UEFA AVRUPA LİGİ 2025-2026 | PLAY-OFF 2.MAÇ | SAMSUNSPOR'umuz - Panathinaikos

Başlatan _SoN_, 22 August 2025, 22:45:59

« önceki - sonraki »

_SoN_

UEFA AVRUPA LİGİ 2025-2026 | PLAY-OFF 2.MAÇ | SAMSUNSPOR'umuz - Panathinaikos
Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu
28.08.20.25
Saat: 20.00

....

İlk maçta çok kötü bir sonuç almadık, kendi sahamızda taraftarımızla beraber geçelim şu turu.
Başarılar SAMSUNSPOR.

Lusage

jean

Kaybedecegimiz birsey yok elimizden geleni yapmaliyiz taraftarda stadi doldurup Anin tadini cikarmali

mehmet yılmaz

İlk maç bize üç şeyi açıkça gösterdi.
1- Tecrübesizliğimiz
2- Kadro darlığımız
3- Rövanşta turu geçebileceğimiz

Nasipse ben de Samsun'da, maçta olacağım. Dolu tribünler önünde çok mücadele ederek turu geçeceğiz inşallah.

Stoper

Bu tarihi maçın bilet fiyatları açıklandı.

Bilet Fiyatları

1.Kategori VIP:  4.750 TL
2.Kategori Batı Alt: 4.750 TL
3.Kategori Batı Alt - Üst: 3.350 TL
4.Kategori Batı Alt - Üst: 2.000 TL
5.Kategori Doğu Alt - Üst: 1.250 TL
6.Kategori Kale Arkası: 720 TL
7.Kategori Misafir: 720 TL

55.hakan

Bu nasıl bir sistem bilet almadım daha önce bilet aldınız diyor daha alt yapı hazır olmadan neden bu sisteme geçersin.

maviay55

Tarihi, Avrupada mücadele edeceğimiz bir sezonda bilet sistemini değiştirmek de vizyon sahibi olmayı gerektirecek bir davranış. Aklım almıyor bu kadar taraftardan uzak, bu kadar beceriksizlikle nasıl buralara geldiğimize..
Kağıt bilet fırsatın var, bas 30 bin bilet..
Size rağmen ARMA alacak bu maçı..

Elyesa

cok heycanli bir mac bizleri bekliyor insallah turu geceriz sonuna kadar hak ediyoruz..Keske macda olabilseydim biletlere bakdim ama geri gelisim bana uymuyor islerimden dolayi yoksa orda olmak paha bicilemezdi...Ama orda olan arkadaslarla bu maci alicaz..

evolution55

açtığımız maç başlığına bakar mısınız? uefa avrupa ligi play off maçı... nereden nereye... skordan bağımsız öyle ya da böyle 6 maç daha yapacağız. keyfini süreceğiz...

Stoper

Kulüp tarafından hatıra atkılar da üretilmiş. Fiyatı 200 TL.

_SoN_

Atkılar alınabilir ama bence maç ücreti pahalı, öngörüm tamamen dolmaz, doldu diye haber yapsalar bile gözle görülür çok boşluklar olur. Buna izin verilmemeliydi, kale arkasını ucuz tutması lazımdı yönetimin, bunu anlamıyorlar, anlatamıyoruz. Mesele tam anlamıyla tribünde kazanmaksa bilet fiyatları uygun olmalı.