PTT 1. LİG 33.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Alima Yeni Malatyaspor

Başlatan Kaya, 01 May 2016, 21:20:00

« önceki - sonraki »

Kaya

Malatya Karşıyaka arasında 3-3 biten maçı 90 dakika izledim.. Benim futbolcularım böyle mücadele edip,bu şekilde playoff'a veda etmiş ya da düşmüş olsalar gurur duyardım.. Her iki takım da tüm gücüyle oynadı helal olsun..

Bir de bizim oyuncu bozuntularına bakıyorsun >:(  :( delirmemek elde değil.

Şu maçı tüm gücünü kullanmış malatya takımına karşı sadece ve sadece arma ile kazanırız gerisi de mühim değil zaten.

binikalamadım

yensek ne olacak ki...play off umudumuz % 1 civarında...biz maçları alacağız da...tüm rakiplerimizin maç sonuçları bize göre bitecekte... ;D

muzaffer4

1461-denizli maçının berabere bitmesi play off ihtimalimizi artırır.son hafta 2 takımda rakiplerimizle oynayacak.

isa55

Bu hafta Balıkesir Boluyu yener, lig biter. Boşuna uğraşmayalım.

sadece55

Bu balıkesirin ben bizden başka kimseyi yenebileceğini sanmıyorum.

samsun 55

Bilet fiyatlarında geçte olsa ındırıme gidilmiş Maraton 10 tl kale arkası 5 tl

MeL_55

playoffu unutun arkadaslar, kalsak bile yine hüzünle sonuclanir o yüzden hic umutlanmadan böyle daha iyi.
alistik nasil olsa pttye.

brigand

Hala play-off hesabını neye göre tutturuyorsunuz çok merak ediyorum. Cidden takımın ruhsuzluğu falan değil dediğim. İhtimal olarak bahsediyorum.
Bu sezon Balıkesir maçı ile beraber tamamlandı artık. Haziran sonuna doğru da seneye neler yaşayabileceğimizi aşağı yukarı kestirmiş oluruz.

Baskent_Samsunspor

elazığnın bu hafta yenileceği kanaatindeyim malum yabancılar cezalı, bolu-balıkesir 1461-denizli maçları berabere bittiği vakit mucize playoff gerçekleşebilir.Son bi umut için malatyayı yenin.

55ertan

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 06 May 2016, 08:55:22
elazığnın bu hafta yenileceği kanaatindeyim malum yabancılar cezalı, bolu-balıkesir 1461-denizli maçları berabere bittiği vakit mucize playoff gerçekleşebilir.Son bi umut için malatyayı yenin.

Doğru olabilir ama balikesir 1461 TS'i son maç rahat geçer bence. 1461 TS düşmemeye oynasa bile.

seyf55

seyf55

Bu son maça gelip ordan bir hatira almayi o kadar istedim ki is nedeniyle gelemiyorum Samsuna en cokta bu koydu staddan hatira alan kardeslerim arkadaslar arasinda benim icinde bir sey alabilen biri olursa buyuk sevaba girer duaci olurum

brigand

Bu maç son maç olmayacak kanımca. Benim düşüncem seneye 2.devre olacağı yönünde. Ayrıca ulaşım probleminin tam çözüme kavuşturulmadan açılmaması lazım.

55ertan

5% playoff şansımız varken kendi oyuncumuzu ıslıklıyoruz  :o

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: 55ertan - 07 May 2016, 16:48:57
5% playoff şansımız varken kendi oyuncumuzu ıslıklıyoruz  :o

az bile dayak yemediklerine sükretsinler