SÜPER LİG 2025-2026 | 27.HAFTA | Ç. Rizespor 4-1 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 05 April 2026, 22:49:14

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2025-2026 | 27.HAFTA | Ç. Rizespor -  SAMSUNSPOR'umuz
Rize Çaykur Didi Stadyumu
9 Nisan 2026 Perşembe
Saat: 20.00
Beinsport 1

UEFA Konferans Ligi'ndeki Rayo Vallecano rövanş maçımız nedeniyle tehir edilen lig maçına çıkacağız.
Konya beraberliği motivasyonu düşürdü bence.
Yine de kazanmamız gereken bir maç. Umarım kazanırız.

Stoper

Rakibin ligde ki durumunu da göz önüne alırsak, 1 puan iyi olur.
Rize geçtiğimiz hafta son sıraya demir atmış Karagümrük'e kaybetti. Kazanmış olsalardı, nefes alacaklardı. Hala tehlikeli bölgedeler. Bu maçın motivasyonu farklı olur. Sıkarlar kendilerini.
O yüzden 1 puan iyi olur.

Emre Kılınç kart cezalısı olduğu için olmayacak.

brigand

Hocanın maç sonu açıklamalarına göre artık formalite maçlar hüviyetine bürünmüş oldu lig maçları. Bu nedenle herhangi bir beklenti içersinde değilim. Bu motivasyon eksikliği ile Rize galibiyeti daha olası görünüyor.

jean

Rize telasli olacak avantaj bence bizde 1-0 alacagimizi dusunuyorum

brigand

Sousa kamp kadrosunda ama süre alableceğini sanmıyorum. Konya maçında son anda kaçan galibiyet sonrası ligde havlu attığımızı hoca da dile getirince, lig bizim açımızdan demotive kaldığımız bir süreç haline gelmiş gibi görünüyor. Halbuki, Konya maçında galip gelebilseydik, Rize ve Eyüp maçları büyük hedefler haline gelecekti. Rakiplerle oynayacak olmamız, onların fikstründe zor deplasmanların olması göz önüne alındığında, %1'de olsa bir ihtimalin peşinde gidecek motivasyonu yaratmak gerekiyordu. Fakat ne taraftarda ne de saha içinde böyle bir sinerji yok görünüyor. Bu açıdan bakıldığında akşam ki maça Rize tarafı daha istekli ve motive çıkıp, istediğini alan taraf olacak gibi duruyor. Daha kolaycılığa kaçıp, her açıdan çok daha zor bir hedef olan kupayı işaret etmek, günübirlik gaz almadan başka bir yöntem değil benim gözümde. Her şeye rağmen, takımın ve teknik ekibin bizi yanıltıp, galibiyeti almasını umuyorum.

_SoN_

Çok kötü bir puan kaybı yaşadık kendi sahamızda, bunun üzerine nasıl bir tepki vereceğini merak ediyorum takımımızın, bana göre her sonuç çıkabilir. Başarılar SAMSUNSPOR.

ercan0655

Kız gibi oynuyoruz sürekli çekme en küçük temasta yerlerde sürünen mücadele gücü olmayan sürekli geri oynayan salak bir takım halindeyiz

ercan0655

55.hakan

İlk gol faul 2. gol kaleciyi engelliyor ofsayt var. Takım kötü okey hakemler ne iş yapar yazıklar olsun.

ercan0655

Ntcham, tavşan, tomasson,brevkovic olmadı olmuyor.
Makumbu,Mendes, colibaly, ndiaye, okan yarım. Orta sahamız boş,

Yavs... Ref çok güzel biçiyor bu arada olmayan fauller karşı tarafa veriyor

_SoN_

İlk gol hakem hatası olabilir ama bu kadar zayıf kalmak doğru değil sahada, az güç direnç göstereceksin. Hem dokunmayla düşüyorsun hem direnç gösteremiyorsun.Ayrıca takım çok ama çok kötüydü, buna bir çözüm bulması lazım hocanın, bu kadar rakibin gerisinde kalınmaz. Biz ne kadar kötü olursak olalım, hakeminde böyle bariz bir faulü vermemesi, iptal edilen gölü dakikalarca incelemesi, bizde vara bile gitmemesi art niyetlidir. Bu kadar da olmaz. Takım ve hakem razeletti bugün . Yazık oldu .

Lusage

Oynanan oyuna denecek birşey yok zaten de maç bitmiş.
Hiç itiraz yok. Hiç 0.
Maç sonu bildiri yayınlamaya hak savunulmaz.
Bu takıma sahada isyan ve itiraz etmenin ayıp ve yanlış olmadığını, aksine hakkını aramanın tam yerinin saha olduğunu empoze etmedikçe böyle hakkımız yenmeye devam edilir.

mehmet yılmaz

İlk iki gol de hakemin bariz hataları vardı ancak öyle rezil bir ilk yarı çıkardık ki, son yılların en berbat futbolu. Gol beklentisi 0 idi. Futbolcuların kendilerinden utanmaları gerekir. Bir tane elle tutulur adam yoktu. Yazıklar olsun.