TFF 1. LİG 2.HAFTA | Yeni Malatyaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 22 August 2016, 00:34:24

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Yayını yapan malatyalı "bu samsun sabaha kadar oynasak yine gol atamaz" diyor.

SerhaT55

kıbrıslı_mete

Beyler hepimize şimdiden geçmiş olsun. Artık tek hedef olmalı bence. Dışarıda 0-0'a yatmak. Es kaza gol olursa ne ala. İçeride de, dışarısının aynını başarmak. Maalesef durum çok ama çok vahim

Sadece Samsunspor

Devre arasina kadar 10 golu bulurmuyuz yorum alayim

samuray

bu hocayla bu kadar bu yönetimle bu kadar eldeki ekighoyu ivanovu tutmalıydı ne yapıp edip

orhanbey5555

Bahcivanenginle fantatizi ve kümesci erkut la bu kadar

hedef beyaz grup

55.hakan

Yarım sezonda olsa takıma abilik yapacak Musa'yı gönder,bu yoklukta iş yapacak Ivanov ve Ekigho yu elinden kaçır.Sonra bu şartlarda bu kadar derseniz yazıklar olsun size.

GurbetciFanatik

10 gol mü ??
10 tane net pozisyona girelimde golü sonra düsünürüz.

Bakim kizan olacak ama simdiden tepki vermemiz lazim.
Olasi bi Sivas maglubiyetinde (100%)
Hocayi ve yönetimi taraftarlar topa tutmasi lazim.
Daha kötüsüs inanin zaten olamaz.
Bakin Takim cok kötü ama inanin bizden kötü olanlarda var.
Ptt Liginde oynuyorsun iki pas yapamiyorsun bu normal degil.
Hoca tam bir mal ne taktik var nede oyuncu secimi 0.

Sivas macindan sonra hocayi yollatin.

Sadece Samsunspor

Beyler takimi degistiremiyoruz bari hocayi degistirelim. Hic degilse taze kan olur. Zaten kaybedecez denemek bisey kaybettirmez. Sivas bugun 6 atti bizide bombalarlar simdiden soylim. Sivas maglubiyeti sonrasi hoca gitmeli.

Umit ozati gec yolladik deyip gunah cikaran yonetim bu hatayi bidaha yaparsa yanariz

eprianu

Artık ciddi ciddi yönetimin art niyetli olduğunu düşünmeye başladım.
Hadi para yok oyuncu alamıyoruz bari orta şekerli bir hoca getirin...

berusa55

29 August 2016, 00:36:05 #55 Son düzenlenme: 29 August 2016, 02:33:35 berusa55
Transfer yapamayacağın bir dönemde Musa'yı bırakan, Ekigho'yu şutlayan, Ivanov'u dalga geçip geri yollayan, basiretsiz bir hocayla ısrarla devam eden yönetim, Samsunspor'umuzun kötülüğünü ancak bu kadar düşünür ve göz göre göre takımı ateşe atar.

Allah yardımcımız olsun.

Karabudun

ALLAH'tan Mersin İ. Yurdu var her şeyiyle perişan. Puanı silinecek Elazığ, bunların yanı sıra Bandırma ve Ümraniye gibi cılız çömezler de olmasa düşmemiz garantiydi. Balıkesir de gayet iyi gidiyor, aman nazar değmesin. Bu hesaplar bir yana bizim takımda hiç iş yok. Gol atmaktan aciziz, ötesi var mı?

Shane_Falco

Savaş Esen'i Kartalspor'a verdiğimiz zaman Kartalspor'un devre arasına kadar attığı gol sadece 4 idi. O zaman kendi kendime demiştim bi takım koca sezon arasına kadar nasıl sadece 4 gol atar diye. Çok net şekilde belli benzer duruma bizde düşeceğiz.

Zaten 4. haftaya kadar puan alamayacağımızı düşünüyordum ki ADS kıyağını elimizin tersiyle ittik. 4. Hafta bi şekilde galip geliriz. Sonrasında devre arasına kadar ne yaparız akıl yürütemiyorum. Çok zor günler bizi bekliyor.

bayfa55

Samsunspor'un bu kadar basiretsiz ve beceriksiz bir yönetimi olmamıştır. Sen Ekighoyu bile elinde tutamıyorsun. Bunlar Samsunspor'u düşürmek istiyor. Erkut Tutu'nun kesinlikle iyi niyetli biri olduğuna inanmıyorum.

orhan

Takım sessiz sedasız küçültülüyor ve bu bilinçli yapılıyor.Genç takımla mücadele ediyoruz diyoruz allah aşkına dün oynayanlardan bir ramazan yeni ve genç ben canberki felan genç saymıyorum hepsi bu kadroda yer almış ve oynamış oyunculardır.Hocaya gelince gerçekten çok kötü geçen seneden bu işi götüremeyeceği belli olan bu hocayla devam etmek bile başlı başına ihanettir.Hadi topçu transfer edemiyorsun hoca damı alamadınız.Ben Musanın, Ekigonun ve ivanovun bile kasıtlı gönderildiğini düşünüyorum çünkü bu kadar hata göz göre yapılamaz.