Şaban Yıldırım istifa etti..

Başlatan timofte, 11 September 2005, 22:59:03

« önceki - sonraki »

timofte

Alıntı

Yıldırım, maçın ardından yaptığı açıklamada, Vestel Manisaspor karşısına aşırı kazanma isteği ile çıktıklarını, bu isteklerinin de iyi oynamalarına engel olduğunu ve gol pozisyonu bulamadıklarını söyledi.

İstifa ettiğini açıklayan Yıldırım, ''Yönetim kuruluna istifamı ileteceğim. İnşallah Samsunspor için daha iyi olur. Bundan sonra gelecek antrenör daha faydalı olabilir, iyi bir takım oluşturabilir. Kendisi iyi bir takımın başına gelecek'' dedi.

Yıldırım, ''İstifa kararında taraftar baskısı var mı?'' şeklindeki soruya ise ''Taraftar duygusal olabilir ama haksız da sayılmaz. Takımını iyi bir yerde görmek istiyor. Takım daha iyi bir yerde değilse bunun sorumlusu başındaki adamdır. Sorumluluğu üzerimizi alacağız'' yanıtını verdi.
İstifa ettiğini açıklayan Yıldırım, ''Yönetim kuruluna istifamı ileteceğim. İnşallah Samsunspor için daha iyi olur. Bundan sonra gelecek antrenör daha faydalı olabilir, iyi bir takım oluşturabilir. Kendisi iyi bir takımın başına gelecek'' dedi.  

oğuzhan55

Şaban Yıldırım'a helal olsun.Kendisi takımımızın başında olduğu süre içersinde başarılı olamadıysa da istifa etmesini bildi.Hem de taraftar "Şaban istifa" dediği halde taraftarı suçlamadan gerçekleştirdi bu olayı.Helal olsun.Giden eski hoca küfredilmediği halde küfredildi dedi ve bahane olarak bunu gösterdi.

Arkadaşlar bence Şaban hocayı taraftara gösterdiği hassasiyetten dolayı tebrik etmeliyiz.Bence istifa sebeplerinde söylediği sebepler kendisini tebrik etmemiz için yeterli olacaktır.Her hoca kendisi için istifa denilince taraftarı suçlar ama Şaban Yıldırım bunu yapmadı ve istifanın Samsunspor için iyi olmasını istedi.Yani hatayı kendisinde buldu.Taraftarında istifa demesini normal karşıladı.Giden hoca gibi 34.haftanın sonunda "bana küfredildiği için ayrılıyorum" demedi.

Şaban Yıldırım gerekeni gerektiği gibi zamanında gerçekleştirmiştir.Hem de kendisine yakışan şekilde.Her ne kadar 5 haftalık süre içersinde istenilen olmadıysa da bunun üzerine inatla gidip devam etmek için uğraşmadı.Keşke her zaman verilmesi gereken istifa dilekçeleri  böyle zamanında verilseydi...

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER ŞABAN YILDIRIM.

ngonge

şaban yıldırım bu açıklaması ile ne kadar kaliteli bir insan olduğunu gösterdi bence.
türk futbolunda böyle nitelikli insanlar malesef çok az ve bu sistemde kaybetmeye de mahkumlar.
başarılı olmasını çok istedik ama malesef bir kan uyuşmazlığı,istediği sistemi uygulatmada zorluk çektiğini gördük.
bu durumda istifa etmesi gerekliydi.
hiç kimseye laf yetiştirmeden,hakemlerle uğraşmadan işini layıkıyla yapmağa çalışan biriydi.
yazık oldu,umarım gittiği klupte başarılı olur.
gözlerim yaşardı yahu.
bize de tez elden deli gibi hücum oynatan bi t.direktör bulmak lazım! nede olsa allum la bol gol yiyeceğiz ancak yediğimizden bir fazlasını atarsak galip gelebiliriz  :lol:

timofte

Şaban Yıldırım'ın sadece istifa etmesinden değil, istifa etme biçiminden ben de çok etkilendim. Giderken halen her şeyin Samsunspor için iyi olmasını dilemesi, kendisini istifaya davet eden taraftarlar için bir tek kötü söz etmeyişi çok anlamlı gerçekten de. Taraftarların da açısından bakarak yorumlaması içtenliğini gösteriyor.

Demek ki iyiniyet, efendilik ve karakter sadece sözde değil, özde olmalı. Şaban Hoca'yı yollarımız ayrılsa bile saygı duyduğumuz biri olarak hatırlayacağız. Önemli olan da bu zaten.

yirmiuc

ngonge

AlıntıİYİ İNSAN ŞABAN HOCA,+
Taraftar olarak Samsunsporun oynadığı futboldan memnun değiliz. Bir de takımın başında yerinde duramayan, hırslı bir hoca istiyoruz. Şaban Hoca gayet efendi ve sakin bir insan... Kulağımıza Tanju'nun başa gelmesi için futbolcuların hocayı sattığı iddiaları da geldi..!!!

bunu ajansspor da biri yorumlamış....
ben böyle bir şeye hayatta inanmam,inanmak da istemem.

oğuzhan55

Tanju'yu takımın başına getirecek yönetim mi yoksa futbolcular mı?Eğer futbolcularsa o takım bitmiş demektir.Gelen teknik direktör kim olursa olsun ondan sonra futbolculara hiçbir şey söyleyemez.Çünkü onların sayesinde takımın başında olmuş oluyor.

beşnumara

şuanda çok üzgünüm duygularımı nasıl ifade edecağimi bilemiyorum şaban hocanın gitmesine çok üzüldüm kşilik olarak tabii ki işte biz düm  akşamki pozisyonları atsaydık şaban hocanın başına bunlar gelmeyecekti ve taraftar istifa istifa diye de bağırmayacaktı malesef hocalar bazı topçuların kurbanları oluyorlar ama sistemindeki bozukluğu bir türlü değiştirmedi mesela elyasayı göz göre göre 60 dakika 70 dakika oyunda tuttu ama bize verdiği hizmetleren doleyı şükranlarımı sunuyorum en azından giderken bazıları gibi ifitra ile, taraftarı suçlayarak gitmadi allah yolunu açık etsin şaban hoca :oops:

bodensee55

görunen köy kilavuz istemez ben zaten anlamisdim samsun antep macindann sabanin bu gemiyi yurutemeyceni?.....zararin neresinden dönersen kardir?
tanju colak seni istiyoruz?

Fecr_55

hmm beklenen bir sonuctu...adam gibi adammi$, bunu gelmesiyle (o kötü ko$ullarda) kanitlami$ti, istifasiyla bir kez daha ispatladi...hayirlisi diyecegim ama bu zamana kadar kac kez hayirlisi dediysek ortaya hayirli bir$ey cikmadi...neyse yine de HAYIRLISI...ama takimimizin i$i cok zor...sonumuz basketbol takimimiz gibi olmaz in$allah...

samsunlu_gencler

adam gibi adamlııyla kendini sewdirmisti.ama futbol bu duygusal olmak herseyi halletmio.keske basarılı olsaydı takımda kalsaydı.ama o ne kendi gururunu nede takımın gururunu inciltmedi.Allah kendisinden razı olsun.basarılar saban hocaya

salihcakir

futbolcuların onu istememesi gibi bir ihtimali bende düşünüyordum lakin dün akşamki maç sonrasında kenanın hocasına büyük bir samimiyetle sahip çıktıklarını gösterdiği konuşmasından sonra bu ihtimalin gerçek olmadığını anladım. şaban hocayı futbolcularda sevmişti belliki. kenan taraftarın şaban hocayı istifaya çağırmasına içerlemiş; hocalarıyla birlikte çok güzel şeyler başaracaklarına inandıklarını futbolcular adına dile getirmişti.
ama maalesef şaban hoca istenilen ve sanılan bir samsunspor oluşturamadı. fenerbahçe maçının dışında iyi bir takım hüviyetinden uzaktı samsunsporumuz. bu nedenle istifasının samsunspor adına hayırlı olacağı görüşündeyim. yerine gelebilecek adaylar arasında tabiki en istediğim ersun yanal. kendisi gelirmi bilmem ama samsunspora şu aşamada en yararlı isim o olacaktır kanaatindeyim. erdoğan arıca fikrini düşünmek bile bana huzursuzluk veriyor. eğer böyle birşey gerçekleşirse hem kulube telefon , fax ve e-mail yoluyla protestomu geçerim hemde 8. hafta erdoğan arıca aleyhine bir pankart açarım..

supporter

şu anda kanal S televizyonunda Atilla Cebeci'nin spor55 programı var. İHA bölge müdürü ve türkiye gazetesi samsunspor yazarı Ali Yılmaz ERGEN konuk. ve şaban yıldırım'ın istifasını değerlendiriyorlar. ergen futbolcularda enteresan bir azimsizlik var diyor. program başlamadan önce kanal S'de şaban hoca ile yapılan bir ropörtaj gösterildi adam ta o zaman gerekirse sorumluluğu alırım ama bunu düşünmek istemiyorum diyor. tam bir beyefendi. üzülmemek elde değil.

supporter

yahu bu nasıl bir olay anlamıyorum ntv iş bitti arıca geldi dedi spor haberlerinde şimdi ise kanal S de farklı farklı isimler konuşuluyor. hatta adnan ölmez seçildiğinde onu ziyarete gelen tanju çolak'ın ismi de ciddi ciddi geçiyor deniliyor.

yirmiuc