Almanya Mannheim'da Samsunlular Derneği kuruldu

Başlatan bodensee55, 14 April 2006, 00:02:31

« önceki - sonraki »

celebi

ya bu mesaj 3 sene önce yazılmış bu dernek şimdi ne halde. arkadaşlar yeni açıldı falan zannetiler herhalde

Mert

Alıntı yapılan: celebi - 20 February 2009, 21:21:39
ya bu mesaj 3 sene önce yazılmış bu dernek şimdi ne halde. arkadaşlar yeni açıldı falan zannetiler herhalde

Ben de öyle tahmin ettim hocam.Sen eskisisin buranın özellikle senin mesajını bekledim.

celebi

Alıntı yapılan: Mert 55 - 20 February 2009, 21:23:13
Ben de öyle tahmin ettim hocam.Sen eskisisin buranın özellikle senin mesajını bekledim.

est. sağolasın termelim benim

Mert

Hocam ben bafralıyım desem  :) olsun terme de bizim.

celebi

Alıntı yapılan: Mert 55 - 20 February 2009, 21:26:34

seni fahri termeli yaptım şu dakikadan itibaren

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Mert 55 - 20 February 2009, 21:26:34

sana Demedi zaten bana demişti  :P şaka bi tarafa ne durumda acaba bu dernek  ::)

celebi

Mert

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 20 February 2009, 21:27:46
sana Demedi zaten bana demişti  :P şaka bi tarafa ne durumda acaba bu dernek  ::)

;D
Alıntı yapılan: celebi - 20 February 2009, 21:27:38
seni fahri termeli yaptım şu dakikadan itibaren

Eyvallah hocam  :)

CeLL-O

jean

vallahi fransada hic yok bu gece trabzonlular dernegi kuruluyor cogu arkadas ha karadeniz ha trabzon deyip beni davet ettiler giriste 10 euro dedim isterlerse 10 euro onlar bna versin yine vermmem ustelikte tek bende araba var ben gitmeyinc ehicbiri gidemedi anlasilan engel olduk

Ertuğrul Sağlam

hem almanyadaki hemşerilerimiz hem samsun hemde samspor adına inşallah hayırlı olur samsunu ve samsunspor'u unutmayın

kerembln55

arkadaslar almanyanin baskenti berlindede samsunspor futbol takimi kuruldu , kuruldu derken isim degisikligine gitti.bu zamana kadar takimimizin adi berlin karadenizspor idi yanilmiyorsam ikinici ayin ortalarinda takimimizin ismi berlin samsunspor olarak gecdi.. futbolcularimizin cogu samsun un 19 mayis ilcelerindenler ..bunu sizlerlen paylasmak istedim, saygilar

Akyol

çok güzel olmuş takımımıza sonsuz başarılar  ;)

kerembln55

haaa sunu da sana söyliyeyim akyol kardes :) hafta sonu 2. ye karsi macimi vardi bizde 4. cüyüz macda kavga cikdi almanlarlan maca polis ler geldi anliyacagin mac iptal bizlerde mahkemelik olduk  ;)

Akyol

aman aman dikkatli olun başınızı belaya sokmayın ;) berlin belediyesi uyuma Samsunspor'a sahip çık    :D