Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

brigand

Bir kulüp, bu denli gelir yetersizliğinin içindeyken bu kadar borç ödeyip + yapılandırıp + temlikli borçlarına yetişirken transfer yapabildiyse yine büyük başarı. Bu oyuncu isimlerine yönetici borçlarının da dahil olduğunu biliyoruz, açıklamada yer verilmiş zaten.

Neredeyse baştan aşağı yenilendi takım. Oyuncuların istatistik ve geçmişlerine bakıldığında, ilk devre izlediğimiz kadrodan kötü olma şansları yok. Dün akşam yönetim 4 transferi idmana çıkarıp + resmi siteden Samsunspor tarihinin belki de en şeffaf açıklamalarından birini yaparak baya baya doğru ve beklenen bir işi yapmış oldu. Eleştirilecek birçok konu var, olmaya devam da edecek. Ancak bu şartlar altında belirtilen birkaç oyuncuyla daha transferi noktalayabilirsek, yeni yüzlerle yeni bir hava yakalayabiliriz. Şehrin de değişikliğe ihtiyacı vardı. Umarım düzlüğe çıkıp daha rahat geçirdiğimiz haftalar gelecektir.

sadece55

Bence kaleci stoper ve bir adet kanat oyuncusuna ihtiyaç var. Bu isimleri de alırsak gayet iyi bir hava yakalarız. Tabi ki yeni gelen isimlerin çoğu kapalı kutu verim alabilmek artık osman hocanın işi.

ata55

Son alınan 4 futbolcu iyi oldu. Hollandalılar kapalı kutu ama Hollandada yaşayan bir akrabama sordum. Çok iyi şeyler söyledi ikisi içinde

Shane_Falco

Kaleci ve bir sol açık transferi bekliyorum.

Sol Açık

Açıkçası yönetim çok iyi iş yapmış ve "iş yaptığı" için de bunu açıklamaktan çekinmemiş. Helal olsun!

Transferlerin hepsinin yerinde olduğunu düşünüyorum. Özel bir talihsizlik olmazsa, hepsi nokta transfer ve verim verecek oyuncular.

Bandırma maçını seyredememiştim ve burada okuduklarımdan hareketle kötü oynadığımızı düşünmüştüm. Ama seyreden ve yorumlarına güvendiğim kişilerin, hepsinin birlikte, takımın iyi oynadığını ve ilk devredeki takımdan (o günkü transferlerle bile) bir gömlek yükseldiğini söylediğini duydum. Bundan sonrası başarı! Bunca borç ödenmişken, tahta açılmış ve transferler yapılmışken, sonunu iyi getirmemiz lazım...

bayfa55

Sol açık ve kaleci transferi kesinlikle yapılmalı. Ayrıca elimizdeki  stoperlerin hepsi ağır oyuncular  çabuk bir stoper alınacağını düsünüyorum.

samsunsporlu1994

N'Diaye ve Zola mümkünse gönderilmeli,ikisi de bu ligin oyuncusu değil.

Mert

Abu azeez gönderildi dediler ama dün idmana çıkmış sanırım.

Karabudun

Kazım Yılmaz dışında kulüpten alacağı olan ve temlik koyduran yöneticiler kimler? Keşke yönetim bu isimleri de açıklasa. Keza kulübün borçlarının bir kısmının Samsunspor'u seven birkaç kişi tarafından ödendiği yazılıp çiziliyor ama ortada hiç isim yok. Ben şu yaşıma kadar Samsunspor'a bir kuruşunu hibe edip de yaptığını, adını saklayan adam görmedim.

ata55

AhmetDenizci

18 January 2017, 22:10:53 #685 Son düzenlenme: 19 January 2017, 01:49:19 AhmetDenizci
Toplamda 10 oyuncu transfer ettik. Bunların 3'ü eski futbolcumuz.

Göksu Türkdoğan, Kenan Karışık, Vedat Bora, Abulkerim Bardakçı, Erkam Reşmen, Kevin Brands, Jeroen Lumu, Famoussa Kone, Eldin Adilovic ve Ahmet Burak Solakel.

Kiralık transferler: Erkam Reşmen, Famoussa Kone, Vedat Bora ve Abulkerim Bardakçı.

Shane_Falco

SAMSUNSPOR prensipte anlaştığı Ahmet Burak Solakel, Erkam Reşmen, Jeroen Lumu, Kevin Brands ve Eldin Adilovic ile resmi sözleşmelerini imzaladı.

TFF 1'nci lig takımlarından Samsunspor bir süredir görüştüğü ve prensipte anlaştığı Ahmet Burak Solakel, Erkam Reşmen, Jeroen Lumu, Kevin Brands ve Eldin Adilovic ile Nuri Asan Tesisleri'nde sözleşme imzaladı. İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, kulübün zor bir süreçten geçtiğini belirterek "Sırat köprüsünden geçiyoruz. İnşallah hep beraber şehir olarak, takım olarak bu sırat köprüsünden hep beraber geçeceğiz. Transferlerimiz Samsun camiasına hayırlı olsun" dedi.

ADİLOVİC: ÇOK MUTLUYUM

Samsunspor'da yeniden olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Eldin Adilovic, "Eve döndüm çok mutluyum. İki sene önce buradan gittim ama hiçbir yerde kendimi bulamadım. Samsunspor'u ve Samsun'u çok özledim. İlk geldiğim zamanla şimdiki zaman çok farklı. İlk geldiğimde şampiyon olmak için savaştım. Şimdi bu ligde kalmak için savaşacağız" diye konuştu.

Ahmet Burak Solakel, Erkam Reşmen, Kevin Brands ve Jeroen Lumu Samsunspor'un geçmişi olan büyük bir kulüp olduğunu ve kulüpte oynamaktan zevk alacaklarını söylediler. Samsunspor, Ahmet Burak Solakel, Eldin Adilovic, Jeroen Lumu ve Kevin Brands, 1,5 yıllık Erkam Reşmen'le ise 6 ay opsiyonlu olarak anlaştı.

sadece55

Kontratlar 1,5 yıl kiralıklar bile 1 yıl opsiyonlu bu demek oluyor ki bu sene aşı tutarsa seneye yeniden şampiyonluk hedefiyle başlayacağız

muzaffer4

Ben daha transfer beklemiyorum 10 transfer beklediğimiz gibi oldu bu gelenlerde gecen haftaki yeniler gibiyse bu takım iyi iş çıkartır.

bayfa55

Sol açık ve kaleci lazim. Ozellikle sol acik kesinlikle lazim