TFF 1.LİG 34.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Bandırmaspor

Başlatan Kaya, 14 May 2017, 20:14:45

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Face de Cagri yapilmis yarin aksam Bandirmsporun kalacagi otele gidilcekmis adamlari uyutmicaklarmis.
Ne kadar aptalca bi hareket olur.
Adamlari durup dururken daha cok motive edecekler ve bizlerin onlardan korktugumuzu anliyacaklar.
Insallah bu aptalca cagriya uyan olmaz ben sahsen bir Samsunsporlu olarak utamirim ve yakistiramam Takimima böyle birsey.
Maca cikariz vururuz ligde kaliriz olay bu.

tactician

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 19 May 2017, 01:37:12
Face de Cagri yapilmis yarin aksam Bandirmsporun kalacagi otele gidilcekmis adamlari uyutmicaklarmis.
Ne kadar aptalca bi hareket olur.
Adamlari durup dururken daha cok motive edecekler ve bizlerin onlardan korktugumuzu anliyacaklar.
Insallah bu aptalca cagriya uyan olmaz ben sahsen bir Samsunsporlu olarak utamirim ve yakistiramam Takimima böyle birsey.
Maca cikariz vururuz ligde kaliriz olay bu.

bu konuda hakkında farklı görüşler ortaya konabilir.

Bir görüşe göre bu durum ev sahibi olmanın getirdiği avantajlardan birisi olarak değerlendirilebilir ve etik bulunabilir.
Öte yandan, aynı konu geleneksel humanizm doğruları üzerinden ele alınırsa, yanlış bulunabilir.

sanırım bulunduğumuz nokta ve bu noktaya geliş hikayesi düşünüldüğünde; romantik bir fanatizm ile, bu gece yapılması planlananlar makul görülebilir.

ata55

bencede bazen eski yöntemlere başvurmak lazım.

Kaya

Aptalca tabiri yakışmamış olmamış..

Kimse şahsi davası için mücadele vermiyor. Akıllı olalım !!!

jurista

arkadaşlar takım küme düşüyor nedir aptalca olan ? osmanlı savaşa giderken mehter çalarmış  korku vermek için ,ne aptalcası ne hümaniz mi ? küme düştüğümüz sivas maçında bunları yapmadık da ne oldu ? sivas demoralize mi oldu ? sahada rakibini ısıran tekmeye kafa sokan tüküren dirsek atan nefes aldırmayan bir anlayış şu dakika için cihat şartları gereğidir,böyle yapmazsan kazanamazsın

davidsavage

Psikolojik baskı tamda bu,umarız ki korkuyu salmışızdır bu hareketle devamı stadda...

samsunmania

Su an 500 kişi park otel çevresinde bandirmayi uyutmutor

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tactician

maratonda 130 küsür bilet kalmış.
bugünkü hareketlilik çok büyük bölümü boş duran kale arkalarında olur.

mehmet yılmaz

Tarihi bir maç. Allah yardımcımız olsun. Ben takımın tecrübesi ve taraftarımızın desteği ile istediğimiz neticeyi alacağımıza inanıyorum.

altunay

Ev sahibi olmanın avantajlarını kullanıyoruz aptalca kelimesi hiç yakışmış hocam geçmişte yapmadik ne oldu hep zarar gördük çok iyi yaptık otele gidenlerden biride bendim salak kelimesini sana geri iade ediyorum

yirmiuc

Kale arkaları dolmayacak gibi görünüyor. Keşke stadı tamamen doldurabilseydik.

celebi

an itibariyle maraton vip doldu. şehir kala arkası tarafı 4 blok kaldı. belediyevleri tarafına da şirinler bir şekilde girer ve dolar diye tahmin ediyorum

jean

Iki gundur ruya goruyorum 2.lib b ye dusmusuz ve ilk 2 macimizi kazanmisiz bugunde antep yenilmis urfa berabere kalmis bizde ligde kalmisiz bitse su mac hayirlisiyla ins

davidsavage

Stad kapasitesi 16.480 kişi,her iki kale arkalarını çıkınca kalan sayı nedir bilen var mı?

isa55

Kaba hesap
Kapalı 3000
Maraton 7000
Kale arkaları 3000+3000