Ceyhun Eriş

Başlatan ngonge, 23 January 2006, 11:40:15

« önceki - sonraki »

ngonge

son transferimiz hakkında  konuşmak için ayrı bir başlık açmaya değer.

ceyhun un yeteneklerini,süratini, driplinglerini hepimiz biliyoruz, ben başka bir konuya değinmek isitorum.

"6" aylık kontrat mevzu;

bence buna göre her şekilde ceyhun sezon sonu bizden ayrılacak. niye mi?
1-eğer iyi performans gösterirse büyük ihtimal başka bir takıma gider.
2-düşük performans gösterirse de samsun yeni sözleşme imzalamaz.

valla umarım bu 6 aylık sözleşmeyi samsunspor tarafının tek taraflı opsiyonel uzatma yetkisi vardır. yoksa yazık olacak.

ender

acaip sacma gercktende.kaisi yollama sebebimiz 6 ayi kalmis olmasi ceyhunuda 6 ayligina getiriyoruz.Ki seninde dedigin gibi su sartlar altinda hersekilde gidecektir.Daha da onemlisi gidecegi icin bu mantikta ne kadar kendini verip basarili olur.zaten adamin takima alisip duzene ayak uydurmasi 2 3 ay surer.Benim fikrim bu konuda buyuk yanlis yapildigi.

maviay55

KAİSİN YERİNİ TUTMAZ...
 TUTAMAZ...

salihcakir

Alıntı yapılan: "maviay55"KAİSİN YERİNİ TUTMAZ...
 TUTAMAZ...

ama neden maviay neden? böyle bir yargının nedenleri de açıklanması gerekir bence!!

Kanaatimce Kais ile ceyhun'un karşılaştırılması elma ile armutu kıyaslamak olur. Kais başka tipte Ceyhun başka tipte bir oyuncudur. ve Samsunspor'un daha çok ihtiyacı olansa Ceyhun tipinde bir oyuncudur. bakın ben ceyhun bizde kesin başarılı olur gibi bir fikir gütmüyorum. takımla birlik beraberlik içerisinde olur; çok çalışır ve ligin tozunu attırır diye kesin bir iddiam yok. ama Samsunspor sadece bu sene değil; uzun yıllardır oyunu hızlı oynayabilen, süratli, teknik, kaleye direk yönelebilen bir orta alan oyuncusuna ihtiyacı vardı. özellikle deplasmanlarda, ve öne geçtiğimiz iç saha maçlarında bu kimlikte oyuncuları çok aradık. bu nedenle ben Kais'e nazaran Ceyhun'un Samsunsporumuza daha yararlı bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Tabiki başarılı olması için Ceyhun'unda yapması gerekenler var. Ona güveniyorum şahsen:

yönetici

Ben de Ceyhun gibi hızlı bir orta saha oyuncusu kazandığımız için bizim açımızdan yararlı bir transfer diye düşünüyorum. Sadece mukavelesinin altı aylık olması bakımından bir çekincem var ama bu transfer gerçekleştirildiğine göre herhalde bununla da ilgili hesaplar yapılmış, önlemler alınmıştır.

Kais gol atıyordu ama çok ağır kaldığı için adeta bir kişi eksik oynuyor, organize olamıyorduk. Kadrodaki oyuncularımız gol yollarında sorun yaşatmazsalar Kais'in gitmesi bir kayıp olmayacaktır. Hepsi bir yana Kais'in ilk altı hafta oynmayacağını ve sezon sonunda da gitmek istediği için mukavelesini yenilemediğini de gözönüne almak gerek.

jean

ceyhun uzktan sert sutlar atan biri bize lazim bir adamdi kais zaten gidecekti birsey alamayacaktik onun yerine ceyhunu aldik kar yaptigimiz acikca belli

KotuCocuk55

Artık bizde refleks olmuş her oyuncuya önyargıyla yaklaşıyoruz,iyi formda bir kaisin yerini tutamaz bence ama kais transferini ceyhunla bir tutmamak lazım.
Aslında bildiğim kadarıyla kaisin maddi açıdan memnun olmadığını ve ücretinin zamanında ödenmemesi ve taksitlerin kulubu zorladığı yönunde duyumum var bu yusden biraz da serbest bırakılmış gibi bir durum var.
Ceyhun a gelince bu saatten sonra istanbul takımları ceyhunu almazlar samsunspor buyuk bir camiadır eğer cidden başarılı olursa onu elince tutacak maddi gücü de vardır die düşünüyorum! En azından diğer anadolu takımları kadar borumu 500.000 dolar verip oyuncu aldık Bulgar ligi liderinden!!!

kadir55ist

selam
arkadaşlar Türkiye liglerinde geçmişten günümüze bir çok futbolcu yıldız olacak diye gümdeme gelmiştir .
gerçekte çok yetenekli olabilirler çok iyi futbolcu olabilirier.fakat şansızlıkmıdır,  kısmetsizlikmidir
disiplinsizlikmidir, pisokolojikmidir vs. bunlar tartışılır. bu nedenlerden ötürü bir çok futbolcu ortadan ya kaybolmuştur yada baklenen yerlerde değillerdir. örneğin cenk,yusuf,oktay,ilyas,okan koç,ilhan mansız vs. belki aklıma gelmeyen bir çok futbolcu .bir dönem yıldızı parlayan gerçekte yetenekli olan fakat istikrarı olmayan futbolcular .
bence ceyhunda çok yetenekli ama sanki bizde okadar uzun ömürlü olmayacakmış gibi geliyor.
inşallah geçmişten ders almıştır ve uzun süre takımımıza hizmet eder.

berusa55

ya arkadaslar kais olayı bitti allah allah hala kais yok soyle yok boyle!ceyhunun gelmesi daha hayırlı olmustur!ilerleyen haftalarda görecegiz hep birlikte!yeni sözlesme imzalamaya yanasmayan adamödan daha hayır gelir mi bize!adamın samsunda kalmaya niyeti yok artık beyler!kaise güle güle!hosgeldin ceyhun tekrar!takım 2.yarıya iyi basladı ona bakalım!hadi hayırlısı!her zaman her yerde samsunspor'luyuz!

yirmiuc

radikal-fma

selam büyük samsunspor'un büyük taraftarları! ceyhu eriş kimdir öncelikle futbol için yaratılmış derler ya öyle bir isim.  bireysel yetenekleri hat safhada ama anladığım kadarı ile piskolojik sorunları nedeni ile gittiği hiç bir takımda dikiş tutturamadı. aynı Sergen Yalçın gibi eğer Sergen adam olsaydı dünya Zidaneyi deği sergeni konuşuyor olcaktı... Ceyhunda öyle bir isim kaisle kıyaslanmaz kais çok gol atmış topa vurmayı iyi biliyor amma takım oyunu içinde takıma zarar veriyordu. olmaması daha iyi..ama bu ceyhuna okey demek değil böyle kulüp kulüp gezmiş gittiği hiç bir yere faydası olmamış insanın samsunda faydalı olmasını beklemek biraz rus ruletine beziyor bence onun jübile vakti geldi. yinede bir ümit belki bu seneyi kurtarmamıza faydalı olur

Rentboy

ceyhunun bir golü vardı febede oynarken yanlış hatırlamıyorsam bursaspora atmıştı ve euroligde haftanın golü seçilmişti.topu rakibin üstünden geçirmişti ve dönerek vole vurmuştu ceza sahasının dışından.bu gol gerçekten güzeldi.bir de devamlılığı sağlayan bir futbolcu olsa ne güzel olacakta işte...

yönetici

AlıntıSamsunspor'da başarılı olacağını ifade eden Ceyhun Eriş, "Enterasan bir lig yaşıyoruz. Son sıradaki takımlar ile 6. sıradaki takım arasında 10 puan fark var. Dengeler her an değişebilir" dedi
Samsunspor'un devre arasında Konyaspor'dan renklerine kattığı Ceyhun Eriş, Kırmızı-Beyazlı takımda başarılı olacağına inandığını söyledi. Herhangi bir şekilde yabancılık çekmediğini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Takımdaki arkadaşlarımla zaten tanışıyoruz. Ortama alışmam da kısa sürdü. Yani şu anda hiç bir sorun yok. Güzel bir atmosferde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Samsun'da çok mutluyum. Takımıma faydalı olabilmek için gereken neyse herşeyi fazlasıyla yapacağım" diye konuştu.

KUPADA İDDİAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
İlk olarak kupada oynayacakları Beşiktaş maçına konsantre olduklarını dile getiren Ceyhun, "Samsunspor kupada lider durumda. Avrupa Kupaları'na gitmenin en kısa yolu kupadan geçiyor. Bu avantajımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Beşiktaş maçından iyi sonuçlarla ayrılarak kupada iddiamızı devam ettirmek ilk hedefimiz. Ligde de bu böyle. Sıralamaya baktığınızda 6. ve son sıradaki takım arasında 10 puan fark var" dedi.

SÜRPRİZE AÇIK BİR LİG
Ligde her an her şeyin olabileceğini vurgulayan Ceyhun, "Bir kaç hafta sonra üst sıralardaki takımı en altta, son sıralardaki takımları ise en üst yerlerde görebiliriz. Böyle enterasan bir lig yaşıyoruz. Bunun için çok dikkatli olmalıyız. Beşiktaş maçından sonra yine deplasmanda Sivasspor ile oynayacağımız bu dönemi en az hasar ile kapatıp, ligde iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bu konuda bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bunun sözünü verebilirim" diye konuştu.

kadir55ist

supporter

Ceyhun uzun zamandır aradığımız orta saha oyuncusu modeline benziyor
oldukça seri, teknik ve topa da sert vuruyor. bjk maçında çok iyiydi ilerleyen haftalarda aynı futbolu sergilerse çok şey katar Samsunspora