Ticaret lisesinin bahçesi

Başlatan samet, 22 October 2005, 19:58:07

« önceki - sonraki »

samet

ne o ticaret lisesinin kaldırımları bordo mavi.bilerek mi yapıyolar en kısa zamanda düzeltilmesini istiyorum...

curva55

Clint_Eastwood

Bütün şehri 4 büyüklere boyasalar ne yazar! bizim ruhumuzdaki Kırmızı-Beyaz renkleri nasıl silecekler? 4 büyük yaltakcılarından nefret ediyorum!

ugrasfaruk55

:arrow:  yok yaa bu ne biçim samsunluluk samsun halkı bile samsunsporu desteklemiyor.eger trabzon da herhangi bi yeri kırmızı beyaza boyatırlarmı sizce??? boyamaya kalksakta cok yer var  :P
FORZA SAMSUNSPOR

ugrasfaruk55

Alıntı yapılan: "curva55"az kaldı merak etmeyin..
:arrow:  neye az kaldı curva :P
FORZA SAMSUNSPOR

curva55

az kaldı görürsünüz yazkında samsudna neler olucak

cem and naz55

Alıntı yapılan: "curva55"az kaldı görürsünüz yazkında samsudna neler olucak
HAYIRDIR İBO NEYE AZ KALDI ORTALIĞIMI DAĞATACAKSINIZ :lol:  :lol:

curva55

Rentboy

Alıntı yapılan: "ugrasfaruk55" :arrow:  yok yaa bu ne biçim samsunluluk samsun halkı bile samsunsporu desteklemiyor.eger trabzon da herhangi bi yeri kırmızı beyaza boyatırlarmı sizce??? boyamaya kalksakta cok yer var  :P
FORZA SAMSUNSPOR
evet az kaldı yakında trabzonda da göreceksiniz samsunspor yazılarını bayramdan sonra bu iş hal yoluna koyacağım.fotoğraflarını da siteye koyacam...

baha55

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"okulun müdürü trabzonlu ... ama samsun yöneten milletvekillerinden bölge müdürlerine şube müdürlerine kadar herkes trabzonlu ne yapalım boyayalım dicem ama epeyde var

ya bu nasıl oluyor ya  nedemek trabzonlu ya olursa olsun trabzonlu arkadaslar bi tane i. müdür trabzonlu diye caddeler demi bordo mavi olacak bu adamlar ne zannediyo kendilerini yaa. bu ne serefsizlikdir ya...bu ne egoistlikdir yaa..be serefsiz adam git trabzonunda yap müdürlüğünü ...arkadaslar bu olaya yakın zamanda çözüm bulmamız lazım...bu kadarda saygısızlık serefsizlik olmaz arkadalar ..bu müdür kim arkadaslar mail adresini telefon numarasını bulalım ve adama anladıgı dilden anlatalım bunu...ama ilk önce caddeyyi görmeyen arkadaslarımız için siteden birisi resimlerini çekip yayınlayabilirse iyi, olur..

Clint_Eastwood

Yapacak fazla bişey yok adamlar Samsunumuzu işgal ettiler. Bu şehirin ekmeğini yiyip trabzon yaltakçılığı yapanlar o akar çok ki... Okul müdürü ve onu mantelitesindekiler yakında çtfliği,56ları da borda maviye boyarlar!!! Arkadaşlar bu şehrin her köşesi Kırmızı-Beyaz olmalı... Ama görüyosunuz işte o kadar karaktersiz adamlar var ki...

baha55

ya arkadaslar şimdi söle bi konu var tam olarak neresi bordo mavi olarak boyanmıs..kaldırım mı okulun bahcemi?  yani boyanan kısım neresi ve kimbakıyo oraya belediye mi okul mu ?  bir arkadasımız resim çekip siteye koyamaz mı??  ben okulun internet adresine ulaşmaya calıstım ama ulasamadım ...müdürle telefondada halledebiliriz  ..samsundakı arkadaslar ilgilenebilirler mi acabaa

samet

Alıntı yapılan: "baha55"ya arkadaslar şimdi söle bi konu var tam olarak neresi bordo mavi olarak boyanmıs..kaldırım mı okulun bahcemi?  yani boyanan kısım neresi ve kimbakıyo oraya belediye mi okul mu ?  bir arkadasımız resim çekip siteye koyamaz mı??  ben okulun internet adresine ulaşmaya calıstım ama ulasamadım ...müdürle telefondada halledebiliriz  ..samsundakı arkadaslar ilgilenebilirler mi acabaa
sadece okulun kaldırımları...sprey boyayla kırmızı beyaza boyanabilir...

Anonymous

okulun müdürüne .......bu ne biçim iştir yaa..bekle trabzon bekle 2.yarı çok sağlam gelicez trabzona.. ..... için hazırız...

Admin Notu:

Bu mesaj admin tarafından yeniden düzenlenmiştir.
Tehdit hakaret ve küfür içeren mesajlar yazmayınız.

Samsunspor.biz

alemduysunkralsamsun

Alıntı yapılan: "samet"
Alıntı yapılan: "baha55"ya arkadaslar şimdi söle bi konu var tam olarak neresi bordo mavi olarak boyanmıs..kaldırım mı okulun bahcemi?  yani boyanan kısım neresi ve kimbakıyo oraya belediye mi okul mu ?  bir arkadasımız resim çekip siteye koyamaz mı??  ben okulun internet adresine ulaşmaya calıstım ama ulasamadım ...müdürle telefondada halledebiliriz  ..samsundakı arkadaslar ilgilenebilirler mi acabaa
sadece okulun kaldırımları...sprey boyayla kırmızı beyaza boyanabilir...
aRKADAŞLAR Abilerim lafda olmasın yaa yapın lüften boyayın o okulu