M.Vestelspor - SAMSUNSPOR : 3-0

Başlatan bengülü, 12 February 2006, 14:11:37

« önceki - sonraki »

kadir55ist

selam
arkadaşlar ilk yarının en çok gol atan takımlarından biriydik ama son iki maçtır gol atamıyoruz. yenilsek bile gol atıyorduk buna bir çözüm bulmak lazım.

10. erciyes 25 p -5
  11. rize    23 p -7
  12. ankara  22 p -3
  13. antep   22 p -12

14. denizli 21 p -7
  15. ankaragücü 20 p -5
  16. samsun  20 p -14
  17. malatya 20 p -14
  18. diyarbakı 19 p -21

kadir55ist

selam
arkadaşlar cenk yine bizi kurtaracak gibi malatyada 2 tane yazdı adam tek başına götürüyor bizim takında ne olduysa gol atamıyoruz
hadi bakalım önümüzde ankara maçı var onlarda gaza geldi bu hafta ne yapacaz bakalım.

cem and naz55

bengülü yle konuştum kendisi manisaya gitti hakem celili kendini yere attı diye kırmızı kart göstermiş penaltı pozisyonuyla ilgili celil hakemi dövecekmiş sahaya bizim kenar yönetim girmiş maç bir süre durmuş manisalılar samsun kümeye diye bağırmış ortalık karışmış yani YİNE BİR HAKEM FACİASI DAHA

timofte

Çoğunluğun aksine umutlu olduğum bir maçtı ama ne yazık ki yine hüsranla sonuçlandı.

Maçta yaşananlar radyo spikerinin anlatımından da tahmin edilebiliyordu ama Samsunsporumuzu desteklemek üzere Bursadan giden bengülü arkadaşımız ile ben de telefonda görüştüm ve hakemin rezil bir maç yönettiğini anlattı. Son olarak akşam kısa da olsa görüntüleri izleyeceğiz. Bir ara yanlış duymadıysam Samsunspor taraftarının hakeme tepkisi radyoya kadar sirayet etti.

Dengede bir maçtı anlaşıldığı kadarıyla ama Celil'in oyunun son bölümünde atılması bu kötü skoru getirdi. Celil'in kolay kolay profesyonelliği bırakacak bir oyuncu olmadığını biliyorum. Bu derece isyan etmesi herhalde boşuna değildir. Bizim beklediğimiz penaltıyı çalmayan hakem Vestel lehine ise penaltıyı verirken tereddüt etmedi. Samsunspor'u sahipsiz sanan varsa hatırlatmak gerekiyor bu dönemde.

Sene sonuna kadar sıkıntı devam edeceğe benziyor özellikle son dönemde kritik maçları deplasmanlarda oynayacağımız düşünüldüğü zaman. Her maça galibiyet için çıkmak gerektiğini asla unutmamak gerek. Yok işte falanca takım zaten rakibimiz değil gibi bir rehavete kapılma lüksümüz yok. Bir kere işler kötü gidince hiç dostun olmuyor. Bak Vestel destekli tuzu kuru Manisalılar bile "Samsun kümeye" diye bağırabiliyor. Şu durumdan bir an önce kurtulmalıyız ki şehir takımı desteklemeyi daha yeni öğrenmeye başlayan sermaye desteği ile bir yerlere gelen yeni yetmeler bizim adımızı böyle ağızlarına alamasınlar. Bizden kuyruk acısı olan ve Samsun düşsün diye aportta bekleyen İstanbulluları, şehrimizi kemiren Trabzonluları sevindirmeyelim.

jean

timofte abinin soyledikleri dogru trabzonlulari sevindirmeyelim gerce ben dusecegimize inamiyorum  yinede ne olursa olsun dun lige cikan manisalilardan bu tur laflari duymak kotu tabiki  bir an once toparlanmak lazim haftaya ankarasporu yenemezssek erdogan aricaya yol gozukebilir

ngonge

AlıntıÇaykur Rizespor ve Ankaraspor'un haftayı galibiyetle kapatması ile gerginleşen Samsunspor erken yediği golle daha da agresifleşti. Çarşamba gününden beri Manisa'da olan Samsunspor hakem İsmet Arzuman'ı geçemedi.

Vestel Manisa, Sivas maç kadrosu ile sahadaydı. Zelenka'nın erken golüne rağmen direnmeye çalışan Samsunspor maçın hakemi İsmet Arzuman'ın faullerdeki zekice (!) takdir hakları ile atak bile yapamadı. Maçın direncinin kırıldığı 70. dakikada ilginç bir olay gerçekleşti.Celil sırtı dönük olarak çekildi ancak Arzuman bunu ters yorumladı ve ikinci sarı karttan Celil'i ihraç etti. Ardından 82. dakikada Meduna'nın tartışmaya açık penaltı pozisyonunda Hakan Balta gol yapınca Samsun'un ipi çekilmiş oldu.

Sahanın en iyisi üç gol yiyen ve "aftan" yararlanan Kerem oldu. Bire bir 5 pozisyon çıkartan Kerem ve orta alanda Adnan, Samsunspor için yürekten oynadılar. Samsunspor takımı kazandığı 20 puanın 15'ini deplasmanda kazanmıştı.

Ancak bu maçta ne baskılı oyun ne de kontraatak organizasyonu vardı. İlerleyen haftalar Samsun'a sadece gerginlik ve gereksiz agresiflik katmıştı. Oyunda yeterince risk alamayan ve deplasmanda kendine kredi tanıyıp rakibin üstüne gidemeyen Samsun çok ağır yara aldı.

V. Manisa ise ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan takımlardan biri oldu. 4 maçta 10 puan toplayan V.Manisa Sivas maçındaki kadar tempolu oynamasa da kazanmayı bildi.Koşan oyuncuların arasına katılan Zelenka sahada orkestrası şefi gibiydi.

Takımda fizik gücü yüksek oyuncuların temposu galibiyette en önemli etkendi. Hakan Balta, Holosko ve Samsun patentli bu maçta kaptan çıkan Serkan Dökme insan üstü performans gösterdiler.

Hafta içi Mannisa 19 Mayıs stadının Samsun spora antrenman için verilmesini etik bulmayan Vestel Manisa Başkanı Haluk Çubukçu'nun gereksiz gerdiği maçta güvenlik önlemleri mükemmeldi. Manisa 19 Mayıs stadında seyirci rekoru kırıldı. Kale arkasında ise koltuk sayısından fazla seyirci alınınca oradaki taraftarlar açık tribüne alındı.

Önümüzdeki hafta Galatasaray ile Ali Sami Yen'de oynayacak olan V. Manisa'nın diğer özelliği de ikinci yarı Galatasaray kadar puan toplamış olması.

Maçın özeti olarak İsmet Arzuman düşme hattında zor günler geçiren Samsun sporu verdiği kritik kararlarla kuyunun dibine itti. Serkan ve Celil'e erken sarı kart, rakip ceza alanı yakınlarındaki pozisyonları es geçmesi, Celil'in ihracı, 82. dakikada verilen penaltı kararı Samsun'un ipini çekmeye yetti.

Bu arada PAF ligindeki maçı Vestel Manisa 2-0 kazandı...

http://www.ajansspor.com/haber/135659

yönetici

Bursa, Balıkesir, İzmir ve diğer çevre illerden giderek Manisa deplasmanında takımını yalnız bırakmayan Büyük Samsunspor Taraftarı..

samet

Alıntı yapılan: "admin_"

Bursa, Balıkesir, İzmir ve diğer çevre illerden giderek
Manisa deplasmanında takımını yalnız bırakmayan
Büyük Samsunspor Taraftarı..
helal olsun size sizinle gurur duyuyoruz...

RenTinRen

Alıntı yapılan: "yirmiuc"inşallah malatya-erciyes ve ankaragücü-denizli maçları beraberlikle sonuçlanır.

Bu maç neyse de haftaya ankara belediye maçında celilin oynayamayacak olması çok kötü olacak.

merak etmeyin celil anakraspor maçında oynayacak çünkü çarşamba günü inegölle maçımız var celil o maça çıkmyaacak ve cezasını dolduracak ;)

south_london

celil bir maçtan fazla ceza alır çünkü çıkarken hakeme saldırmış.haftayada yenemezsek yazık olacak.manisada samsunspora destek verenlerede helal olsun...

King Of The North

Manisya giden arkadaşlara helal olsun gerçekten gidemediğime utandım ama şartlar elvermedi ne yapalım.Ankaragücü ve Malatyanın berabere kalması biraz iyi oldu en azından dibe vurmadık.En kısa zamanda toparlanıp çıkışa geçeceğimize inanıyorum,ama kritik haftalar başlıyor,Ankaraspor,G.Saray,Beşiktaş ve Trabzon maçları kritik.

oğuzhan55

Manisa maçından en azından 1 puan çıkarmış olsaydık ilerleyen haftalar için bizi rahatlatırdı.Ama ben yine de umutluyum.gs bjk ya da ts den çıkaracağımız bir 3 puan bunu telafi eder diye düşünüyorum.

jean

celil galiba biraz abartmis 1 macsa cezasi ankara macinda oynar sanirim daha fazla verirler

baha55

selam arkadaslar macın özet görüntülerini şimdi  izledim,  yine bi hakem hatası yine  katledilen bir  maç..rafaelin penaltısını vermeyen HAKEMİN BEN ANASINI AVRADINI SÜLALESİNİ ECDADINI ...... BU KADAR OLMAZ, BU KADAR BİR TAKIMIN KADERİYLE OYNANMAZ YETER ARTIK...aslında işin içinde bence  baska işler  var sayın ulusoy kafaya koymus samsun takımını istemiyo..ee  nede olsa Trabzon luu...(arkadaslar cok özür dilerim, artık dayanamadım)

yönetici

özetleri izledikten sonra bu kadarı da olmaz dedim inanılmaz bir şey açıkça Samsunspor'un üzerine bir oyun oynuyorlar. gerekli tepki verilmeli Samsunspor sahipsiz değildir!