TFF 1.LİG 24.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Gaziantep B.Ş. BLD.Spor

Başlatan Kaya, 05 March 2017, 18:56:14

« önceki - sonraki »

jean

Abi ne yapacaklar adamlar gelin atinmi diyecekler cok iyi savunma yaparak firsat vermediler bize avantaj kaybettik buyuk

Karabudun

Sanırım sakatlandığı ya da kendi istediği için çıkmadı Vedat. Sonradan oyuna sokup biraz sonra oyundan çıkarmak bence oyuncuya zarar verir ki Vedat'ın çıkarkenki yüz ifadesi hoş değildi. Nitekim bu maçın spikerinin de dikkatinden kaçmadı. Ayağına gelen her topu ziyan eden, zerre ışık vermeyen Göksu'ya gösterilen tahammülden çok daha fazlasını hak ediyor Vedat.

Kazanılması gereken bir maçı daha kazanamadık. Evet, takım fena değildi hatta hakem kötüydü ve rakip kaçak güreşti. Ancak hiçbiri kaçan iki puana mazeret olabilecek kudrette değildi. Bana göre kaçan iki puanın müsebbibi hocadır.

Raqua55

Antepin beraberliğe oynadığı ilk yarıdan belliydi.İkinci yarı tempoya hiç izin vermediler.Hakemde sağolsun yardımcıları oldu.Altınorduyu yenmekten başka şansımız yok

55.hakan

Murat kötü Mustafa serbest vuruşlar eskisi gibi,Göksu sahada geziyor,Lumu düz adam ve insiyatif almıyor.En kötüsü de böyle maçlar için bir taktik yok.Bir puana gelen takımlara bir puan veriyoruz.Ne olursa olsun bu maçtan 3 puan almalıydık.

GurbetciFanatik

Hafta sonumuzun icine etdiniz yine.
Bu hafta tek suclu Osman hocadir.
Insallah Urfa Manisa 3 puan almazlar.
Bandirma -Elazig birisi kaybedecek yada hicbiri 3 puan alamicak.

ngonge

En acısı son 10 dakikaydı. Defanstan nasıl çıkacağımızı bilemedik kendi sahamızda paslaşıp durduk. Maalesef hocanın pres ve paslı oynama dışında taktik bir düşüncesi yok. Değişiklikleri de tartışılır ama takım da genel olarak kötüydü bu maç. Sağlık olsun.

davidsavage

Alıntı11 Mart 2012 iç saha antep maçı.Maçtan önce koreografi şahane tribünler tıklım tıklım.Sonuç 0-0. Sene sonu Samsunspor küme düştü.

Alıntı11 Mart 2017 iç saha antep belediye maçı.Maçtan önce koreografi şahane tribünler tıklım tıklım.Sonuç 0-0. Sonumuz hayrolsun.

Aynı saatte başlamış süper ligdeki maçımız,sen dogarsin günüme güneşten önce koreosu olmuş o maçta insallah korktuğumuz başımıza gelmez.

cakir55

Kareografi yapıp kazandığımız maç var mı ben hatırlamıyorum.

senol

doğru hamle vedatın yerine gökayı almasıydı.göksu oynadığı sürece hiç bir olumlu hareketi yoktu.bu maçı osman hoca kaybetti.

GurbetciFanatik

Simdiden söylim cuma maci icin ne olur final maci yazmayin.
Biktim her hafta final macina cikmaktan.
Sivasa yenilirsek düstük hemen.
Mersini yenemzsek düsdük hemen.
Antepi yenemedik ne oldu düstük mü ? Ne düsmesi kim düsmüs.
Altinorduyu yenemzsek düstük yazilari gelir birazdan.
Aramizda hicbirsey yok ligde kaliriz ama Hocanin yüzünden kalmayi garantilememiz bayaga sürcek anlasilan.

Göksu-Murat-Mustafa sevdasindan vazgecsin yeter

samsunmania

Değerli arkadaşlarım,
Bu maçı alamamak her şeyden önce psikolojik olarak bizi zora soktu. Puan olarak haftaya Altınordu maçını alırsak sıkıntı kalmaz. Ben bu maçın çok zor geçeceğini biliyordum ve adamlar da 90 dk defans yapmak için Samsun'a gelmişler. Biz de en iyi yaptığımız şeyi yani kontratağı yapamadık. İzmir'deki maçta çok kötü bir oyun sergilemezsek inşallah iyi bir skorla döneriz. Karalar bağlamaya gerek yok desteğe devam etmeliyiz. Belki buradan aldığımız 1 puan bize çok şeyin kapısını aralayacak. Ancak bugün çok kötü oynadık bunu da kabullenmek lazım. İnşallah kötü oynama hakkımızı bu maçta kullanmışızdır.

deado

Kapanan takimlara karsi zorlandigimiz bir gercek. Bize karsi acik futbol oynayanlara karsi kontra ataklarla daha iyi sonuclar alacagimiz kesin. Herkes Antep bel. gibi camur futbol oynamayacaktir. Takima inancimiz tam bu yuzden ben deplasmanlardan 3 puan bekliyorum.

Bu arada tekrar macin 90dk. izlenebilecegi link var mi?

orhan

Bugünkü maçta her şey güzeldi fakat maç başlayana kadar.Taraftarımız stadyumu doldurmuş ama rakip ve hakem üzerine hiç bir baskı kuramadı.Adamlar  yata yata maçı bitirdi kalecileri ilk dakikalardan itibaran zaman geçirdi taraftar ise uyudu bunlar taraftar olarak bizim eksiğimizdi.Takım ise bu sezon en durağan maçını oynadı hasanı bile sahada arar olduk bugün iyi diyebileceğimiz bir oyuncumuz bile yoktu.Alınan yabancılar kevin ve lumu kesinlikle bu takımda oynayamazlar kone hariç adiloviç bunların yerine değerlendirilebilir.Hiç olmazsa yetmişten sonra.Ben bu kadro itibariyle göksu konusunda çoğu yazılanlara katılmıyorum.Bu maçta bile göksu çıktıktan sonra önde basan ve kaleciyi ve stoperleri rahatsız edecek bir oyuncumuz olmadı ilk yarı çok daha etkindik bu konuda yerine giren oyuncular ondan daha kötüydü demek ki bu takımda şimdilik göksu oynar diye düşünüyorum.Gökayın ise daha çok zaman alması lazım oyuna girdiği her maçta verimli oldu.

samsunum

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 11 March 2017, 20:05:26
Yine rakıplerımizden birini  yenemedik maalesef.Emeğe saygim var yalnız 146. Maçı haricinde koreografi yaptığımız hicbir maçı alamadik.

Şimdi de suçlu Engin abi mi oldu anlamadım. Şehirde hareketlilik oldu koreografi var  diye daha fazla insan geldi.

Ayrıca koreografi yapıp kazandığımız maçları yazayım
Fenerbahçe,Manisa(2),Tavşanlı,Alanya,Ankara,1461 şimdilik aklıma gelenler bunlar.

fanatik samsunsporlu

2 hafta üstüste kazanan takımı desteklemeye geliyor taraftar.koreografi isin rengi.ortamı germeyelim