Kimler transfer edilmeli

Başlatan ender, 12 May 2006, 20:26:20

« önceki - sonraki »

ender

Bence hem 2.Lig hemde cikinca 1.Ligde faydali olcak genc yetenekler lazim.Ozelliklede forvet.Akliniza gelen isimler neler?

34 SS 1965

tarnferın olcagını sanmamda takımı bence tutmak takım oyuncuları cok ıyı aslında bu takım bızı tekrra superlıge cıkarır

ngonge

takım yaşlı yeni bir ekip kurulmalı...
kaç tane ümit millimiz var? eskiden her zaman 3-5 tane olurdu.

jean

genclerle bu is yurumez kafaya oynicaz o yuzden tecrubeli oyunculara ihtiyac var zamanla yavas yavas sokariz kadroya once su kadroyu koruyalim korursak transferede gerek yok

yusuf celebi

Değerli arkadaşlar,süper lig ile bir diğer alt lig olan ikinci lig arasında bazı farklılıkların olduğu kesindir.Samsunspor'un alt ligde yer alacak olması hala kabullenebilmiş değilim ama bazı değişimlerin ve yeniden yapılanmaların yapılabileceği en uygun ortamdır.

Yücel Uyar hocamızın Samsunspor'a önemli ölçüde kazandırdığı Adnan ve Caner'den sonra yeni gelecek vaadeden oyuncu çıkaramadık bunun en önemli nedeni takım yıllardır küme düşmeme mücadelesi verdiği için hiç bir teknik direktör cesaret edipte 4-5 tane genç oyuncuya şans vermedi bu riske girmedi dolayısıyla hem gelecek oyuncuları etkiledi hemde Samsunspor diğer tecrübeli oyuncularla maddi kayba uğradı,hiçbir katkılarıda olmadı.

Samsunspor Bursaspor'un düştüğü yanlışa düşmemeli Bursa düştüğünde düştüğü kadroyla devam etmek istedi ve ilk senesinde çok zor günler yaşadılar Okan başta olmak üzere diğer bazı oyuncular alt ligi kendilerine yakıştıramadılar motive olamadılar ve gerekli mücadeleyi gösteremediler ve çıkamadılar.
İkinci senesinde ise kadroda bazı değişiklikler yaparak bu sene başardılar.

Alt düzey bir ligde futbolcuları özelliklede yıldız futbolcuları motive etmek çok zordur.

Samsunspor ilk senesinde çıkamassa gerçekten zor günler bizi bekliyor ,ancak tecrübeli oyuncularla çıkarız mantığı yanlıştır.

Ben bu takımda abi olarak eğer kalmak isterlerse Celil , Kenan , Adnan , Caner ve Ayari'yi tutar diğerlerine yol verilmesi yanlısıyım.

Biz yıllardır eskimiş problemli oyuncuları bünyemizde muhafaza etme düşüncesinden bu hallere geldik.

Artık bilinçli değişim zamanı ama ben bu yönetimin bu cesareti gösterebileceğini zannetmiyorum.

oğuzhan55

Bence 2.ligdeki bir takıma tansfer yapmak ya da mevcut kadroyu korumaya çalşımak süper ligdeki bir takıma göre daha zordur.Çünkü tecrübeli oyunculaa süper ligdeki aldıkları parayı 2.ligde veremeyebilirsiniz onlar da profesyonelliği göz önünde bulundurursak kalmayabilir.Transfer yapamayabilirsiniz çünkü transfer yaptığınız oyuncuyu süper ligden bir takımdan gelecekse diğer mesajlarda da yazdığı gibi 2.lige motive olamayabilir.Hep ihtimallerden söz ediyorum çünkü bunların başarılı bir ekiple gerçekleştirilmeside mümkün.Tıpkı Bursaspor'un ilk sene çıkamayıp sonraki yıl Raşit Çetiner'le yakaladığı başarı gibi.Yani her şeyden önce süper lig kalitesinde bir teknik yönetim oluşturabilirsek zaten takımı motive etmek onlara kalmış bir durum.Ama iddalı değiliz 2.ligde sadece kalalım diyen bir zihniyet olursa da yönetim anlamıyla sağda solda çok teknik direktör var bunu yapacak.Bizi düşürmez kaldırmaz ortalarda ligi bitirtir.Ama bu Samsunspor için bir hedef olmamalıdır.Hedefimiz kesinlikle ilk 2 içerisinde süper lige geri çıkmak olmalıdır.Bütün bunlar için bence ilk olarak teknik ekip olarak bir kaar verilmelidir.Yoksa en kral futbolcuyuda getirseniz 2.ligde motivasyon sağlayamadığı sürece hiçbir iş yapamaz.Bunu sağlayacak olanda takımla kucaklaşacak olan teknik direktör ve ekibidir.

Amsterdamli

Bizim PAF takimimiz iki, uc sene once ligi son haftalarda sampiyonlugu kacirarak ikinci bitirmedimi? Bu kadrodan kac kisi simdi A takimda oynuyor?? Hicbiri oynamiyor!!

Hasan Sengun'un o verdigi uzun ropartajda gercekten cok guzel dusunceleri vardi, ben sahsen cok begendim. Bu denli fikir sahibi olan kisileri ben az goruyorum Turk futbolunda. Adam oturmus dusunmus, nasil basarili olurum, hangi faktorler onemli kafa yormus.

Bu fikirleride Samsunspor uzerinde yapmis. Bu takimi seven gonul vermis bir futbol adami.

Bana gore Hasan Sengun ilk transfer olmali cunku bize o genc yetenekleri kazandiracak kiside o'dur. Elinde bulundurdugu kadro ile en iyisini yapmaya calisti fakat yeni sezona istedigi gibi bir kadro ile girme firsatinida bulacaktir ve hem genc yeteneklerimiz hemde 2. ve 3. ligden transfer edebilecekleri kaliteli yasi gecmemis futbolcularla dinamik bir kadro olusturabilir.

Sevgili Yusuf Celebi Bursaspor ornegini vermis. Ben buna katiliyorum ustelik Rasit Cetiner faktorude bunda cok onemli cunku Umit Milli takim antrenoru ve piyasadaki butun genc yetenekleri taniyor ve bunlari illaki Bursaspora kazandirmistir.

Benim birde anlamadigim yillardir ozellikle TRT'de 2. lig maclari yayinlanirken begendigim bazi futbolcular vardi. Bana gore biz transfer etsek cok is yapacak dedigim nitelikte futbolcular ama biz son seneler boyle oyuncularida hic transfer etmedik. Bi Muzaffer Taskin aldik adam 100 kilo yerinden kalkmiyor. Mustafa Cicek neden anca 5 sene sonra bizde kendini bulabildi, bunlar dusunulmesi gereken seyler. Ben mesela Antalyasporda oynayan Taner'i cok begenirdim, muthis bir santrafor bana gore ama 2. ligde oynuyor. Bir yandan dusmemize belkide bu yuzden fazla uzulmemek istemiyorum cunku yeniden gercek Samsunsporu bulabiliriz diye hayal ediyorum ve umarim basaririz.

Son olarak yine belirtmek istiyorum, uzun vadeli calismak cok onemlidir o yuzden benim transfer edilmesi gerekenler listemde ilk basta Hasan Sengun yer aliyor.

jean

bursaspor motive olamadi belki lige ama ik,inci yaridaki cikiyla ligi 4.bitirdi ilk maclarda puan kaybetmese bosu ayine cvikacakti ne olursa olsun kadroyu bozmamak lazim

deli 55

bence bu takıma faydası üst düzeyde olmuş başarıya aç oyuncular transfer edilmeli.ama öncelikle elimizdeki mevcut kadronun çoğunu korumamız gerekli.

ngonge

antalyada oynayan taner demirtaş'dı galiba. oysa bizde 3 maç oynayıp gönderilmiş olması lazım. :?

Amsterdamli

Benim bahsettigim Taner Gulleri. Bu sezon 11 golu bulunuyor. Ligin ikinci yarisindaki 14 macta sakatligi yuzunden oynayamadigi halde 11 golu var. Son Sakaryaspor-Antalyaspor macindada 1 tane kritik golu var.

Bizde kisa sure oynayan ise Taner Demirbas. Su an Sakaryasporda ve 2a'da 16 golu bulunuyor ve gol kralligi siralamasinda 3. sirada.

Bir diger tanidik isim ise Antalyasporlu Coskun Birdal. 2a'da 17 golu var ve 2. sirada. Bize transfer olduktan sonra talihsiz bir sakatlik yasamisti ve pek oynayamadi.

beşnumara

sakaryaspordaki taner adam sezonun 2. yarısında malatyadan gitti sakaryaya 13 maçta 16 golü var yanlış hatırlamıyorsam bu adam 2. ligin golcüsü :lol:

sezgin

GENÇ VE YETENEKLİ FUTBOLCU LAZIM BİZİ EN AZ  4   5 SENE GETİRECEK İLK ÇIKTIĞIMIZ SENE GİBİ CELİL SERKAN CENK ERMAN İLHAN TÜMER GİBİ OYUNCULAR BULMAMIZ LAZIM BİRDE KAPTAN ERCAN VE VURAL GİBİ HIRSLI FUTBOLCULAR BİZE GELECEK İÇİN UMUT VERDİRİR SON SENELERDE YAPTIĞIMIZ GİBİ BAŞKA TAKIM DA BAŞARILI OLAMAMIŞ FUTBOLCU BİZE HİÇ BİRŞEY VERMEZ BU SENE 2 LİGİ FAZLA TAKİP EDMEDİM  TÜMER OYNARKEN HEP DERDİM TAM BİZE GÖRE FUTBOLCU TRANSFERİNİ DUYUNCA ÇOK SEVİNMİŞTİM TANER DEMİRBAŞ 2.LİG DE İYİ BİR GOLCÜ  Ç.DARDANEL DE  BİLDİĞİM KADARIYLA İYİ FUTBOLCULAR BULUYOR HASAN HOCAYLA DEVAM ETMEK MANTIKLI OLACAK EN AZINDA TAKIMI TANIYOR İYDE FUTBOL OYNATIYOR

Forvetim

Hasan Hoca ilk başta kalması gerekendir. Genç yetenekleri bize o kazandırır. Başka takımlarda başarılı olamamış oyuncuları almaktansa bizdeki yaşlanmış oyuncular daha iyidir. Kendimizi bulalım.

cagdasahmet

Peki sizce bizden nefret eden Sakarya bize en golcu oyuncusunu satarmi =?