Bir plaka skandalı daha..

Başlatan SS55, 12 September 2005, 07:49:12

« önceki - sonraki »

SS55

55 GS 786 plakalı arac dün aksam maçtan çıkarken gözüme ilişti.Şöförü kapısında bekliyordu sonra bir adam geldi araca bindi gitti.Bu adam SAMSUN'da sporun başındaki kişiydi yani fatih öztürk.gençlik spor il müdürü. Anlayamıyorum böyle adamlarla SAMSUN'da spor,SAMSUNSPOR ne yapar.haftaya galatasaray maçında nasıl bir ruh halinde olur ne duygularla maçta olur anlayamıyorum.herhalde onu buraya atayanlar gibi ihanet ve bundanda zevk alır bu ruh halinde olur çünkü onun agababaları öyle yapıyor.lanet olsun

supporter

Şahin Eker'i hatırlıyorum da eski GSİ Müdürü, nasıl bir samsun düşkünü idi. şimdi istanbul özentisini plakasında yaşatan bir il müdürümüz var demek. ne diyelim yazık.

curva55

Olay birz duyulsın gereği yapılıcaktır diğer olaylardaki gibi.

HaKan_aĞa

supporter

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"ben arabayı arkadaşlarla maç çıkışında seref trübünü önünde gördüm ama biz milletvekili arabası sandık arka camların hepsi siyahtı arabada megane lacivert bu gs maçında o olayı halledecez SİZ RAHAT OLUN

eyvallah elinize sağlık ama forumu takip edenler olabilir dikkat edin.

baha55

selam arkadaslar..olaya gerçekten bende üzüldüm ve bu adamlara gs maçından sonra aynı olayı yaparlarsa  gerekli izahat yapılmalıdır..taraftarın tepkisi dile getirilmelkidir..fiziki tepki kesinlikle olmamalıdır amaa..

ks1966

Yasadıkları kentin degerlerıne sahıp cıkmayan ınsanları anlamakta zorluk cekıyorum, yasadıgın kentın takımı super lıgte hal gıdıyorsun Istanbul takımının bas harflerını plakanda tasıyorsun uzucu bır durum umarım en kısa surede gereken yapılır...

curva55

GS:yani Gençlik Spor bu türkiyenin heryerinde böyle.Gençlik spor müdürü fanatik bir samssunsporludur.

samsunsevdalısı

bende sevgili curva kardeşime katılıyorum,Fatih Bey hem samsunluluk ruhunu taşıyan hemde samsunspor ile yatıp kalkan bi adamdır.
bu olayda,kendisinin bir dahli yok ,tamamen gençlik ve spor genel müdürlüğünün bir uygulaması olsa gerek.
Ama bu tarz durumlara göstermiş olunan hassasiyet beni oldukca memnun etti,bu durumları kabul edemez olduğumuzu herkes anlamalı ayağını denk almalı.

baha55

Alıntı yapılan: "curva55"GS:yani Gençlik Spor bu türkiyenin heryerinde böyle.Gençlik spor müdürü fanatik bir samssunsporludur.

bu bilgi için arkadasımıza tesekkür ediyoruz bu olay böylece çözülmüştür.sanırımayrıca resmi plakalı bir aracın bazılarının sportif kimliklerine göre düzenlenemeyecegide bir gerçektir