

samsunsporum55

alayına isyan inadına samsun

bazen utanmasam ağlayacağım geliyo bu takımın haline  yeter artık bu çileee

King Of The North

BAŞKAN SEÇİLSİN BU İŞLERE YÖNETİM KURULU BİR EL ATSIN,BÜYÜK BİR KAMPANYA İLE TEKRAR DİRİLTEBİLİRİZ SAMSUNSPORUMUZU.ZATEN KİMSE DE 1-2 YTL VERMEZ SANIRIM AYIPTIR.HERHANGİBİR BANKAYLA ANLAŞSINLAR BİR HESAP NUMARASI AÇSINLAR KENDİ ADIMA SÖZ VERİYORUM İLK ETAPTA ELİMDEN GELEN ŞU AN İÇİN 100 YTL VERMEYE HAZIRIM.BU KAMPANYA ÇIĞ GİBİ BÜYÜRSE SAMSUNSPORUMUZUN LİSANSLI ÜRÜNLERİNİ DE ALARAK KATKIDA BULUNABİLİRİZ.BİZİM TARAFTAR OLARAK YAPABİLECEĞİMİZ ANCAK BU KADAR OLUR.

bluegreen55

minimum 100 ytl olsun yada 50 ytl
bende herşeye rağmen 100 ytl vermeye hazırım.
meslek sahibi işyeri sahibi vede çalışan samsunlu her sorumlulouk sahibi insan minimum 100 ytl vermeli..kazançları dahaiyi olanlartabi daha çok...

yaman55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"servislerde C PLAKA uygulamsı yapıldı erefsizin biri ne desin o para samsunspor a gidecekse vermem ben ama belediye gidecekse 2 katını veririm bu adamı meydan da asacan işte yani bazi şeyler zor samsunda

bunu samsunspor ..... herhalde kardeş

bluegreen55

trabzonsporlu şerefsizin tekidir.

fat55

türkiye de 3 tane cep telefnu şebekesi var.göğüs reklamımız da turkcell bence cep telefonu yoluyla bağış yapılabilir.çok da kolay olur.mesela miktar yazılıp samsunspor umuzun kuruluş yılı olan 1965 e gönderilir mesaj ya da 5555 e.benim aklımdan bu geçti.ya da her mesaj 1 ytl 5 ytl gibi

bluegreen55

EVET CEP TELEFONU YOLUYLA OLABİLİR
UZUN FUTBOL SEZONU AÇILIŞINA KADAR YENİ YÖNETİM ANLAŞSIN KAMPANYA BAŞLATSIN.
DAHADA YARARLI OLACAĞINA KESİN.
BASINDA DOĞRU BİR ŞEKİLKDEDE DUYURULSA HER SAMSUNLUNUN AZ ÇOK BİŞEYLER YOLLUYACAĞINA EMİNİM..
PARAYI PEŞİN CEPTEN ÇIKARMAYINCA DAHA KOLAY GELİR YARDIM ETMEK.

Forvetim

sevgili fat55 çok iyi düşünmüşsün güzel bi fikir sezon açılışına yakın hayata geçirilirse faydalı olur ve hemde Türkiyenin her yerinden anında bağış olur, gurbette olanlar bile rahat ulaşır, değerlendirilmelidir.

timofte

Bu konuda Samsunspor'un İş Bankası kredi karyını es geçmemek lazım. Bir süre, anlaşma ile belirlenen 5000 sayısı yakalanamadı. O dönemde yapılan alışverişlerden kulübe pay gitmiyordu.

5000 sayısını geçtikten sonra anlaşma tam olarak uygulanmaya başlandı. Artık bu kartla yaptığımız her alışveriş Samsunspor'a para olarak yansıyor. Geçenlerde Naci Pınar Kanal S'te taraftarı kartlarını kullanmaya davet etti. Kişiler gelir geçer ama Samsunspor'un bu kalıcı gelirlere her zaman ihtiyacı var.