Erdoğan Arıca görevinden alındı!

Başlatan south_london, 20 March 2006, 22:19:52

« önceki - sonraki »

kadir55ist

selam
arkadaşlar düşününki takımın başında başka bir hoca vardı ve takım yine son sıradaydı ve hoca görevinden alınsaydı erdoğan hocada boşta olsaydı şu sitede herkes hocaya suç buluyor.
bence herkes takımın başına erdoğan hoca getirilsin derlerdi. işte arkadaşlar hemen yaraya merhem buluyuoruz fakat yarayı bulamıyoruz.
bence samsunsporu yıkan bir karardır. daha erken alınsaydı 2. yarının başında olsaydı daha iyi olurdu keşke sezon sonuna kadar aynı hocayla devam etseydik
neyse geçmişe mazi derlermiş.
inşallah gelen hayırlı olur

south_london

şifo mehmet düşünülmüş ancak cezası olduğundan vazgeçilmiş.rıdvan reddetmiş.bu arada timofte ne yapar ne eder futboldan uzak kaldı diyorum hatta alkole fln vermiş kendini tabi en son ne oldu bilemiyorum...

supporter

Alıntı yapılan: "kadir55ist"bence samsunsporu yıkan bir karardır. daha erken alınsaydı 2. yarının başında olsaydı daha iyi olurdu keşke sezon sonuna kadar aynı hocayla devam etseydik
neyse geçmişe mazi derlermiş.

bir yerde haklısın bu daha erken yapılması gereken bir hamleydi..

ama "samsunsporumuzu yıkan karar" demeni anlamadım, çünkü Samsunspor zaten yıkılmış halde, umarım bu karar ayağa kaldıran karar olur.. bizim için isim fark etmez, erdoğan arıcayı çok sevdiğimizden desteklemiyorduk

şimdi de kim gelirse gelsin destekleyeceğiz önümüze bakalım..

bunları bu saatten sonra şapkasını önüne alıp Arıca düşünsün artık bizim yolumuz uzun
devam edelim..

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "55teXas55"şifo mehmet düşünülmüş ancak cezası olduğundan vazgeçilmiş.rıdvan reddetmiş.bu arada timofte ne yapar ne eder futboldan uzak kaldı diyorum hatta alkole fln vermiş kendini tabi en son ne oldu bilemiyorum...

Dogruya Sifo Milli takimdaydi degilmi. Tamamen unutmustum. Ceza yedigi yazik oldu yoksa isimize yarayabilirdi.

Galiba bu takimin basina yinede bir Samsunlu gececek!

samet

erdoğan arıca takımı s. bıraktı şimdi kurtuldu...

Ladikli

utanmaz,yüzsüz adam.sen nasıl bir insansın?nasıl bir karektere sahipsin?hiçmi utanma yok sende.SAMSUNSPOR'umuzu bu duruma ısrarla getirdin senin yüzünden burdayız şimdi.utanmadan çıkıp bide iddaa tahmini yapmaya başladın hemen gazetede sana yazıklar olsun

yirmiuc

Ladikli

fanatik gazetesinin cuma günü verdiği iddaa ekinde yapmış utanmaz,yüzsüz.bizim maçı bari yazmamış.yapmış olduğu tahminler tutmuş 4 maç yazmış bu adama ne desek boş.bu zamana kadar takımın başında tuttularya nediyelim.