Daniel Timofte - Antrenörlük yönüyle

Başlatan Clint_Eastwood, 21 October 2005, 16:28:42

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: "porter"
Alıntı yapılan: "kral samsunlu"arkadaşlar bir şeyi unuttunuz heralde eğer samsunspor erdoğan arıcayı sözleşmesi bitmeden gönderirse çok ağır tazminat ödeyecek aynı şekilde bunu tersi de erdoğan arıca için geçerlidir :roll:

kral samsunlu dikkat edersen yorum yazan herkes timofte'nin şu aşamada (Erdoğan Arıca takımın başındayken) gelmesini savunmuyor..
çoğunluk gelecekte düşünülmesini "temenni ediyor"
ben zaten bunun şu an itibariyle mümkün olmayacağını söyledim ben de isterdim tabii ki :lol:

Clint_Eastwood

Eninde sonunda takımın başına geçicek inşallah.

Rentboy

Alıntı yapılan: "Clint_Eastwood"Eninde sonunda takımın başına geçicek inşallah.
inşallah bizimde temennimiz o yönde...

Clint_Eastwood

Konya'ya da yenildik. Bu iş böyle olmayacak. Bir an önce kan değişikliği olmalı. Takımın başına doymuş değil başarıya aç bir teknik direktör gelmeli. Şu durumdan bizi Daniel Timofte kurtarır ancak...

kral55

Buna katılmam mümkün değil.Adamın elinde doğru dürüst bir kaleci yok defans berbat ne yapsın timofte gelse ne olacak.İleride olabilir ama tutupta şimdi timofteyi getirmek takımın ipini çekmekle aynı şey.

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: "kral55"tutupta şimdi timofteyi getirmek takımın ipini çekmekle aynı şey.

Takımın ipi zaten çekilmiş değil mi? Yara bütün vucudu sarmadan kangren olan kısım kesilip atılmalı... Hem de vakit kaybetmeden...

kral55

Alıntı yapılan: "Clint_Eastwood"
Alıntı yapılan: "kral55"tutupta şimdi timofteyi getirmek takımın ipini çekmekle aynı şey.

Takımın ipi zaten çekilmiş değil mi? Yara bütün vucudu sarmadan kangren olan kısım kesilip atılmalı... Hem de vakit kaybetmeden...

Ben derimki çok yanlış bir tesbit.Erdoğan arıcanın burada bir suçu yok.İkinci yarıyı beklemek gerekir.

samsunsevdalısı

Alıntı yapılan: "Clint_Eastwood"Konya'ya da yenildik. Bu iş böyle olmayacak. Bir an önce kan değişikliği olmalı. Takımın başına doymuş değil başarıya aç bir teknik direktör gelmeli. Şu durumdan bizi Daniel Timofte kurtarır ancak...

sevgili kral55 e katılıyorum,şu an için ne erdoğan arıcanın elinden bişey gelir ,ne başkanın ne de bizlerin.şu kadroyla ve kalecilerle alex fergusonu getirsen ne olur?
devre arasına kadar zaman tanımalıyız devre arasında yapılacak takviyeleri ve değişiklikleri görmeliyiz,zırt pırt hoca değiştirmekle olmaz ,düzelmez bu işler.

tuzlalı

Gelinen durumun Erdoğan Arıcadan kaynaklandığı tespiti doğru olmaz. Takımda gerçekten çok eksik var. Şu aşamada kabahati teknik , taktik anlamda aramak yanlış olur. Maçları izliyoruz hep birlikte inanılmaz defans ve kaleci hataları yaşanıyor. Eldeki futbolculara bakarsak kim olsa aynı kadroyla sahaya çıkar. T.direktör değişikliğide bu anlamda devre arasına kadar bir kötü gidiş reçetesi olamaz.

Burda bence Erdoğan Arıca eğer bu takımda gelecek yılda görev alacaksa ki anlaşması öyle benzer sıkıntıları yaşayan insanlar gibi madem takviye yapamıyor o zaman eldeki oyuncuları hazırlamaya yoğunlaşmalı. Bakıyoruz hala futbol hayatının son günlerini yaşayan adamları sıkıntımızın olmadığı mevkiide olmalarına rağmen motive etmeye çalışıyor. Örneğin Serkan. Aslında defans için kale için paf takımdan oyuncu çıkartıp onlar üzerine yoğunlaşsa mesela. Hem psikolojik hemde kondisyonel açıdan yüklemeler özel programlar yapılsa. Meziyet oynamayan oyuncuyu oynatmakta. Roberto Carlos la herkez oynar. İşimiz suçlu tespit etmek mi çözüm üretmek mi.Samsunspor teknik direktörlüğü yabana atılacak bir mevkii değil. Saygılar