SAMSUNSPOR 0-0 Kayserispor

Başlatan kadir55ist, 22 March 2006, 00:05:58

« önceki - sonraki »

Alemci İsmail

Beşiktaş yenildi Kayseri neyin hesabını uaypıyor daha.Yeneceklerdi tek başlarına gideceklerdi yollarına.Ancak bizim durum daha vahim o yüzden kusura bakmasınlar maçı alacağız.Trabzon da bize dua etsin şimdi 3.lük potasına girecekler iyice.Demek ki Samsunspor'a gene ihtiyaçları var.Ama bizim daha fazla ihtiyacımız var.

samet

samsunspo-kayseri maçına gelmek isteyenler...c.mekansızlar-çarşambalılar iş biriliği ile biletler bedavadır.bizimlşe gelmek isteyenler saat 12 de livaysın önünde ya da b.evleri eski pazar yerinde ya da b.evleri kale arkasında olmaları gelmek isteyenlere duyurulur...destek olalım...

supporter

http://www.kayserispor.com/forum/forum_posts.asp?TID=3361&PN=1&TPN=3

hayvan herifler bize ve samsunspor sitelerine  laf atıyorlar.
sanki şampiyon olacaklar ya da düşsek başları göğe erecek gibi konuşuyorlar.
bunları yenmek her yönden farz oldu.
Alıntı yapılan: "samet"b.evleri kale arkasında olmaları gelmek isteyenlere duyurulur...destek olalım...

Belediye Evleri-Çarşamba yönündeki Şirinler ve Canikli Mekansızlar gruplarının bulunduğu kale arkası Samsunspor'a en büyük desteği ve tam bir uyum içinde verecektir bu maçta bundan eminim.

Hava çok kötü ama fırtına da kopsa o stad "Samsunsporlularla" dolacak.

Bundan sonra Samsun'dan çıkamayacaklar!

yirmiuc

Ladikli

bizi bundan sonra hiçbir takımın durumu ilgilendirmiyor.yarın neyapıp edip maçı almalıyız bunun başka yolu yok.iç sahadaki tüm maçlarımızı firesiz geçmeliyiz.ancak bu şekilde ligde kalırız.hadi BÜYÜK SAMSUNSPOR yarın göster gücünü.

34 SS 1965

zor bı mac olacak gercı kımın kımı yeneceği belli olmayan bı mac olacağa benzıyor gercı sunuda goz onunde bulundurursak kendı sahamızda yenemıyoruz ama belkı bı cıkıs yapabılırız yarın kayserıyı carsamba da rizeyı gecersek lıgde az olsa kalma sansımız artabılır dıye dusunuyorum arkadaslar

Clint_Eastwood

cem and naz55

herşey bir galibiyete bakar kazanacağımıza inanıyorum atmosfer in mükkemmel olacağını düşünüyorum ertuğrul samsunspor taraftarı takımına sahip çıkmıyor demişti ona güzel bir cevap vereceğiz inşallah

cem and naz55

Alıntı yapılan: "kadir55ist"selam
arkadaşlar kayseri maçı kurtuluşun başlangıcıdır.
bu arada cem naz55 kardeş burda herkese cevap vermeye çalışmıyorum ama sana ve bir kaç arkadaşa sesleneyim hep kin beslediniz hep yuhaladınız takım şampiyonmu oldu ne bu kininiz ertuğrul hocaya belkide bu yüzden kaybediyoruz. ilhanla ertuğrul hocayı aynı kefeye koyabiliyoruz. neyse benim düşüncem ertuğrul hoca adam gibi adamdır belki bu sitede yazan bazı arkadaşlardan bile daha iyi samsunsporludur.

pazar günü inşallah maçı alıp hafta içi de rizeyi yenip artık nefes almalıyız. 2 maç 6 puan süper olur.
taraftarlar maçtan önce futbolcuları çağırırlarsa çok daha iyi olur. birde celil in artık arkadaşlarını daha iyi motive etmesi gerekli .

SAMSUNSPOR BİR SEVDADIR
bu konuda senle tartışmaya girmem ertuğrul un nasıl bir adam olduğunu ben ve bizler gördük senin gibi 3-4 kişi görmek istemiyorsa bilmem ben samsunluyum samsunspor taraftarıyım ertuğrul kayserispor un hocası zonguldaklı fazla söze gerek yok onun günahlarını samsun halkı biliyor zaten fazla söze gerek yok

King Of The North

19 Mayıs Stadı yıkılmalı,saha içinde adamlar birbirini duymamalı,her taraf kırmızı beyaz olmalı.El ele gönül gönüle Kayseriyi yeneceğiz sonra da Rizeyi kurtuluşa az kaldı bekleyin kabus geri gelecek.

MeL_55

Alıntı yapılan: "battal55"19 Mayıs Stadı yıkılmalı,saha içinde adamlar birbirini duymamalı,her taraf kırmızı beyaz olmalı.El ele gönül gönüle Kayseriyi yeneceğiz sonra da Rizeyi kurtuluşa az kaldı bekleyin kabus geri gelecek.

cok güzel yazdin battal55 hep beraber kayseriye futbol ögretecegiz .... Insallah yeneriz... allah büyüktür

sezer-55

inşallah yeneceğiz rovanşı alacağız bu ligde kalacağız.çünkü bizler inandık onlarda inanıyor.BÜYÜK SAMSUNSPORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.BÜYÜK MAÇA 15 SAAT KALDI.

55Melek55

Insallah kazaniriz ama....

Gurbetci Bülent

Hayir 14 SAAT kaldi.
haydi aslanlarim benim bakin ben almanyadayim stadta öyle bagirinki sesiniz almanyaya kadar gelsin , ban burda hasretlik cektirtmeyin.
Bu maci siz alacaksiniz samsunspor taraftarlari en cok size güveniyorum , bu macataki atmosferi öyle hale getirinki yillar sonra torunlarimiza anlatalim.
KIRMIZIIIIIIIIIIII
BEYAZZZZZZZZZZZZZZ
EN BÜYÜK SAMSUNSPOR
lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay  SAM-SUN-SPOR

sezer-55

büyük maça 13 saat kaldı.