Antoine Makoumbou

Başlatan _SoN_, 02 July 2025, 22:46:43

« önceki - sonraki »

_SoN_

HOŞ GELDİN ANTOINE MAKOUMBOU

Kulübümüz, Kongolu futbolcu Antoine Makoumbou ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. ✍️

Makoumbou, Atatürklü Arma için sahada olacak ve yeni sezonun gücüne güç katacak! 💪

Yeni yolculuğunda başarılar Antoine!

Hayırlı olsun takımımıza.

55.hakan

Açıkçası benim için biraz hayal kırıklığı şu ana kadar. Benasser i çok beğenmezdim ama O'ndan kötü performans olarak. Ceza alanı önünde yaptığı gereksiz faule bakın. Ne gerek vardı poziyon yarattın adamlara.

Stoper

15-16 yaşında amatör olarak futbol oynadığım dönemlerde, kritik bir maça çıktık. Orta sahada tam merkezde oynuyorum. Beklenti de yüksek. İlk yarı bitti. Hoca gelip, don yağı gibisin demişti. Üstünden yıllar geçti hiç unutmam. Ne anlama geldiğini de bilmiyordum. Antoine'de şuan tam bir don yağı görüntüsü var. Etkisiz, verimsiz, oyunun iki tarafında da yok. Ya yanlış mevkide deniyoruz ya da beklenti fazla olduğu için performansı mutlu etmiyor. Hele Antalyaspor maçında yaptığı anlamsız faulün izahı yok.

brigand

Bana göre hem oyun planındaki yeri konusunda hem de takıma, şehre adaptasyonu konusunda eksik kaldı. Performans olarak kesinlikle izlediğim ve bildiğim oyuncudan hiçbir şey gösteremedi henüz. Cagliari'de oyunun iki yönü içinde asli görev alan, 6-8 geçişlerinde aktif olan ve fiziksel mücadeleden kaçınmayıp çoğu zaman üstünlük kurabilen, topla ilişkisi iyi, pas örgüsünde başarılı oyuncu görüntüsü veren biri için elbette beklentimiz yüksek. Bir şekilde hem hocanın planlarına hem de takıma adaptasyon sorununu aşacağını düşünüyorum. Tait örneğine uygun bir profil değil zaten fizik olarak. Kazandığımızda ekstra katkı alacağımız isimlerden olacaktır.