Denizlispor - SAMSUNSPOR 1-2

Başlatan bluegreen55, 10 April 2006, 01:41:50

« önceki - sonraki »

nilsah

Mehmet Yılmaz bence bu macın adamı olmayacaktır.Bu macın adamı ortasahadan cıkar.Bu arada Kais bize gol atsada attığı gol sonrası sevinc seklinin cok cok sakin olması bize saygısını hele hele de bu takımın bu halde olmasında 18 hafta payı oldugunu kabul edişini gösterir.

sezer-55

Kaysın bu takıma pozitif yönde katkısı olmuştur.Bu maçın adamı kim olur onu bilmiyorumda ama bu maçı samsunsporun kazanacağına inanıyorum yalnız HAKEM HATASI OLMAZSA TABİ.

34 SS 1965

BIZ ISTANBULDAN 5 ARKADAS BURSA GECIP ORADAN DENIZLIYE KAYACAĞIZ ARKADASLAR GAZAMIZ MUBAREK OLSUN

Clint_Eastwood

Azalan umutlarımızın devamı için bu maçı kesinlikle kazanmalıyız...Kazanırsak (inşallah) haftaya Ankaragücü maçının atmosferi harika olacak... Artık maç saatini bekliyoruz ve dua ediyoruz...
Haydi Samsunum...

kadir55ist

selam
arkadaşlar artık bekleyecek sabrım bile kalmadı heyecandan ne yaparım bilemiyorum şu maçı alsak başka bişey istemiyorum. bir galibiyet ya bir tane atsak arkası gelecek ama haydi, hayırlısı

dualarımız ve yüreğimiz sizinle
haydi SAMSUN UM şimdi tam zamanı

yirmiuc

34 SS 1965

ARKADASLAR BIZ DENIZLIYE VARDIK VE BURADAKI TRIBUNLERIN GENENILDE ASKERLER VAR MAC BILETLERI BEDAVA OLACAKMIS FORMA FALAN DAĞITACAKLARMIS AMACLARI TARAFTAR TOPLAMAK DUVARLARDA 57 GENCLIK YAZIYO BIZDE BUNLARI SIRINLER YAPACAĞIZ

salihcakir

denizliye varan arkadaşlar için öncelikle geçmiş olsun diyorum. umarım geri dönüşleriniz de mutlu, kazasız ve belasız olur.

bugün tam anlamıyla bir dahaki sene bu ligde olup olmayacağımızın belirleneceği bir maça çıkacağız. son haftalarda oynadığımız ve maalesef istemediğimiz biçimde bitirdiğimiz maçların ertesinde oynayacağımız tam bir final maçı olacak denizlideki maç. umarım bu kez sonuç bizim istediğimiz gibi olur. kayserispor maçındaki hırsımızla mücadele edersek bu maçı kazanmamak için herhangi bir neden yok.

bugün sahaya tüm tecrübeli oyuncularımız sürülmeli. bu maçın havası çok başka. gençler bu maçın stresi altında ezilebilir. ilk yarıda daha kontrollü oynayıp ilk yarıyı berabere bitirirsek ibre bizden yana dönecektir. onlar adına geciken gol hem taraftarlarının huzursuzlanmasına neden olacaktır; hemde denizlisporlu oyuncuların stres altında istediklerini sahaya yansıtamamalarını beraberinde getirecektir. biz biraz önde basarak onların beklentilerini boşa çıkarabiliriz diye düşünüyorum. sürekli onların sahasında ve orta alanlarında basar ve çok koşarsak oyun kurmalarına imkan vermemiş oluruz. inşalah çocuklar bugün bizleri mutlu ederler artık.

bence sahaya sürülmesi gereken 11:
kerem inan
kenan yelek
tolga doğantez
mehmet polat(sakatlığı vardı son durum nedir bilmiyorum)
muhammet şeker
celil sağır
adnan güngör
ceyhun eriş
mustafa çiçek
tamer tuna
rafael

haydi hayırlısı. Allah(cc) yardımcımız olsun...

cem and naz55

perşembe gecesi rüyamda denizlispor u 3 2 yenmişiz ALLAHIM ne olur bu sefer şans bizim yanımızda olsun biz kazanırsak denizli düşer kaybedersek...

34 SS 1965

artık saatler kala maca daha bır ıstekle hazırlanıyoruz haydı samsunum bızım ıcın oyna takım ıcın oyna kendın ıcın forman ıcın oyna

ngonge

bi de bakıyosunuz rafael hat trick yapıyomus. :lol:

dr_ahmet

Allahım ankara da güneşli bir gün nöbetteyim. Yani içerde. Radyomun başında. Dinleyeceğim ve inşallah bugün kanser olmayacağım. Ya bir sürpriz olsa denizli çözülse golleri peşpeşe sıralasak. Maçın sonuna kadar rahat rahat dinlesek. Kazasız belasız Samsuna dönseler. İnşallah. Belki o gün bugündür...

MeL_55

55ertan

tek samsunun macini sunan
samsun radyosu varmi

MeL_55