Sivasspor: 0 Samsunsporumuz: 3

Başlatan ngonge, 25 January 2006, 20:09:28

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

İkinci yardıdaki çıkışımız Sivasspor galibiyetiyle devam etti.Umarım devamı da gelir.Eğer böyle devam edersek ligdeki durumumuz farklı olur.Ara transferde yapılan transferler takım üzerinde oldukça olumlu etki yapmışa benziyor.İnşallah hep böyle devam ederiz.

timofte

Sevgili arkadaşlar, Yozgat'tan az önce geldik Samsun'a ulaştım izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. İstanbul'dan sonra yine son anda karar vererek Yozgat'ta takımın yanında olmak istedim ve güzel bir galibiyetle şehrimize döndük.

Üç arkadaş özel araçla sabah çıkıp maç saatinde Yozgat'ta olduk. Yolda diğer 55 plakalı ve Samsunspor bayraklı araçlarla karşılaşmak çok güzel bir duyguydu. Emniyetin sıkı önlemler aldığı belliydi, bizim aracımızı dahi şehir girişinde karşıladılar. Stada kadar eskortluk ettiler.

Samsun'dan çıkan 5 otobüsle giden arkadaşlar gece çıktıkları için sabah erken saatlerde Yozgat'a ulaşmışlar, ancak öğrendiğime göre burada maç saatine kadar bekletilerek, şehire alınmamışlar.

Bu maçta taraftarda nicelik değil niteliğin önemli olduğunu bir defa daha anladım. Ve Samsunspor taraftarının büyüklüğünü bir kez daha gördüm. Zira sadece 2 saatlik bir mesafeden Sivaslılar pek fazla sayıda gelmemişlerdi. Sayıları bizden biraz daha fazla olmakla beraber takımını destekleyen sadece 20-30 kişi görünüyordu. Sanırım aralarında oturanların çoğu da süper lig maçı izlemeye gelmiş olan Yozgatlı futbolseverlerdi, çünkü hiç sesleri çıkmadı. Bizler ise 90 dakika boyunca müthiş bir tezahüratla maç adeta Samsun'da oynanıyor havasını verdik.

Rafael'in golüyle başlamak büyük avantaj oldu. Ardından Ceyhun attı. Bu yarıda Rafael'in bir topunu da kaleci son anda çıkardı. Sivas ın ise direkten bir topu döndü. Bir pozisyonda da penaltı beklediler, uzaktan görmekle beraber bana penaltı gibi görünmedi. Devre arasında sevgili Samsunkopat ve telefonla arayan sevincimizi paylaşan Samsunsporlu arkadaşlar oldu. İkinci yarıda da akılcı bir oyunla kazanmayı bildik. Tamer Bjk maçındakine benzer bir pozisyonda çaprazdan vurup golünü attı. Bir ara Sivaslı bir oyuncunun Samsunspor taraftarına yaptığı çirkin hareket nedeniyle ortam gerildi. Ama zaten maçı kazandığımız için sağduyulu davranan taraftarımız bu oyuncuya tezahüratlarla cevabını verdi.

Dediğim gibi mükemmel bir deplasman taraftarımız vardı.
Çok güzel resimler ve videolar çektim bunları da yarın koymayı düşünüyorum.

Galibiyet tekrar hayırlı olsun.

cem and naz55

kadro kalitesine bakıldığında normal sonuç bende galip geleceğimize inanıyordum teşekkürler samsunspor um SIRADAKİ GELSİN

kuzeykale

Mükemmel bir galibiyet için samsunspora ve yozgatta takımı destekleyen taraftar kardeşlerime nekadar teşekkür etsek azdır.
   O kadar uzaklardan bir güneş gibi yüreğimizi ısıttılar.
   Bu mutluluğu bizlere yaşatan samsunspor camiasına tekrar teşekkürler.    sevgilerle.

sezgin

net bir galibiyet hayırlı olsun inşallah gerisi gelecek tebrikler SAMSUN SPOR TEBRİKLER SAMSUN SPOR TARAFTARI HER ZAMAN VE YERDE OLAN SAMSUN SPOR TARAFTARI

tuzlalı

Kısa bir ifadeyle mükemmel bir sonuç. Bize de bu yakışır zaten. İleri geri konuşanlara, mutsuzluğumuzdan mutlu olanlara, Sivaslıya, Yozgatlıya ders ve kapak olsun.
Önümüze geleni yenmekten başka çare yok. Sıralama tam bir felaket. Bir galibiyet 3-5 sıra yukarı çıkarıyor, mağlubiyet durumunda tam tersi oluyor. İstikrarlı olanlar bu işi götürecek. Alttaki takımların hepsi dirildi yani. Rize, denizli, d.bakır. Çok zorlu bir ikinci yarı bekliyor bizi.
Gollerden sonra oyuncu ve teknik heyetin kenetlenmesi, taraftarımızın istanbul Yozgat demeden içerde dışarda desteğini eksik etmemesi, yapılan transferlerin olumlu katkılarının olması bu ortamda umutlarımızı artırdı.
İnşallah bu büyü bozulmaz.
Tamerin bjk maçındaki gibi pas vermektense golü düşünmesi 3. golümüzü getirdi. Keşke o maçtada böyle yapsaydı eminim skor farklı olurdu. Kendisi de bunu farketmiştir. Bu tecrübe işimize yarayacak ve i nanıyorum Tamer oralardan ilerleyen haftalarda gol bulacaktır. Kanatlarında gol vuruşlarına işi abartmadan katılmaları çok önemli bence.
Takımımızı Yozgatta da destekleyen muhteşem taraftarımıza da sonsuz teşekkürler. Maç özetlerini izlerken çıkan goool sesleri tüylerimi diken diken ediyor. Hepsi sağolsun.

Vural temiz

Sevgili Timofte resimler icin sana simnikten te$ekkürler, Timofte arkada$ TRT de macin özetlerine bakdim ve gördümki kerem yine bir kac kere hata yapdi, sen ordaydin senin görüntün nasil (Gueya ilk macta nasildi? )

bengülü

işte samsunspor bu özlediğimiz samsunspor  ne desek az futbolcularımıza teşekkürler samsunspor teşekkürler cefakar taraftarlarımıza  bizi kimse tutamaz artık

samsunlu_gencler

gool sesLeriyLe stadı yıkan tum kardesLerime tesekkurLer
efsane geri donuyor

Ladikli

kupa maçında ortaya koydumuz iyi futbol ve mücadele sivasspor maçı öncesi beni umutlandırmıştı.hislerim beni yanıltmadı.yozgat ın yüksek olmasından ve yağan karın erimemesinden dolayı soğuk bir hava vardı.yolda karşılaştığımız samsunsporumuzu desteklemeye gidenler ve daha önce oraya ulaşmış olan taraftar gruplarımızı coşkulu ve inanmış şekilde görünce maçı kesin alacağımıza inandım.öylede oldu zaten oyuna hızlı başlamamız ve golü erken bulmamız rakip takımın oyundan düşmesine neden oldu.oyunun hakimiyetini tamamen elimize aldık ve istediğimiz şekilde yönlendirdik.bunun sonucunda da hakettiğimiz farklı bir galibiyet aldık.yeni transferlerimiz takıma erken  uyum sağlamışlar.yozgata gelen ve radyo başında samsunsporumuzu destekleyen herkese teşekkürler

timofte

Biraz geciktim bekleyen arkadaşlar kusura bakmasınlar
işlerin yoğunluğundan ancak fırsat bulabildim..

Yozgat'ta oynanan Sivas maçı resimleri..

Samsunspor'u desteklemek üzere Yozgat'a giden,
yolda karşılaştığımız özel arabalardan biri..

Yozgat'a 35 km. kala yolda poz veriyoruz.

Yozgat Şehir Stadı Samsunspor taraftar giriş kapısı.

Pankartlar kale arkasına asılıyor..

Samsunsporlu futbolcular maç öncesinde..

Büyük Samsunspor Taraftarı maç boyunca susmadı..

Maç sonrası futbolcular taraftarla sevincini paylaşıyor..

Futbolcu otobüsü stattan ayrılıyor.

20 dakika bekletildikten sonra Samsunspor taraftarı staddan ayrılıyor.

5 otobüs taraftarımız Yozgat'tan Samsun'a hareket etmeden az önce..

jean

timofte abiye tesekurler fotolar icin gecen bjk macinda tv den gordum bu mactada takimimizi yalniz birakmamisin sana ve diger samsunspor arkadaslara tesekkurler

yönetici

Maçın ardından yerel gazetelerin web sitelerinden derlediğim birkaç fotoğraf..
Özellikle başarının gelmesi için şart olan yönetim-futbolcu-taraftar birlikteliğini göstermeleri açısından güzel..

34 SS 1965

bu maçta olmamk ne kotu ya su taraftara şu takıma ve tabıkı su futbola ne demelı tum turkıyenın ayakta alkıslamadı gereklı bence(elıne sağlık timofte abı)

tuzlalı

Sağol timo. Sende olmasan dünyadan haberimiz olmayacak.