SÜPER LİG 2025-2026 | 16.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 0 - 2 Başakşehir FK

Başlatan mehmet yılmaz, 14 December 2025, 00:06:00

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2025-2026 | 16.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz -  Başakşehir FK
Yeni 19 Mayıs Stadyumu
14 Aralık 2025 Pazar
Saat. 20.00

Samsunspor ile Başakşehir'in 11. Lig Randevusu

Samsunspor, Başakşehir FK ile 11. defa bir lig maçında karşılaşacak.

Süper Lig'in 16. hafta maçında Başakşehir FK ile  karşılaşacak olan Samsunspor, geçmiş yıllarda İstanbul Bş. Bld. Spor adını taşıyan rakibiyle daha önce 10 lig ve 2 kupa maçında karşı karşıya gelmişti. 10 lig maçının 6'sı Süper Lig'de, 4'ü ise Birinci Lig'de oynanırken Samsunspor'un 3 galibiyetine karşı İstanbul ekibinin 6 galibiyeti bulunuyor. 1 maç ise berabere sona erdi. Bu maçlarda temsilcimiz 8 gol atarken kalesinde 16 gol gördü.

İki takımın kupadaki iki maçında ise Samsunspor'un bir galibiyeti varken (1-0), bir maç ise berabere bitmişti. (2-2)

_SoN_

Bir takımda Musaba ve Ntcham oyundan çıkıyor ve yerlerine polat ve eyüp giriyorsa, o maçın kaybedileceği bellidir, bunu kim hangi amaçla yapıyorsa çıksın açıklasın. Aynı hatayı AEK maçında yapan hoca, bu maçtada niye tekrarlıyor, bu aşırı özgüven bizi uçuruma sürükler. Daha ağır konuşmak istemiyorum herşey ap açık ortada .

mehmet yılmaz

Sadece yenilmekle kalmadık, mental ve geleceğe dair ağır hasar da aldık bence.

Raqua55

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - Bugün, 00:18:49Sadece yenilmekle kalmadık, mental ve geleceğe dair ağır hasar da aldık bence.

Buradanda cikariz abi.Cok eksik var. Eksikler donunce topalariz.

brigand

Eksiğiz, yorgunuz, kadro dar, planlama yanlış vb bir çok etken var. Ancak mevcutta olmazsa olmaz yerlerdeki kalitemizi tekrar gördük. Böyle maçlarda, bu anlarda, maçın içinde tutacak, tribünü de koparmayacak oyuncu kalitesini çok arıyoruz. Kalede bu seviyenin çok altında bir isim var. Yediği iki gol de bu seviyede kesinlikle yenmemesi gereken goller. He evet insan hata yapar. Ama bu arkadaşın bugüne kadar çizginin ötesine geçtiğini gören yok. Gerçek manada büyük eksiğiz kaleci konusunda. Diğer taraftan Eyüp, yaptığı hatadan sonra değil oyuna girerken tepki gördü. Bunun sebebi malum gs deplasmanında maçtan önce rakip oyuncunun elini öpmesi ve maç sonu rakip mağazadan alışveriş yapıp elinde poşetle fotoğraf vermesiydi. Hali hazırda yetenek ve futbolculuk olarak da bu seviyenin oyuncusu değil. 2 ay peşinden koşulup, başka transferlerden vazgeçilen, Avrupa listesini eksik bırakan adam bu işte.

Tribünün Soner Gönül'e tepkisinin neden olduğunu artık çözmesi lazım yönetimin. Hoca doğal olarak futbolcuları korumak adına refleks bir açıklamada bulundu ancak hiçbir tepki haksız değildi bana göre. Günün sonunda bir hedef varsa, bu arkadaşlarla bunu gerçekleştirmenin imkanı yok. Biz bunu geçen sezondan bu yana diyoruz. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların yaptıkları plan ve kadro ortada işte. Takımda fizik kalitesi yüksek 1 tane hamal ortasaha yok. 2 sakatlık ve cezada düşüyoruz. Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Eyüp, Yunus Emre, Polat, Okan, Marius ve maalesef hiç potansiyel göstermeyen diğer genç arkadaşlarla Süper Lig'de ve Avrupa'da ekstra bir şey beklemek hem hayal hem de hocaya haksızlık olur. Geçen sezon normalden daha az eksiklik yaşamamamız ve Thomas Reis'la beraber ekibinin müthiş başarısını kendisinin gibi pazarlayanları şimdi sahneye bekliyoruz.

Maestro'yu kaçırmayın diye kendimizi yırttığımız dönemde, daha iyisini alacağız diye cevap verenleri, 1 yıldır plan yapıyoruz diyenleri görmek istiyorum şimdi icraatlarıyla.

Takımın eksikleri herkesin malumu. Devre arası top yekün doğru adam bulabilmek herkes için zor. O yüzden geniş bir telafi göremeyiz ve bu çok doğal. Ancak her mevkiye 1'er tane net adam bulmak zorundayız.

Ligin 2.devresi için daha az sakatlık yaşadığımız senaryoda bizim için fırsatlar olduğunu ve değerlendirebileceğimizi düşünüyorum. İşleri tekrar lehimize çevirmek hiç zor değil açıkçası. Bunu yapmaya tek kuvveti olan ise yönetimdir. Yönetim eksiğini, hatasını özeleştiri ile kabul edip. Devre arasından ne kadar telafi edilebiliyorsa o kadarını yapmak zorunda.

Birde bazı arkadaşları görüyoruz, taraftara laf söyleyen. Samsunspor'lu olan kimse bolluğa, başarıya doğmadı. Başarı içinde Samsunspor'lu olmadı. Laf söylerken iki kez tartsın herkes. Burada bir hedef konulduysa o hedef için gördüklerini söylüyor ve bu yönde tepki veriyor taraftar. Bu takımın hedefi sadece ligde kalmak ise hiç sıkıntı yok, açıklasın yönetim, ona göre davranır elbette taraftar.