Devre arası kaç transfere ihtiyacımız var?

Başlatan samsunsporlu1994, 15 November 2016, 20:06:43

« önceki - sonraki »

orucreis

Ozkoylude aciklama yapmis;

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü:

"Yönetim kurulu transfer döneminde enerjisini borç ödemeye harcadı. Maddi durumdan dolayı transfere gerektiği kadar önem veremedik. En sıkıntılı olduğumuz yerlere ise oyuncu alamadık. Bunun eksikliğini de Bandırmaspor maçında hissettik. Gol pozisyonuna girdik ancak golü bulamadık. Bu kadar hücum yapan takım maç kaybediyorsa herkes üzerine düşeni yapacak."

#TKA

Desiqner

Bunların yanında birde Chibuke gelse tadınmaz yinmez :)

Sadece Samsunspor

Jeroen Lumu nasil bisey cikacak bakalim. Sol bek ahmet burak solakel. Sag beke kayseriden erkam reşman. Bide adil. Hadi bakalim hayirlisi.

sadece55

Bek problemini bence gayet iyi bir şekilde çözdük.Lumu da ekstra bir oyuncu çıkarsa bir adet daha kanat oyuncusu gelince gayet ideal bir takım olacağız. Adiloviç olayına gelince galiba mecburiyetten alınmış birşey beklememek gerek.

Sol Açık

Erkam Reşman hakkında bilgisi olan var mı?

Sol Açık

Alıntı yapılan: Sol Açık - 17 January 2017, 16:48:38
Erkam Reşman hakkında bilgisi olan var mı?

Kayseri deyince anlamamıştım. Erkam Reşmen, eski G.Antep Bld.li...

sadece55

Erkam bence devre arası bulunabilecek en iyi sağ bek isimlerden. Bu ligi çok iyi biliyor en azından kolay oyundan düşmez.Maç eksiği sorun yaratmazsa bize ilaç olacaktır.

Shane_Falco

Lumu 16 kez Hollanda U17 1 kere de Hollanda U18 formalarını giymiş. 1995 doğumlu Hollanda, Bulgaristan ve Avusturya'da oynamış.  Bu sene Avusturya Bundesliga'da 6'sı 11 olmak üzere 13 maça çıkmış.

Erkam'da bu ligi bilen bir oyuncu. Geçen sezona kadar GBB'de son 3 sezonda banko 11'de oynayan bir adam. Sezon başında Kayseriye transfer olmuş. Bu lig için ideal bir oyuncu. Şimdi Canberk efendi düşünsün.

Adiloviç ise biraz form tuttuktan sonra en iyi yaptığı işi yapsın. Topu kaleye soksun yeter. Pivot santrafora ihtiyacımız vardı. Hava toplarında hiç hakimiyetimiz olmuyordu.

Bunların yanına bir de Chibuike'yi monte edersek tadından yenmez.

sadece55

Hızlı ve etkili bir kanat oyuncusu daha almalıyız. Bir de alabilirsek Gençlerbirliğinden Ferhat olabilir. Ndiaye ve zola artık bu takımdan ayrılmalı.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: orucreis - 17 January 2017, 16:01:52
Samsunspor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Sportif Direktör Coşkun Zeren, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Transfer çalışmalarımızı yönetim olarak gece-gündüz demeden devam ediyoruz. Teknik direktörümüz Osman Özköylü ile sürekli görüşerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayserispor'dan Ertam Reşmen, Evkur Yeni Malayaspor'dan Ahmet Burak Solakel, Kayseri Erciyesspor'dan Eldin Adiloviç ve Hollandalı Jeroen Lumu ile prensip anlaşmasına vardık. Bu futbolcular ile sağlık sorunları olmaz ise yarın resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.
Öte yandan bir süredir takımla birlikte antrenmanala çıkan Nijeryalı Abu Azeez ise teknik heyet tarafından beğenilmedi.HR
[/b]

Şu konuda da kimseyi zan altında bırakmadan bir şey belirtmek isterim. Abu Azeez ile daha dün face'den konuştum. Neden hala sözleşme imzalamadığını sorduğumda. Yönetim ve menajerim arasında küçük bir anlaşmazlık var dedi. Peki Osman hoca seni beğendi mi biliyor musun diye sorduğumda. Bilmiyorum dedi.

Ben adam Samsun'a gelince beğenildiğini düşünmüştüm. Fakat gönderiliyorsa yerine ciddi ciddi düşündükleri başka bir adam var sanırım. Umarım aklımdaki ismin gelebilmesinden ötürü gönderiliyordur.

sadece55

Şuan zaten 5 yabancı yaptık Ndiaye ve Zola gönderilmeyecekse büyük ihtimal başka yabancı alınmayacaktır.Aslında 2sinin yerine 2 adet verimli oyuncu alabilsek ne güzel olur.

Shane_Falco

6 yabancı bulundurabiliyorsun takımda. 18'kişilik kadroda 5 yabancı oyuncu verme zorunluluğun var.

GurbetciFanatik

Kone Adilovic Göksü Lumu bu 4 lüden 2 si fazla olmuyormu yani 4 de forvet neredeyse ikisi ilk 11 oynamaz gibimi geliyor
Kone forvet
Adilovic forvet
Göksu forvet
Lumu sag acik diyorlar bazi siteler iste golcü diyorlar.
Kenan Vedat ABS Erkam Abdülkerim bunlar tam isabet

GurbetciFanatik

17 January 2017, 17:29:34 #643 Son düzenlenme: 17 January 2017, 17:39:41 GurbetciFanatik
                 Furkan
ABS   Abdülkerim   Ndiaye   Erkam
         Vedat        Hasan
Lumu            ?               ?
          Göksu
          Kone
          Adilovic

böyle aklima geliyor  yani 3 forvetden ikisi fazla gibi

Yoksa o isaret koydugum yerlerde Mustafa ile Murat oynicak  ???

kamuri

hala sol açık ve forvet arkası oyuncusuna ihtiyacımız var umarım ikinci yarı yine murat gürbüzerola tahammul etmek zorunda kalmayız bi de hala kaleci diyenlerdenim furkanın bizi büyük hedeflere taşıyabileceğine inanmıyorum maalesef