Samsunspor için kanun teklifi

Başlatan supporter, 07 May 2006, 15:29:08

« önceki - sonraki »

supporter

Alıntı
Turkcell Süper Ligi'nde şaibeli ve hakem hatalarıyla dolu bir sezon geçirildiğini, bunun neticesinde halkın destekleriyle ayakta duran ve Samsun'u temsil etmek için özverili şekilde mücadele veren Samsunspor'un ligden düşme noktasına geldiğini ifade eden Suat Binici, "Takımımız çeşitli ayak oyunlarıyla bu noktaya getirilmiştir. CHP olarak buna seyirci kalamayız" dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bu sabah telefon konuşması yaptığını ve Baykal'ın da kendisi gibi düşündüğünü kaydeden Binici, "Baykal'a, hakem hatalarıyla birlikte Samsunspor'un küme düşmesinin yanlış olduğunu, bunun için de CHP'nin gerekeni yapması gerektiğini söyledim. Genel Başkanım Deniz Baykal, bunun üzerine, 'Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a ayak bastığı bir ilin takımı Samsunspor'un, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın 87. yıldönümünde küme düşmesi bizi de üzer. Samsunspor'un düşecek olması şaibeler ve hakem hatalarından kaynaklandığından dolayı Süper Lig'den küme düşmenin bu yıl için kaldırılması ve ligdeki takım sayısının arttırılması için 155 milletvekilimizle derhal TBMM'ye kanun teklifi vereceğiz' dedi. Samsunlular üzülmesin. CHP, Süper Lig'deki ayak oyunlarına seyirci kalmayacaktır" diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekilleri'nden de destek isteyen ve gruplarını ikna etmeleri gerektiğini kaydeden Binici, Samsunspor'un bu yıl ligde kalmasının sağlanması gerektiğini vurguladı. Binici, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy da kanun çıktığında uygulamak zorunda kalacaktır. Kanun, düşmeyi kaldırıp takım sayısını artırdığında, kanunu aynen Türkiye'de uygulanmasını sağlamak mecburiyetindedir. Ya sağlayacak ya da istifa edip gidecektir" dedi. Binici, Samsunspor'un ligde kalması için verecekleri mücadelede Samsunlular'ın desteğini yanlarında görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Şahsen ümitlenmiyorum. Sadece bir haber olarak ekliyorum.
Kaynak: Ajansspor

bluegreen55

ARKADAŞLAR

BU FIRSATA DESTEK OLMALIYIZ.

ÖNCE TÜRK BAYRAKLARIYLA ATATÜRK RESİMLERİYLE BİR YÜRÜYÜŞ DÜZENLENMELİ BELKİDE DİYARBAKIR MAÇINDAN SONRA..

LİGDE İNGİLTEREDEKİ İSPANYADAKİ FRANSADAKİ İTALYADAKİ GİBİ 20 TAKIMLI OLABİLİR..

KotuCocuk55

Böyle mi ligde kalıcaz,kahpeliklere karşı gelip ligde kalamadıktan sonra kanun la ligde kalıcakmışız hiç içime sinmedi!

Bence bu milletvekili bir sene boyunca yaptıkları hainliği halka şirin görünerek örtmeye çalışıyor!

Hatırlarsanız cumartesi samsundayken pazar günkü maça gelmeden gitti diye programında atilla cebecinin sikayet ettiği milletvekili aynı milletvekiliydi!

işleri güçleri sahtekarlık

AllydeenleaR

bir yandan bu kadar pis bir lige bizim takımımız çok temiz kalıyor diorum
ama o pisliklerle uğraşacak tek takımda samsunspor

HERKES EMİN OLSUN BU TAKIM DÜŞTÜĞÜ GİBİ ÇIKACAKTIR

bluegreen55

ARKADAŞLAR TRT2 DE MAÇ ÖZETLERİNİ İZLEDİM.

SES GETİRECEK  BİR OLAY VAR..
BUGÜNE KADAR DÖNEN DOLAPLARLA BİRLEŞTİRİLİNCE LİGİN ŞAİBESİNİ ORTAYA ÇIKARIYOR..ŞEREFSİZ RİZE RESMEN MAÇI SATMIŞ...

RİZE  GOL ATIYOR YANLIŞLIKLA VE RİZELİ OYUNCU ELLERİNİ BAŞINA GÖTÜRÜP ÜZÜLÜYOR TRT BİLE BU OLAYA DİKKAT ÇEKTİ EMİNİM AKŞAMDA DİKKAT ÇEKECEKTİR İZLEYİN MUHAKKAK...

LİG ŞAİBE DOLU VE ÇOK FAZLA AYYUKA ÇIKTI..
BU KANUN TASARISININ ARKASINDA DURMALIYIZ BİR SONUÇ ALINABİLİR...

bodensee55

iyi akil etmsi b u milletvekilli....samsun diyarbakir denizli 30 milletvekilli olsa....geri kaldi 125 milletvekilli ..kiroalr bir birini tuar doguylöa beaber 100 olur tamam dir bu is ....ligde kaldik asldian turkyiede biz tel ataturku temsil ediyouz biz asla ligdne dusmemeliyiz......

baha55

arkadaslar görürsünüz  hiiçççç  bişey  cıkmaz..biz lig a da neler yapabilir onu konusalım....

forza_devil

arkadaslar  bunlara  pek  fazla  inanmayalım.  millet  vekillerine  ne oldu  yaaa  şimdimi  akılları  başlarına  geldi  küme  düştükden  sonramı.  ben  inanmıyorum  arkadaş.  inşallah  öyle  olur  ben  haksız  cıkarım ama  umutlanmayalım  artık  kabullenelım  malatyayla  tetrar  karşılaşacagımız  günü  bekleyelim.

bluegreen55

arkadaşlarşu raya girip

http://www.ajansspor.com/haber/143189

bu haberle ilgili yorum yapanlara açıkalayıcı bilgiler verin densizler rastgele dalga geçmişler

ajansspora üye olmanız gerekiyor

yirmiuc

oğuzhan55

Bu şekilde düşmek yakışıyorsa kalmak neden yakışmasın?Hem biz hakkımızı alıyoruz başka hiç kimseden hakkımız olmayan bir şeyi istemiyoruz.

yaman55

jean

baska ulkede olsa ihitmal vardi ma turkiyede olmaz bence

Forvetim

şimdiye kadar nerdeydi takım düşüncemi harekete geçiyolar. böyle bi saçmalıkla lige geri dönmektense 2.lig de oynamayı tercih eder adam gibi oynar şampiyon olur çıkarım. o tasarının ardında bile kendilerine bi menfaatleri vardır onların boş yere eşeğe ot vermez onlar, Samsunsporumu pisliklerine alet etmesinler. Herkes işine baksın onların merhametiyle ligde kalmaktansa 3.ligde bile görmeye tahammül ederim.

55cem55

arkadaşlar samsunsporun düşmesine yönelik yorumlara bakıyorumda bir takımın bu kadarmı düşmanı olur yaa..millet bayram ediyor biz küme düştük diye ama hepsinin canını okuyacağız inşallah..ayrıca samsunsporun puanlarının yenildiğini tum turkiye şahit oldu çifte standartlara maruz kaldığımızı kabul etmeyen o..çocuğudur bunlar bence lig tarihinde 1 sezon içinde 1 takıma yapılan en fazla hatalardır kesinlikle ustune oynanmıştır bunun arkası bırakılmamalı..korkarımki bizim 1. lige çıkmamamız için bu o..çocuğu federasyon orada bari bizi rahat bırakır
ve bizde geri döneriz layı8k olduğumuz lige