Carlo Holse

Başlatan _SoN_, 01 September 2023, 21:32:22

« önceki - sonraki »

Karabudun

TS maçının adamıydı, oyunun hakkını verdi. Helali var. Hocadan sonra takımda kalmasını en çok istediğim kişidir Holse.

brigand

Büyük performans ve efor koydu. Hem takım içi görevlerini yerine getiriyor hem de son dakikaya kadar dinamizm katıyor. Gollerinin yanı sıra her pozisyondaki varlığı, hırsı, mücadelesi inanılmaz bir seviyedeydi.

s_uzunkaya

Bu maçta kaç km. koştu acaba? Rekorlar gelmiş olabilir!
Eğer başkan 2-3 sene içerisinde şampiyonluğa oynayan bir takım olma vaadinde samimiyse bonservisi elinde olan böyle bir futbolcuyu bırakmaması gerek. Bu bağlamda Başkanın samimiyetinin turnusol kağıdı olacaktır Holse. Göreceğiz bakalım samimi mi yoksa sadece dükan mı işetiyor!

55.hakan

Bugün kötüsün ama 2.yarı Konya'ya gol atacaksın hissi var içimde.

ata55

GS karşısında en iyi oynayan oyuncumuzdu. Takım ona ayak uyduramadı.

Lusage

Kalmalı mı? Kalmalı. Ama kafasının karışacağı en ufak bir teklif dahi varsa gitmeli. Ederini bulanı göndermeliyiz. Yoksa sahada gerekli performansı alamayız.

Sol Açık

Bence hem hücum hem de savunma için çok çok faydalı bir oyuncu. Muadilini bulmak pek kolay olmaz. Bulsak da iki tane olmalarında fayda olur. Kesinlikle kalmalı diyorum.

emre

Bizim için sezonun futbolcusu.

Furkan

Futbolda önceki dönemlerde bir oyuncunun pahası daha çok skor katkısına endeksliydi. Futbolun geldiği noktada Holse'nin pozisyonu ve oyun stili dünyada en çok aranan ve bonservislerine en çok para harcanan stil ve pozisyonlardan biri durumuna evrildi. İki yönlü, topsuz oyundaki etkinlik, maç boyu yüksek tempo ve bunun yanında orta-orta üst teknik kalitede her futbolcu artık çok değerli, bulması zor ve gerekli. Dolayısıyla Holse'nin kalitesini ve verimliliğini skor katkısından ölçmeye çalışanların (ki son dönemlerde Twitterda çok görüyorum) futbolu sadece izledikleri ekranda, ekrana yansıyan kadarından ibaret bir spor zannettiklerini düşünüyorum. Kaldı ki temel futbol bilgisi bizim ligin çok üzerinde.

Reddedilemeyecek bir teklif gelmediği sürece kalsın gitsin tartışması bence yersiz.