TFF 1.LİG 30.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Ümraniyespor

Başlatan Kaya, 23 April 2017, 18:47:16

« önceki - sonraki »

özkan

Erkan sözeri bizi çözdü haberimiz ola.Aynı taktikle oynarsak yararlar bizi.Taktik değiltirmeden oynarsak en az 2 farkla yeniliriz.

SametYılmaz55

Yukarıda düşüşe geçmeyen bir bunlar kaldı.Bunlari bir şekilde yenip rahatlamak lazım aksini düşünmek istemiyorum

samsunsporlu1994

Ümraniye'nin kazanacağını düşünüyorum. Bu noktadan sonra düşersek diyecek birşey yok.

fanatik samsunsporlu

Ercan ve Kenan kart cezalısi.3 sari kartlı olan çok oyuncumuz var.ideal 11 kurmak zor artik.Ama bu maçı alacağımizı düşünüyorum.

muzaffer4

Ümraniye play off potasında yenersek ilk 6 yla puan farkını azaltmış olacaz bu bakımından önemli bir maç ilk maçı 1-0 yenilmiştik 2 farklı galibiyet almamız gerekiyor olası bir puan eşitliğinde ikili averajla önlerine geçeriz

samsunsporlu1994

23 April 2017, 23:06:55 #6 Son düzenlenme: 23 April 2017, 23:13:22 samsunsporlu1994
Bizde mi bir tuhaflık var yoksa sizde mi? 6. Göztepe'nin puanı 46,bizim 31. Arada 15 puan fark var. Geriye 5 maç kalmış. Nasıl play off oynayacak bu takım? Galibiyetimiz 6 puan falan sayılıyor da haberimiz mi yok?

orucreis

binikalamadım

samsunum

Ümraniye  dusme hattında ki rakiplere hep puan kaybetmiş. Bizim de zirveye oynadığımiz takimlarla aldığımız sonuçlar  ortada. Normal şartlar  altında kazaniriz diyecem ama camia da oluşan  kaos durumundan dolayi kaybederiz. Osman hocanin son maçı olur.

55.hakan

Şu anda kimin gelip gideceğinden çok takımın geleceği önemli.O sebeple bu maçı kazanmaya odaklanmalıyız.

mehmet yılmaz

Son 2 maçta sıfır çekerek en basit ifadesiyle moral bozduk. Küme düşme gibi bir durumumuz olacağına hiç ihtimal vermemekle birlikte bu maçı kazanmamız gerektiğini söylemem lazım. Kazanacağımıza da inanıyorum.

muzaffer4

İlk maçta ts atkısı açan ümraniyelilere inat yenmeliyiz.

ata55

ümraniye de tıpkı kasımpaşa, başakşehir, osmanlı gibi akp türkiyesinin futboldaki hadsiz bir ürünüdür. basmak lazım bunlara.

eprianu