PTT 1.LİG 32.HAFTA | Balıkesirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kaya, 24 April 2016, 19:05:05

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Sicarim yapcaginiz ise lan. Siktirin gidin lan bu takimdan. Boyle bisey varmi ya. Amator takimmi lan bura. Verdigimiz pozisyonlara bak

GurbetciFanatik

Şunlar kacagina yeseydinizde 8-0 bitseydi.
Türkiyeye rezil olsaydiniz haysiyetsizler.
Ruhsuz herifler.
Ivanovu gecin dedim ölmüş eşekten beter olmuş.

ercan0655

GurbetciFanatik

Herhalde artik son 2 maca engin hocayla cikmaz yönetim.

The End .......
Emegi gecen herkese Taraftarlarimiz koysun.

bayfa55

Ruhsuz herifler biz en kotu zamanlarimizda bile mucadele ettik

isa55

GurbetciFanatik

Bize bu sene en azindan ücüncü kez play off kabusu yasatmadiginiz icin Tesekkürler hepinize.

celebi

Duško Milinković

İçeride yen dışarıda yenil.Hocanın çapı bu.Her takımdan kovulmuş hocayı getirirsen olacağı bu.Balıkesir veriyor para cezasını gözünün yaşına bakmıyor.Bizim yönetim sus pus etkisiz eleman hüviyetinde.Kovun lan bu teknikdirektörü.Seneye gelecek teknikdirektörle şimdiden anlaşın.

ngonge

Balıkesir maçı hak etti zaten. Sonuç da az çok belliydi ama işte insan yine de çıkmadık candan ümit besliyor. Bir yerlerde tökezleyeceğimiz belliydi, bu şekilde olması nispeten iyi oldu. Sonra daha yıkıcı olabiliyor. Hayırlısı olsun ne diyelim.

seskat

cakir55

Böyle maçlarda Fatih gibi akıl yoksunu stoperin varsa hata yapar sonra gol atmaya uğraşırsın.
Sezonun deplasmanda en iyi oyununu oynadık bana kalırsa ama olmadı yapacak birşey yok.
Ruh ile falan alakası yok biraz yetenek olacak. Zeufik gibi bir forvetin var mı yok bitmiştir. Kone çok iyi bir golcü mü ? Değil. Ekigho beyinsiz mi ? Evet. Ofoedu iç saha oyuncusu mu ? Evet.
Ee senin hücum hattın hep sorunlu Nasıl gol atacağız krambol veya duran top. Mustafa Sevgi'de bunları piç ettiği için gol atamıyoruz.
Takımın yeteneğini belli helal olsun iyi mücadele ettik ama olmadı.
Kimler gidiyor kimler kalıyor biran önce belirlesinler önümüze bakalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: celebi - 01 May 2016, 20:58:56
Demiştim ben arkadaşlar☹

aynen
Antep belediye yenilince dedik sahamizda hocaya mustafa tepki verin diye sonuc
Alanyayi 5-1 yendik lay lay lay lom lom lom yapildi unutuldu antep yenilgisi
Karabüke yenilince dedik tepki koyun istifaya cagirin diye sonuc
Elazigi 2-1 yendik lay lay lay lom lom lom yapildi unutuldu karabük yenilgisi
Adanaya yenilince dedik sahamizda istifaya cagirin mustafaya tepki verin diye sonuc
Göztepeyi yendik lay lay lay lom lom lom yapildi unutuldu adana yenilgisi
Giresuna yenilince dedik bu hocayi tutmayin sahamizda isliklayin rahat oturmasin diye sonuc
Denizliyi 2-1 yendik lay lay lay lom lom lom yapildi unutuldu giresun yenilgisi

Haftaya artik hic kimse gik demesin zaten gidende fazla olmaz.

binikalamadım

SametYılmaz55

Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapsınlar.gidenler gitsin kalanlar kalsin.transfer yasağı+puan silme cezası falan derken son dakikaya kalmaması lazım hiçbir şeyin